Και όπως θα τα ανεβάσει να τα ξανακατεβάσει.
Τόσο γκαντέμης πιά !!!!!!:HTEHETH63:........ Δεν ξέρω αν έφταιγε που διάβασα χθες ένα e-mail με τον Μητσοτάκη.......
Tamron SP 17-50mm F/2.8 ήταν πρόταση των ειδικών εδώ στo Forum τον αγόρασα στην Canon EOS 600D τον είδα που πήγε καλά και τον πήρα και για την Nikon D 7000.Ποιος ειναι ο φακος της tamron ;
Μερικές φωτογραφίες οι 1,3,7 είναι με τον προβληματικό φακό το πρωί με φως η 7 μάλιστα χωρίς φλας δεν έβγαινε, δηλαδή αν δεν ήταν άπλετο φως δεν έβγαινε η φωτογραφία, μάλλον δεν καθάριζε με τίποτα, οι 8,9,10 με τον καινούργιο Tamron και 8 με φλας και 9 και 10 χωρίς φλας αρκετά σκοτεινό δωμάτιο τέτοια ώρα.
Η μηχανή στο AF δεν εστίαζε και όταν την είχα σε Manual μια στις δέκα δεν ήταν κουνημένη και πάνω σε τρίποδα.Φίλε μου όταν λες δεν έβγαινε, δεν καθάριζε τι εννοείς. Μήπως δεν μπορούσε να εστιάστει ?
Ναι, το πρωί εκείνη την ώρα ήταν ήλιος και τώρα σχεδόν σκοτάδι. Με εκείνο το φακό τώρα δεν θα έβγαινε φωτογραφία χωρίς φλας όπως βγήκε τώρα.Αυτες με τον 'προβληματικο' φακο μου αρεσουν περισσοτερο)
Η μηχανή στο AF δεν εστίαζε και όταν την είχα σε Manual μια στις δέκα δεν ήταν κουνημένη και πάνω σε τρίποδα.
Εδώ είναι σκοτάδι με μια λάμπα πάνω από το τραπέζι και εστιάζει κανονικά, η πρώτη χωρίς φλας και η δεύτερη νε φλας, το ενσωματωμένο.. Απλά σε ρώτησα γιατί ο συγκεκριμένος φακός σε σκηνές χαμηλού φωτισμού δεν εστιάζει ή δυσκολεύεται.
Εδώ είναι σκοτάδι με μια λάμπα πάνω από το τραπέζι και εστιάζει κανονικά, η πρώτη χωρίς φλας και η δεύτερη νε φλας, το ενσωματωμένο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.