Αναβάθμιση προενισχυτή audiolab 8000Q

Το θέμα για μένα είναι το εξής.
Η αναβάθμιση που έχει κάνει ο Βλαδίμηρος κόστισε κάποια λεφτά.
Βγάζω έξω τις εργατοώρες.
Αυτά τα χρήματα που ξόδεψε,μήπως είναι καλύτερα να επενδυθούν σε καλύτερο μοντέλο (αν υπάρχει) ή σε άλλο καλύτερο μηχάνημα?
Βέβαια εδώ μπαίνει στην μέση και η απόλαυση που έχει ο κάτοχος, ασχολούμενος με αυτό που του αρέσει,κάτι που δεν μπαίνει σε χρηματοοικονομικά κριτήρια,γιατί είναι ανεκτίμητο.
Καλά να είσαστε και να δοκιμάζετε 🍻

Αυτά τα χρήματα που ξόδεψε,μήπως είναι καλύτερα να επενδυθούν σε καλύτερο μοντέλο (αν υπάρχει) ή σε άλλο καλύτερο μηχάνημα?
Βέβαια εδώ μπαίνει στην μέση και η απόλαυση που έχει ο κάτοχος, ασχολούμενος με αυτό που του αρέσει,κάτι που δεν μπαίνει σε χρηματοοικονομικά κριτήρια,γιατί είναι ανεκτίμητο.

Χοντρικά τα υλικά κόστισαν περί τα 150€

Να το χοντρύνω με τα αναλώσιμα άλλο ένα 50ρικο ;;;

Δεν αγοράζεις καλύτερο μηχάνημα με 200€ σε κανέναν πλανήτη....

Οκ, βγάζω τις εργατοώρες, ήταν πραγματικά πάρα πολλές...

ΥΣ
Στο κόστος των υλικών ΔΕΝ βάζω τα ποτενσιόμετρα που μου έμειναν στην άκρη.. υπολογίζω μόνο ότι έχει τώρα ο ενισχυτής μέσα του.

Απλά ο Βλαδίμηρος με αυτά που έχει κάνει στον προενισχυτη του έχει τερματίσει το σχέδιο, (σχεδόν, έχει κι'αλλο να πάρει 😁), συν ότι ασχολείται γιατί γουστάρει το όλο θέμα αναβάθμισης..
Πιθανόν το ηχητικό αποτέλεσμα να της υπάρχουσας βελτίωσης και κυκλώματος να παίζει καλύτερα και από πιο ακριβούς προενισχυτες του εμπορίου στην παρούσα φάση..
Επίσης του άρεσε σαν μηχάνημα και μπήκε στην διαδικασία βελτίωσης, το κόστος αναβάθμισης δεν είναι μεγάλο για αυτόν τον προενισχυτη, καλά έκανε ότι έκανε και σίγουρα το απολαμβάνει σύμφωνα με την δοκιμή που έκαναν με τον "μαμά" προενισχυτη..

Με τίποτα δεν φτάνουν τα λεφτά που ξόδεψες ,για καλύτερη αγορά.
Σου περισσεύουν και ρέστα για να κάνεις και τις αλλαγές σε op amp και όσπρια 😄

• Haha
Reactions: vlad66
Χοντρικά τα υλικά κόστισαν περί τα 150€

Να το χοντρύνω με τα αναλώσιμα άλλο ένα 50ρικο ;;;

Δεν αγοράζεις καλύτερο μηχάνημα με 200€ σε κανέναν πλανήτη....

Οκ, βγάζω τις εργατοώρες, ήταν πραγματικά πάρα πολλές...

ΥΣ
Στο κόστος των υλικών ΔΕΝ βάζω τα ποτενσιόμετρα που μου έμειναν στην άκρη.. υπολογίζω μόνο ότι έχει τώρα ο ενισχυτής μέσα του.
Πολύ σωστά, ακριβώς αυτό..

Ναι, καλά.. τώρα θες να το πιστέψω; 😁
Εκτός αν όντως είναι πολύ ευχαριστημένος..

Εχθές μεταξύ καφέ και κρουασάν άκουγα κάτι για τελεστικούς και τριμεράκια.
Λίγο θέλει, μην τον σπρώχνεις και εσύ!

Εμένα περιμένει να το σπρώξει το θέμα..🤣
Εδώ δεν τον προλαβαίνουμε..😁

• Haha
Reactions: Tzimisce
Πολυκαναλος δεν είναι;
Τον χρησιμοποιείς κάπου;
Πουθενά!!
Συσκευασμένο στο πατάρι.
Αφού έχω το Eversolo.
Το τηλεκοντρόλ κράτησα μόνο που είναι μαθητευόμενο (και φυσικά δεν θυμάμαι πως το μαθαίνεις 😄)

Αυτά που άκουγες αφορούσαν τον τελικό μου που θέλει πολύ δουλειά , αν και ήδη παίζει υπέροχα.

Φέτος έκλεισε 20 χρόνια σαν συσκευή και πυκνωτής δεν έχει αλλαχθεί...

Πουθενά!!
Συσκευασμένο στο πατάρι.
Αφού έχω το Eversolo.
Το τηλεκοντρόλ κράτησα μόνο που είναι μαθητευόμενο (και φυσικά δεν θυμάμαι πως το μαθαίνεις 😄)
Μπερδεύτηκα με την φωτό γιατί είδα πολλά πράγματα στην πρόσοψη..😁