Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αλλαγη ηχου στο πικαπ μου ( Technics sl 1210 M5G)
το τεστ αναγνωσηs ηταν αυτο που εχουμε σημα σε 1 καναλι και "τσεκαρουμε" την ανεπιΘυμητη "διαρροη" στο αλλο?
(μη νομιζειs οτι ηταν ευκολο να συγκεντρωΘω σε οτι μου`λεγεs γιατι με ολα αυτα εκει...)
νομιζω το ιδιο καλα πηγε και η shure σε αυτο το τεστ οταν αλλαξαμε την φαση και στα 2 καναλια. (η οποια shure μου ηχει καλυτερα ασχετα το πωs μετρησε)Είναι ΛΑΘΟΣ να προσπαθείς να ρυθμίσεις το antiskating σε σημείο δίσκου χωρίς διαμόρφωση (ηχητικό σήμα) δεδομένου ότι η διαμόρφωση του αυλακιού αναπτύσσει skating force κατά την ανάγνωση. Αν θυμάμαι καλά τα 317 Ηz του δίσκου τεστ τα διάβαζε σχετικά καλά το ΠικΑπ σου και τα δύο ημίτονα (L-R) ήταν κοντά σε πλάτος. Δεν θυμάμαι τι έγινε με το τεστ ανάγνωσης. Θυμάμαι επίσης πως η DENON είχε καλή συμπεριφορά στην ανάγνωση τετράγωνου σήματος.
το τεστ αναγνωσηs ηταν αυτο που εχουμε σημα σε 1 καναλι και "τσεκαρουμε" την ανεπιΘυμητη "διαρροη" στο αλλο?
(μη νομιζειs οτι ηταν ευκολο να συγκεντρωΘω σε οτι μου`λεγεs γιατι με ολα αυτα εκει...)