AMTC DTHD290

Re: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Καλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα αγόρασα τον DTHD290 απο το καρφουρ στην Αθηνών(εχει πάρα πολλά στα 29 ευρώ).
Σε προηγούμενο ποστ γράφτηκε ότι δεν έχει ελληνικά μενού και ελληνικό EPG- το δικό μου ας σημειωθεί ότι έχει.
Η ερώτηση είναι η εξής: γιατί συμφέρει η εγκατάσταση του xoro ή του strong 8110? Εχει επίπτωση στην ποιότητα του σήματος ? Δίνει κάτι άλλο εκτός της δυνατότητας εγγραφής?
Θα είναι εύχρηστο αν κατηγοριοποιηθούν τα διάφορα firmware ανάλογα με το τι προσφέρουν επιπρόσθετα (μπορεί να έχουν αναφερθεί στις 47 σελίδες του νήματος αλλά είναι δύσκολος -για μένα- ο εντοπισμός τους)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Ίσως λίγο καλύτερο σήμα , αλλά η προγραμματισμένη εγγραφή είναι σημαντικό , φαντάσου τώρα η οικογένεια βλέπει χθεσινή σειρά .

Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι καν το αρχικό λογισμικό .

Σίγουρα είναι φίλε kosmous αλλά αυτή επιτυγχάνεται με το strong κι όχι με το xoro?
Mάλλον χρειάζεται αυτή η κωδικοποίηση των firmware γιατί εύκολα χάνεται η μπάλλα καο το νήμα κουράζει τους αναγνώστες.

Απάντηση: Re: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Το xoro έχω , το strong όταν το ανακάλυψαν νομίζω ήταν δύσκολο να το ξανααλλάξεις και δεν το δοκίμασα .

Παιδιά, υπάρχει κάποιο firmware, σε όποια γλώσσα κι αν είναι, ώστε ο AMTC DTHD290 να παίζει και FLV :

To Mstar 7828 δεν είχε δυνατότητα αναπαραγωγής flv.

Επεξεργασία: Ο 290 οδεύει προς αντικατάσταση, οπότε όποιος το θέλει ας βιαστεί.

Last edited:

Δεν βρίσκω που είναι το λογισμικό στην σελίδα. Δεν μου αρέσει όμως ότι το τηλεκοντρόλ έχει διαφορετική διάταξη στα κουμπιά και μπορεί να δουλεύει μπερδεμένα αν χρησιμοποιηθεί το δικό μας τηλεκοντρόλ.

Re: Απάντηση: AMTC DTHD290 (HD δέκτης & media player)

Επεξεργασία: Ο 290 οδεύει προς αντικατάσταση, οπότε όποιος το θέλει ας βιαστεί.

Μπα 3 καρφουρ και μαρινοπουλοι που ξερω εγω στα δυτικα προαστια ειναι τιγκα και μαλιστα με 29 ευρω εκτος κι αν εξαφανιστηκαν μετα την ανακοινωση για το αναλογικο switch off της 6ης ιουλιου.
Το πιθανοτερο ειναι να εξαφανιστουν αν εξαφανιστουν μετα την 6η ιουλιου.

Last edited by a moderator:

Ο σύνδεσμος προς την αναβάθμιση:
http://storage.energysistem.com/arc..._Firmwareforrecovery(unidadesconserie175).rar
Ίσως χρειαστεί μετονομασία το αρχείο.
Εντάξει, το κατέβασα, και μπορεί να το δοκιμάσω. Έχω βολευτεί με το Strong, και αυτό θέλει και μετονομασία και μάλλον θα δουλεύει κάπως διαφορετικά το τηλεκοντρόλ, και είναι σχετική διαδικασία να βγάλεις το Strong. Αλλά με ξέρω και κάποια στιγμή θα νικήσει η περιέργεια.

έχω βάλει στο stong επάνω, έχω όμως πρόβλημα με mkv αρχεία τα οποια έχουν ενσωματωμένους υπότιτλους, βλέπει μονο αυτούς και όχι τους εξωτερικούς, δοκίμασα να αφαιρέσω τους ενσωματωμένους με το mkvmerge GUI, όμως στο νέο αρχείο μου βγάζει μη υποστηριζόμενη μορφή, ξέρει κανεις τι μπορώ να κάνω ?

έχω βάλει στο stong επάνω, έχω όμως πρόβλημα με mkv αρχεία τα οποια έχουν ενσωματωμένους υπότιτλους, βλέπει μονο αυτούς και όχι τους εξωτερικούς, δοκίμασα να αφαιρέσω τους ενσωματωμένους με το mkvmerge GUI, όμως στο νέο αρχείο μου βγάζει μη υποστηριζόμενη μορφή, ξέρει κανεις τι μπορώ να κάνω ?

Μήπως στο MKVmerge GUI έχεις ενεργοποιημένο το header removal compression; Δημιουργεί πολλά προβλήματα σε media players

mmg.jpg

Last edited:

Μπα 3 καρφουρ και μαρινοπουλοι που ξερω εγω στα δυτικα προαστια ειναι τιγκα και μαλιστα με 29 ευρω εκτος κι αν εξαφανιστηκαν μετα την ανακοινωση για το αναλογικο switch off της 6ης ιουλιου.
Το πιθανοτερο ειναι να εξαφανιστουν αν εξαφανιστουν μετα την 6η ιουλιου.
Ένα μέλος του φορουμ, δεν θυμάμαι ποιός, μου είχε πει για ένα νέο μοντέλο της AMTC που είχε δει σε αυτή την αλυσίδα σούπερ μάρκετ και μετά από λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ τον είχα βρει και είδα ότι ήταν νέο μοντέλο που πωλείται στη Γαλλία από την αρχή του έτους περίπου. Σπάω το κεφάλι μου αν θυμηθώ το μοντέλο, αλλά δεν μπορώ...

Ένα μέλος του φορουμ, δεν θυμάμαι ποιός, μου είχε πει για ένα νέο μοντέλο της AMTC που είχε δει σε αυτή την αλυσίδα σούπερ μάρκετ και μετά από λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ τον είχα βρει και είδα ότι ήταν νέο μοντέλο που πωλείται στη Γαλλία από την αρχή του έτους περίπου. Σπάω το κεφάλι μου αν θυμηθώ το μοντέλο, αλλά δεν μπορώ...
Νομίζω τον ξαναβρήκα, ο AMTC DTHD190U:
891586422.jpg

σε εσας βρε παιδια παιζει πανω απο 4 gb usb stick εχω ενα 8gb τιποτα kai se fat32 k ntfs ενω το 4gb οκ με firm xoro kai amct αυτο το γαλλικο που εχει εδω στο site.

Τον my book 1tb μου τον διαβάζει με το xoro .
USB stick σε ntfs 16gb κανονικά και αυτό .

Περιεργο μαλλον κατι γινεται με τα στικακια μετα classA classBη τι εταιριας ειναι,ισως παιζουν ρολο τι να πω, μια φορα το xoro ειναι καλο ελληνικα φουλ pvr τι αλλο θελουμε,ευχαριστω παντως kosmous.