Αναβάθμιση Forum

Συγχαρητήρια και από εμένα! Το μόνο προβληματάκι που βλέπω είναι τα μεγάλα κενά στην αρχική σελίδα, που οδηγούν και στο κόψιμο των τίτλων δεξιά (είδα ότι αναφέρθηκε στην αρχή, αλλά δεν διάβασα όλο το thread).

Επίσης, η sidebar εμφανίζεται πάντα στην αρχική σελίδα ακόμη και με τις επιλογές: Collapse sidebar+side navigation by default=ON.

Attachments

• AV.png
    AV.png
    112.7 KB · Views: 24
1. Εκείνο το "Latest profile posts" στη μόστρα τι είναι και πού χρειάζεται ;
αυτο τελικά απαντηθηκε? πραγματικα βλεπω ενα σωρό αχρείαστες πληροφορίες πατωντας what's new.... μέχρι και προσωπικα τηλεφωνα που ανταλλάσουν μέλη....

Επίσης καπου διαβασα για παρωχημενο tapatalk, really? δηλαδή πρεπει να εχουμε καμμια 10αρια διαφορετικα apps για ολα τα fora που παρακολουθουμε (και το καθένα να δουλεύει διαφορετικά )?

Το latest profile posts έχει αφαιρεθεί.
Το tapatalk είναι παρωχημένο, υπάρχει ένα app που μπορεί να έχει πολλά fora και σελίδες χωρίς πρόβλημα (browser), αλλά τελικά έχει μπει και το tapatalk.

Το latest profile posts έχει αφαιρεθεί.
Το tapatalk είναι παρωχημένο, υπάρχει ένα app που μπορεί να έχει πολλά fora και σελίδες χωρίς πρόβλημα (browser), αλλά τελικά έχει μπει και το tapatalk.
Ωραια! καθάρισε βλέπω το what's new!! Όμορφα! thnx!

Τωρα για το tapatalk μεγάλη κουβεντα, συνεχίζω να το βλεπω εύχρηστο και βοηθητικό ειδικά αν δραστηριοποιείσαι σε διαφορα fora. πχ βλεπεις new posts απο παντου δίχως να ακροβατεις στον browser, ειναι γι αλλη δουλεια ο φυλλομετρητής του κινητού imho, όσο polished κι αν ειναι η σελίδα... Στo tapatalk όντως λειτουργεί \m/ αλλα μου ερχονται κατι ειδοποιήσεις αρχαίες ξεκαρφωτες, φανταζομαι θα ειναι κατι μεταβατικό οποτε δε δίνω σημασια.

Συνεχίζουμε και φτιάχνουμε πραγματάκια, το polishing το έχουμε αφήσει τελευταίο, ασχολούμαστε με πιο σοβαρά θέματα, αλλά όλα θα πάρουν σειρά και θα βλέπετε αλλαγές.

Για τα notifications ίσως να πρέπει να γίνει ένα "mark forums read" για να φτιάξει πάλι τους pointers το forum.
Αν είναι από το tapatalk, δεν νομίζω ότι είναι κάτι που φτιάχνεται από εμάς.

• Like
Reactions: Φρα.Πε.
Για τα notifications ίσως να πρέπει να γίνει ένα "mark forums read" για να φτιάξει πάλι τους pointers το forum.
Αν είναι από το tapatalk, δεν νομίζω ότι είναι κάτι που φτιάχνεται από εμάς.
Οσον αφορα το app θελει alerts και mark as read

Μου ήρθε ειδοποίηση στο tapatalk Για αυτο:
Το κινητό μου να φταίει?

Πώς μπορούμε νά διορθώσουμε,επεξεργαστούμε,συμπληρώσουμε ένα πόστ μετά τήν δημοσιευση του χωρίς νά γίνεται δύο φορές post replly

Παιδια δεν λειτουργεί αυτό. Ενω επανηλλημένος το έχω κάνει ενα σωρό ειδοποίησεις σκάνε καθημερινά για κατι άσχετα ξεχασμένα threads. Πλέον απο tapatalk ειναι άχρηστο.
Αλλά και η εφαρμογή avclub που έχω κατεβάσει, δεν είναι ότι καlύτερο απο σχεδιασμό.
Αριστερα βγάζει κόκκινες ειδοποιήσεις μεσα στο hamburger.
Δεξια πάνω, εξω κάμια (δεν ανάβει).
Μόλις όμως πατήσεις σου δείχνει νεα μηνύματα.

Πώς μπορούμε νά διορθώσουμε,επεξεργαστούμε,συμπληρώσουμε ένα πόστ μετά τήν δημοσιευση του χωρίς νά γίνεται δύο φορές post replly
Παρόμοιο, όχι το ίδιο, πρόβλημα υπάρχει αν κάνεις preview, μετά το μόνο, που μπορείς να κάνεις είναι να το στείλεις. Και αν δεν σου αρέσει κάνεις edit μετά την αποστολή, επέμβαση πριν το post δεν γίνεται. Έχει διορθωθεί αυτό;

Άλλαξα pass και ενεργοποίησα και το 2FA. Μπράβο.

Γίνεται οι γραμμές τον Threads μιας κατηγορίας να ειναι πιο λεπτές για να χωράνε περισσοτερα στην οθόνη και να γλιτώνουμε scrolling ?

To avatar ειναι καλο ως ειναι για αλλα ειναι για να "κεντραρεις" (πολυ χρησιμο και αυτο με την κλειδαροτρυπα που εχουμε τωρα :ROFLMAO: )

Το profile banner τι το κανεις ? αφισα ?