Αναβάθμιση προενισχυτή audiolab 8000Q

Ας επιφυλαχθω λοιπόν ως την επιβεβαίωση.
Υπενθυμίζω πως ο Βλαδίμηρος είχε το gain στην προηγούμενη θέση ύστερα από δοκιμές.
Επίσης,πως όταν αλλάζει έστω και ένα καλώδιο στο σύστημα,οι δοκιμές δέον να επαναλαμβάνονται.
Αν θα είμαι καλύτερα την Κυριακή (σήμερα στα τελειώματα από κρυολόγημα) κάνουμε μια επανάληψη ...

Στην τελική φοράμε και μάσκες :LOL:

• Like
Reactions: Θρησκος
Αν θα είμαι καλύτερα την Κυριακή (σήμερα στα τελειώματα από κρυολόγημα) κάνουμε μια επανάληψη ...

Στην τελική φοράμε και μάσκες :LOL:
Δεν ανησυχώ μήπως με κρυολογησεις αλλά μήπως με Audiolabισεις.
Θα σου αποδείξω κάτι που δεν μπορώ να γράψω δημοσίως.

• Haha
Reactions: vlad66
Ας επιφυλαχθω λοιπόν ως την επιβεβαίωση.
Υπενθυμίζω πως ο Βλαδίμηρος είχε το gain στην προηγούμενη θέση ύστερα από δοκιμές.
Επίσης,πως όταν αλλάζει έστω και ένα καλώδιο στο σύστημα,οι δοκιμές δέον να επαναλαμβάνονται.

Μετά τις αλλαγές το gain "έπαιζε" από το 0 έως το +9

Ποτέ δεν άκουσα μουσική πάνω από το +9 γιατί δεν περίμενα κάτι καλό πάνω από εκεί.. μόνο σε ελέγχους θορύβου χωρίς σήμα.

Εσύ τον άκουσες στο +3, τα παιδιά την προηγούμενη μέρα στο +9

Κρατάω στο πίσω μέρος του μυαλού μου τον καθαρισμό που έκανα σήμερα από τα υπολείμματα του flux τα οποία ήταν στην πάνω μεριά της πλακέτας και όχι κάτω στις κολλήσεις των υλικών.

Προφανώς πέρασαν από (εργοστασιακή) τρυπούλα ;; τέτοιες έχει αρκετές και με την πίεση του αέρα από το κομπρεσέρ όταν καθάριζα την πλευρά των κολλήσεων δεν θέλει πολύ.

Πάντως παραμόρφωση, θολούρα, μπερδέματα κλπ, ούτε για δείγμα !

Να τον χαρακτηρίσεις "στεγνό" σε σχέση με τον Rotel , να το καταλάβω.. άμπασο, τραχύ , βρώμικο ή ότι άλλο, με τίποτα !! θα σε στείλω σε ΩΡΛ :LOL:

ΥΣ..
"στεγνό" τον χαρακτήρισε η Σία, αλλά με τις αλλαγές πάλι έχασε την μπάλα και κάποια στιγμή μου λέει,
"άκου μουσικότητα, άκου δυναμισμό, άκου , άκου , άκου.." και γω δεν θυμάμαι τι άλλο είπε..

-πάλι audiolab ακούς γλύκα μου...

Δεν θες να μάθεις τι ακουλούθησε , αλλά πάλι στον καναπέ θα κοιμηθώ και όχι επειδή είμαι κρυωμένος......

Το flux δεν είναι και τόσο "ηλεκτρικά αθώο".
Ειδικά σε χαμηλά σήματα, υψηλές αντιστάσεις και μεγάλα gain.

Από την άλλη, το ότι έβαλες γείωση στον προενισχυτή δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο. Ο προενισχυτής παίρνει γείωση από τον τελικό μέσω των RCA.