antreas1980
Established Member
- 11 November 2011
- 158
Το prime video είναι διαθέσιμο;
Το τελευταίο δεν το κατάλαβα. Όταν λες amazon prime τι εννοείς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίζει και το music, στην ίδια τιμή;
Σε εμένα , με ελληνική διεύθυνση , υπάρχει η εφαρμογή αλλά μου βγάζει error 5505. Προσπάθησα και με στοιχεία Αμερικής αλλά τα ίδια.
Το περίεργο είναι ότι απο το mac και το iphone , με τον ίδιο λογαριασμό , to prime video παίζει μία χαρά.
Για prime video στην Ελλάδα, μόνο η basic - international version, αγορασμένη από το γερμανικό amazon. Αλλιώς μέσα από τον sling browser...
https://www.amazon.de/dp/B01ETRGE7M...nal&qid=1577454976&sprefix=Firestick+i&sr=8-2
Για prime video στην Ελλάδα, μόνο η basic - international version, αγορασμένη από το γερμανικό amazon. Αλλιώς μέσα από τον sling browser...
Καλή χρονιά σε όλους.Καλησπέρα και καλές γιορτές σε όλους. Το παρέλαβα χτες, αγορασμένο από αγγλικό Amazon. Του πέρασα κανονικά το account μου, αλλά όταν δοκιμάζω να κατεβάσω εφαρμογές πετάει μνμ λάθους: "Purchase failure, Please check that your billing address and payment method are from a supported country/region". Κάποια ιδέα;
Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.