Amazon Fire TV Stick 4K (Dolby Vision / Atmos)

Πρέπει να είσαι amazon prime για να έχεις prime video.

Όσο για το λογαριασμό, βάλε ελληνική διεύθυνση με ελληνική κάρτα κ θα παίξει. Έχω χαρίσει 4-5 σε φίλους και παίζουν κανονικά

Το τελευταίο δεν το κατάλαβα. Όταν λες amazon prime τι εννοείς;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το τελευταίο δεν το κατάλαβα. Όταν λες amazon prime τι εννοείς;

Θέλει συνδρομή στο Amazon prime για να έχεις πρόσβαση στο prime video, πάντως πριν ενάμιση χρόνο το prime video έπαιζε κανονικά στην Ελλάδα με ελληνικά στοιχεία δεν νομίζω να το έκοψαν

Παίζει και το music, στην ίδια τιμή;

Σε εμένα , με ελληνική διεύθυνση , υπάρχει η εφαρμογή αλλά μου βγάζει error 5505. Προσπάθησα και με στοιχεία Αμερικής αλλά τα ίδια.
Το περίεργο είναι ότι απο το mac και το iphone , με τον ίδιο λογαριασμό , to prime video παίζει μία χαρά.

Σε εμένα , με ελληνική διεύθυνση , υπάρχει η εφαρμογή αλλά μου βγάζει error 5505. Προσπάθησα και με στοιχεία Αμερικής αλλά τα ίδια.
Το περίεργο είναι ότι απο το mac και το iphone , με τον ίδιο λογαριασμό , to prime video παίζει μία χαρά.

Κάποιος;

Για prime video στην Ελλάδα, μόνο η basic - international version, αγορασμένη από το γερμανικό amazon. Αλλιώς μέσα από τον sling browser...

Με Fire tv stick 4k αγορασμένο από amazon.de και γερμανικό λογαριασμό βλέπω μια χαρά αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι οι μισές ταινίες/σειρές είναι μόνο με γερμανικό ήχο.

Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους. Το παρέλαβα χτες, αγορασμένο από αγγλικό Amazon. Του πέρασα κανονικά το account μου, αλλά όταν δοκιμάζω να κατεβάσω εφαρμογές πετάει μνμ λάθους: "Purchase failure, Please check that your billing address and payment method are from a supported country/region". Κάποια ιδέα;

Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk
Καλή χρονιά σε όλους.
Τελικά το έλυσα το θέμα, αρχικά βάζοντας χώρα Ελλάδα. Με έτρωγε όμως να το δουλέψω σαν να είμαι Uk. Οπότε απλώς άλλαξα billing address στην Revolut μου και έβαλα αγγλική, οπότε και όλα δούλεψαν κομπλέ.

Δθστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο γιατι ΔΕΝ ειμαι στην Ελλαδα. Ειμαι στις ΗΠΑ, οποτε ειναι plug and play εδω. Να φανταστεις το στικ ηρθε ετοιμο σεταρισμενο στον prime λογαριασμο μου απο την παραγγελια. Εχεις ομως λογαριασμο PRIME στην Ελλαδα?

ναι έχω και τρέχει και μια έκπτωση τώρα στα 2 ευρώ πάνω κάτω για 6 μήνες!
Μου βγάζει error 5050 ή κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά...
Κανείς άλλος?

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτόν τον ethernet adapter;

Δες κάτι ενδιαφέρον από το e-shop.gr
Κατασκευαστής: TP-LINK
Κατηγορία: ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΤΥΟΥ
Υποκατηγορία: USB 3.0

Ο προσαρμογέας δικτύου UE330 USB 3.0, 3-PORT HUB & GIGABIT ETHERNET προσθέτει συνδεσιμότητα Gigabit Ethernet στο Ultrabook, MacBook Air ή το desktop σας μέσω μιας θύρας USB 3.0. Συμβατό και με USB 2.0/1.1, μεταφέρει αρχεία σε πολύ υψηλές ταχύτητες μέσω της θύρας Ethernet.

Διασύνδεση εξόδου: 3 USB-A 3.0 Ports, 1 Gigabit Ethernet Port.

Διασύνδεση εισόδου: 1 USB-A 3.0 Connector.

Chipset: RTL8153

Υποστηριζόμενα συστήματα: Windows (XP/Vista/7/8/8.1/10), Mac OS X (10.5-10.11), Linux OS and Chrome OS.

Διαστάσεις: (31 x 23 x 96 mm).

Εγγύηση: 3 χρόνια. DOA 7 ημερών

http://www.e-shop.gr/tp-link-ue330-...ernet-adapter-2-in-1-usb-adapter-p-PER.612841