Ge0rge
AVClub Addicted Member
- 17 April 2007
- 2,508
A! Τώρα το πρόσεξα, τα 8 ρελέ δεξιά και αριστερά από το μπαστουνι του volume είναι διαφορετικά από αυτά που γράφει η πλακέτα. Έπρεπε να είναι ίδια με αυτά που είναι κοντά στις εισόδους RCA
@Ge0rge
Αφού διάβασες προσεκτικά το νήμα θα κατάλαβες ότι αυτό που πρέπει να φύγει αμέσως είναι το ποτενσιόμετρο !
Και δυστυχώς είναι το πιο δύσκολο εξάρτημα στην εξαγωγή του..
Το ότι έχουν κάποια εξαρτήματα από διαφορετικούς προμηθευτές αυτό δεν είναι περίεργο.. τελειώνει μία παρτίδα, βάζουν άλλη με τα ίδια χαρακτηριστικά.
Τώρα περιμένω ακόμα ένα alps (10K DX2) και αφού το δοκιμάσω , θα αλλάξω τους μεγάλους 4 πυκνωτές σε Mundorf (ίσως και τον μικρότερο ELNA.. θα το δω αυτό)
Αν μένεις κάπου κοντά μου θα ήταν ενδιαφέρον να κάνουμε μια σύγκριση... τι λες ;;
ΥΣ.
Οι film capacitors όπως και οι "φακές" δεν είχαν διαφορά.. εγώ τους άλλαξα με αυτούς που βλέπεις.
Εχεις δίκιο, το ποτενσιόμετρο που έχει είναι για κλάματα, το δικό μου έχει "τζόγο" και ακόμα και όταν κινείται μέσα στον τζόγο, αλλάζει η ένταση της μουσικής. Δυστυχώς όμως δεν έχω την δική σου δεξιοτεχνία με τα ηλεκτρονικά και εφ όσον αυτό που ακούω μου αρέσει θέλοντας και μη κάθομαι στα αυγά μου.
Η σύγκριση θα είχε πολύ ενδιαφέρον θα το ήθελα. Δεν είμαστε και πολύ κοντά, μένω κέντρο, αλλά δεν έχω θέμα με τις μετακινήσεις, είμαι συνηθισμένος.
Κέντρο Αθήνα και θεωρείς ότι δεν είμαστε κοντά ;;;
Πάω στον Φανό πιο συχνά από το περίπτερο της γειτονιάς μου !
(χωρίς πλάκα)
Κάτσε να δω πως θα πάει το 10Κ DX2 που περιμένω και αν μετά την σύγκριση κρίνεις ότι η διαφορά αξίζει την αλλαγή, αγοράζω ένα ακόμα και στο αλλάζω εγώ.
Ωραία. Δεν θέλω να σε βάλω σε κόπο, βάλε το δικό σου κ βλέπουμε. Πόσο το πήρες αλήθεια?
Κάπου στα 27€ με όλα μέσα ( vat, shipping)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.