Αναβάθμιση προενισχυτή audiolab 8000Q

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Τον άνοιξα κι εγώ, στο ρυθμιστικό της έντασης δεν βρήκα παξιμάδι, αλλά υπήρχε παξιμάδι στο REC, τελείως ξεβιδωνενο κ στο Gain αν θυμάμαι καλά, και αυτό χαλαρό. Το "κενό" που έχει το ρυθμιστικό της έντασης σε εμένα είναι από τον μηχανισμό του Delta τελικά.

Διαπίστωσα όμως ότι αυτά τα πράγματα είναι μεταλλικά. Το gain που νόμιζα σπασμένο τελικά δεν είναι, αλλά πιθανώς έχει σπάσει κάποιο insert που είχε κατά την διάρκεια ενός "θρυλικού" παιδικού πάρτυ πριν χρόνια, για αυτό έχει "κρεμάσει".

PXL_20260920_054935470.jpg

• Like
Reactions: vlad66
Τον άνοιξα κι εγώ, στο ρυθμιστικό της έντασης δεν βρήκα παξιμάδι, αλλά υπήρχε παξιμάδι στο REC, τελείως ξεβιδωνενο κ στο Gain αν θυμάμαι καλά, και αυτό χαλαρό.
Δεν υπάρχει παξιμάδι στο volume ούτε στο input το γράφω παραπάνω.
Ότι είναι μοτοριζέ δηλαδή.

Το "κενό" που έχει το ρυθμιστικό της έντασης σε εμένα είναι από τον μηχανισμό του Delta τελικά.
Και αυτό έχει αναφερθεί σε παλιότερο ποστ.
Αν δεν θέλεις "κενό" πας σε Alps όπως εγώ με μπόνους την καλύτερη ποιότητα ήχου.

Διαπίστωσα όμως ότι αυτά τα πράγματα είναι μεταλλικά. Το gain που νόμιζα σπασμένο τελικά δεν είναι, αλλά πιθανώς έχει σπάσει κάποιο insert που είχε κατά την διάρκεια ενός "θρυλικού" παιδικού πάρτυ πριν χρόνια, για αυτό έχει "κρεμάσει".
Παραμένει "κρεμασμένο" ;;;

Τις επόμενες μέρες τελειώνω την τελευταία "δουλειά" στον δικό μου, μετά αν θέλεις φέρε τον δικό σου μαζί με τα υλικά που πήρες να στα περάσω εγώ και πάρε τον δικό μου για όσες μέρες θα έχω τον δικό σου στο εργαστήρι για να μην μείνεις από μουσική.

Παιδικό πάρτυ μην κάνεις μόνο... :LOL:

ΥΣ..
θα δω και τι μπορεί να γίνει στο gain για να μην είναι "κρεμασμένο" , αν τελικά πρέπει να αλλαχτεί ο διακόπτης θα τον αλλάξω .. Alps είναι , δεν νομίζω να μην υπάρχει.

Δεν υπάρχει παξιμάδι στο volume ούτε στο input το γράφω παραπάνω.
Ότι είναι μοτοριζέ δηλαδή.

Και αυτό έχει αναφερθεί σε παλιότερο ποστ.
Αν δεν θέλεις "κενό" πας σε Alps όπως εγώ με μπόνους την καλύτερη ποιότητα ήχου.

Παραμένει "κρεμασμένο" ;;;

Τις επόμενες μέρες τελειώνω την τελευταία "δουλειά" στον δικό μου, μετά αν θέλεις φέρε τον δικό σου μαζί με τα υλικά που πήρες να στα περάσω εγώ και πάρε τον δικό μου για όσες μέρες θα έχω τον δικό σου στο εργαστήρι για να μην μείνεις από μουσική.

Παιδικό πάρτυ μην κάνεις μόνο... :LOL:

ΥΣ..
θα δω και τι μπορεί να γίνει στο gain για να μην είναι "κρεμασμένο" , αν τελικά πρέπει να αλλαχτεί ο διακόπτης θα τον αλλάξω .. Alps είναι , δεν νομίζω να μην υπάρχει.

Ευχαριστώ πολύ Βλαδήμηρε!