Αλλαγή ενισχυτή

Έτσι είναι, αν σου αρέσουν τα αναλυτικά, παίρνεις πακέτο και την κούραση στον ήχο. Εκτός αν δώσεις 4-ψήφια νούμερα σε ποσά για ενισχυτή, ηχεία.

Τί είδους μουσική ακούς κυρίως;

Ο συνδυασμος ενισχυτη ηχειου ειναι το πιο σημαντικο.Τους καλυτερους τους εκανα τυχαια.Ηταν conconance ref 150 + bw cm1 και audio analogue + chario.Μια αποψη και προσωπικη εμπειρια σχετικα με densen. Μαλακος ηχος και αναλυτικος ταυτοχρονα χωρις αιχμες,οταν ομως ζητησα στο καταστημα να τον τσιτωσουν λιγο να δω το οριο του, μου ειπαν οχι γιατι λεει δεν ειναι καλο να ενεργοποιειται η προστασια..Σκεψου και vinvent υβριδικο η' micromega.Ισως εκπλαγεις

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Vincent ηθελα να γραψω

Απάντηση: Re: Αλλαγή ενισχυτή

Τα αναλυτικά συστήματα ΔΕΝ κουράζουν. Τα έχουμε πει 175527386525 φορές. Ξεκολάτε επιτέλους.

Ο Φραγκούλης τονίζει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο αυτό που πολλοί εκφράζουμε, ότι δλδ ένα αναλυτικό σύστημα δεν είναι κουραστικό, κουραστικό σύστημα είναι πχ το λαμπρό ή ότι ένα σύστημα που τονίζει κάποιες συγκεκριμένες περιοχές ήχου.

Το σωστό σύστημα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατό μπορεί (ανάλογα κ με την κατηγορία τιμής) αναλυτικό.

Τα αναλυτικά συστήματα ΔΕΝ κουράζουν. Τα έχουμε πει 175527386525 φορές. Ξεκολάτε επιτέλους.

+1

Η αναλυτικοτητα δεν κουραζει το αντιθετο. Η βαβουρα, η συγχυση κουραζουν.

Αντιθετα αν στην αναλυτικοτητα ο ηχος ειναι ξερος μεταλικος τοτε αυτο κουραζει, και οχι η αναλυση.

Ο συνδυασμος ενισχυτη ηχειου ειναι το πιο σημαντικο.Τους καλυτερους τους εκανα τυχαια.Ηταν conconance ref 150 + bw cm1 και audio analogue + chario.Μια αποψη και προσωπικη εμπειρια σχετικα με densen. Μαλακος ηχος και αναλυτικος ταυτοχρονα χωρις αιχμες,οταν ομως ζητησα στο καταστημα να τον τσιτωσουν λιγο να δω το οριο του, μου ειπαν οχι γιατι λεει δεν ειναι καλο να ενεργοποιειται η προστασια..Σκεψου και vinvent υβριδικο η' micromega.Ισως εκπλαγεις

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Vincent ηθελα να γραψω

Τον δικό μου Densen B-110 δεν τον έχω πιέσει ποτέ γιατί το δωμάτιο δεν μου επιτρέπει υπερβολές, αλλά μια φορά ήμασταν στη Geometric Harmony με τον 110 ενός φίλου από εδώ μέσα, και ακούγαμε επί τετράωρο στο 180-185/200, δηλαδή πολύ κοντά στο όριό του, και δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Όπως τα λέει ο μελισσομάτης. Δεν τίθεται θέμα προστασίας (απ'ότι ξέρω δεν έχουν καν...)

(Ο δικός μου ο Β110 πάντως να πω ότι δεν αρέσκεται στα δύσκολα φορτία. Κάτω απο 3,5-4 Οhm στρεσσάρεται και βγάζει σκληράδα. Οπότε ας ληφθεί υπόψιν για το ματσάρισμα με ηχεία. Κατα τ'άλλα παίζει με τα πάντα. Άγγλους Γάλλους Πορτογάλους.)

Και με ιταλούς ενίοτε Νικόλα να συμπληρώσω...ωραία εμπειρία το άκουσμα των παιχνιδιών
σου (toy) με τον densen....παρόλο που ο χώρος δεν συνηγορεί θετικά στο αποτέλεσμα:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Αλλαγή ενισχυτή

Και με ιταλούς ενίοτε Νικόλα να συμπληρώσω...ωραία εμπειρία το άκουσμα των παιχνιδιών
σου (toy) με τον densen....παρόλο που ο χώρος δεν συνηγορεί θετικά στο αποτέλεσμα:2thumb22sup:

με ιταλούς είναι εκτός συναγωνισμού :-)
:ernaehrung004:

Troll mode on

Ναι. Αλλά είναι ο χώρος ή είναι σημάδι αδυναμίας οδήγηση?

Troll mode off

Είναι αεράτη η τοποθέτηση των ηχείων. Ο χώρος δημιουργεί κυρίως άλλα προβλήματα και μόνο σε υψηλές εντάσεις. Στα 80-85db δεν υπάρχει σκληράδα.

Έχω δοκιμάσει και άλλους ενισχυτές στο χώρο εξάλλου και ξέρω πως συμπεριφέρεται.
Θέμα οδήγησης δύσκολων φορτίων είναι και όχι σημαντικό, καθώς δεν γονατίζει ούτε κλέινει.
Πχ έπαιξε με τα γνωστά δελφίνια σε πολύ υψηλές εντάσεις, αλλά σκλήρυνε και η τονικότητα ψιλοξέφυγε.
Με τα δικά μου lynx το πρόβλημα ήταν μόνο σε ελαφρά σκληράδα και μόνο σε υψηλές εντάσεις.
Τώρα με 8Οhm (που δεν κατεβαίνουν κάτω απο 4Οhm) και παρότι 3δρομα, δεν καταλαβαίνει τίποτα.
Σε κάθε περίπτωση δοκιμάστε όμως.

Γνώμη μου φυσικά και η δοκιμές απαιτούνται πριν την όποια αγορά!

Οι δικοί μου Densen παντως έχουν παίξει και 8ωρα με καποια διαστήματα αρκετά δυνατά χωρις προβλήματα.
Παρά ολα,αν είχα να οδηγήσω κάτι πολυ δύσκολο ισως να πήγαινα κι εγω σε κάτι τύπου Vincent,απλώς για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο απο οδήγηση.
Τις χροιές,τα γούστα,κλπ θα τα κοιτούσα στο τέλος,έτσι κι αλλιως εξαρτώνται απο τον χώρο σε πολυ μεγάλο βαθμό.
Και φυσικά δεν ειναι η ανάλυση που κουράζει,την διαφάνεια δεν ψάχνουμε όλοι άλλωστε;Οκ,μιλάμε για ψυχαγωγία οχι παραγωγή αλλα κρίμα ειναι να παίζουν οι μουσικοί κι εμείς να ακούμε τα μισά.
(Εκτός πια και ξυρίζει,εκεί προσωπικά δεν αντέχω,αν ειναι να ακούμε μονο ενα τουίτερ τι στο καλό πληρώνουμε τόσα μεγάφωνα; )

Όπως τα λέει ο μελισσομάτης. Δεν τίθεται θέμα προστασίας (απ'ότι ξέρω δεν έχουν καν...)

(Ο δικός μου ο Β110 πάντως να πω ότι δεν αρέσκεται στα δύσκολα φορτία. Κάτω απο 3,5-4 Οhm στρεσσάρεται και βγάζει σκληράδα. Οπότε ας ληφθεί υπόψιν για το ματσάρισμα με ηχεία. Κατα τ'άλλα παίζει με τα πάντα. Άγγλους Γάλλους Πορτογάλους.)

Βάλε και κανέναν Έλληνα!!!-bye-

Βάλε και κανέναν Έλληνα!!!-bye-

Έκφραση ήταν. Με τα πάντα παίζει, αρκεί να τηρηθούν τα ηλεκτρικά χούγια του.
Εξάλλου με έλληνικά ηχεία ακούσαμε με τον Μελισομάτη (και πάθαμε και ολίγην απο πλάκα με τα tower!!!)

Έκφραση ήταν. Με τα πάντα παίζει, αρκεί να τηρηθούν τα ηλεκτρικά χούγια του.
Εξάλλου με έλληνικά ηχεία ακούσαμε με τον Μελισομάτη (και πάθαμε και ολίγην απο πλάκα με τα tower!!!)

Με Ιταλούς είναι μια χαρά,αν είχα μικρότερο χώρο ακόμα εδώ θα ήταν τα Opera.Και με τα Geometric όμως μια χαρά είναι,απλώς θέλω άλλον ένα Β300 για τα τουιτ,να γίνω φουλ ενεργός.:drummer:
Παρ' όλα αυτά ξαναλέω πως οι Densen μάλλον δεν είναι για το Νίκο,μην ξεχνάμε πως μέχρι πρότινος έπαιζε με το ρυθμιστικό των μπάσων του Nad στο τέρμα...

ναι λαμπρο ισως να το χαρακτηριζα τον Cayin...πεταξε πολυ μπροστα τα φωνητικα.

ΥΣ...επαιξα τον nad με το cd player και η διαφορα ποιοτητας ειναι αισθητη. Θα δοκιμασω τον Cayin με το cd player.

YΣ2....υπαρχει cd player που να παιζει flac αρχεία απο USB ; :)

Ναι αρκετά.
Και η audiolab έχει ενα που φαντάζει αξιόλογο αλλά μην περιμένεις να ακουσεις demo απο audioevolution. Εκτός αν άλλαξε κάτι που δε νομιζω.
Άκου τον peachtree πρωτα όμως... Για ποτε με το καλό έρχεται για δοκιμή αυτός;
Επίσης παίξε με προγράμματα απο το πισι.
Έχει μπολικα να πειραματιστεί και συνήθως δίνουν demo.

το ναι αρκετα....παει για τον Cayin?!

Eαν οχι αυτην την εβδομαδα την αλλη πιστευω θα εχω τον Peachtree o oποιος εχει και dac (ελπιζω να ναι καλυτερο το dac για να πουληδω το ifi και να τα χω ολα σε ενα)

εννοεις να δοκιμασω κανενα jriver ε;? θα το κανω.

σε ευχαριστω

Το "ναι αρκετα" παει στην ερωτησή σου αν υπαρχουν cd players που να παιζουν flac.