Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

Kαλημέρα,

επειδή το SAMSUNG Kies μου κάνει κάποιες δυσλειτουργίες στο PC υπάρχει τρόπος να περάσω αρχεία ΧΩΡΙΣ το πρόγραμμα SAMSUNG Kies?

Βρε παιδιά μόνο εγώ έχω πρόβλημα με το SAMSUNG Kies???????

Διαβάζω στο γαλλικό web ότι λίγο πολύ είναι μάπα το πρόγραμμα βαρύ και δεν λειτουργεί σε Win7 ούτε σε ΧΡ αλλα και σε vista που το δοκίμασα πάλι δεν λειτουργεί...αν εξαιρέσουμε την πρώτη φορα που δεν ξέρω πως πέρασα ότι αρχεία ήθελα από και και πέρα δεν ξανά δούλεψε μεγάλες δυσλειτουργίες αλλοίωση μεγάλη των γραφικών βαρύ πρόγραμμα γενικά και η ενημέρωση παίρνει πολύ ώρα και χωρίς αποτέλεσμα να διόρθωση τα λάθη του!

Επίσης διαβάζω ότι η εταιρία έχει καταλάβει την πατάτα που έχει κάνει και ετοιμάζει μια ενημέρωση του προγράμματος εκ βάθους!

δυρτηχως τ προγραμμα ειναι χαλια,οι πιο πολυ το κραταμε μονο για τις επισημες αναβαθμησεις
εγκτεστησε πρωτα απο ολα την τελευταια εκδοση xxxxx_100 και μετα τσεκαρε εαν εχεις αποθηκευμενα αρχεια με ονομασια μεγαλυτερη των 16 χαρακτηρων οπως επισης απενεργοποιησε εαν εχεις οποιοδηποτε launcher
λογικα εαν δεν συντρεχει κατι αλλο θα συνδεθεις

Απάντηση: Re: Αναλυτική παρουσίαση Samsung Galaxy S!

δυρτηχως τ προγραμμα ειναι χαλια,οι πιο πολυ το κραταμε μονο για τις επισημες αναβαθμησεις
εγκτεστησε πρωτα απο ολα την τελευταια εκδοση xxxxx_100 και μετα τσεκαρε εαν εχεις αποθηκευμενα αρχεια με ονομασια μεγαλυτερη των 16 χαρακτηρων οπως επισης απενεργοποιησε εαν εχεις οποιοδηποτε launcher
λογικα εαν δεν συντρεχει κατι αλλο θα συνδεθεις

Φίλε μου σε παρακαλώ κάνε το καλό κάντα μου λίγο πιο λιανά...

που να την βρω αυτήν την ενημέρωση που λες, έψαξα στο google δη βρήκα κάτι σχετικό...

Απαράδεκτο άψογο τηλέφωνο και να έχει μάπα πρόγραμμα αίσχος!

ανοιξε το προγραμμα και λογικα θα σου βγαλει μυνημα για αναβαθμισης του η μπες στο www.samsungmobile.com
και επελεξε αγγλια η καποια αλλη ευρωπαικη χωρα,γιατι στο ελληνικο δεν το βγαζει....αν παρολα αυτα δεν στο κανει θα ψαξω ,καπου εχω βρει ενα λινκ για κατεβασμα

το βρηκα
http://www.samsungmobile.co.uk/mobile-phones/samsung-galaxy-s-support

Last edited:
Καλησπέρα, βρήκα άκρη τελικά σας καταθέτω τον τρόπο για όσους φίλους ενδιαφέρονται,

εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο γαλαξία με το PC σας!

Τρέχετε τον πιλότο usb που σας έβαλα(είναι συμπιεσμένο αρχείο) κάνετε κλικ να τρέξει (setup)ο δεύτερος φάκελος.

Εφαρμογές>ρυθμίσεις>πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνο>ρυθμίσεις USB>και κλικ στο συσκευή αποθηκεύσεις,

αυτό θα μείνει έτσι μια φορά θα το κάνετε.

μόλις συνδέσετε το γαλαξία με το pc τραβάτε το "κουρτινάκι" πατάτε σύνδεση USB

ανοίγει ένα παράθυρο και πατάτε ρυθμίσεις στοιχείων και αυτό ήταν.

http://rs289tl.rapidshare.com/files/413157886/SAMSUNG_GALAXY_S_USB_DRIVERS.rar.html

Τελικά οι Κινέζοι έχουν μάθει, η 1800mA μπαταρία έχει όντως μεγαλύτερη διάρκεια από την original. Στο τέλος της ημέρας, εκεί που κάποιες φορές ήθελε πρίζα, τώρα έχει ακόμα 10-15%...

Απάντηση: Samsung Galaxy S

Καλημερα!!!
Γνωριζουμε αν εχει βγει για το Galaxy αναβαθμιση λογισμικου?
Αν Ναι ποια ειναι αυτη?

Καλημερα!!!
Γνωριζουμε αν εχει βγει για το Galaxy αναβαθμιση λογισμικου?
Αν Ναι ποια ειναι αυτη?

υποτίθεται ότι έχει κυκλοφορήσει το froyo 2.2 αλλά μέσω του KIES δε βλέπω φως!

Οποτε τι κανουμε?
Ειναι της αδελφης μου και με εχει βαλει να ασχολουμαι εγω γιατι εκεινη δεν τα καταλαβαινει αυτα...
Απλα θελω να της λυσω καποια κουλα οπως με την γραμματοσειρα και αλλα που λογικα σε αυτη την εκδοση θα τα εχουν λυσει!

Last edited:

Επισης να αναφερω πως ειδα και στο You Tube πολλα Videos πως αναβαθμιζεται επισημα σε 2.2 Froyo μεσω Kies
Αρα λογικα παιζει αναβαθμιση!!!!!!

Σας βλέπω μουδιασμένους τους γαλαξίες...:BDGBGDB55:

άριστο τηλέφωνο δεν λέω...και δεν έχω μετανιώσει που το έχω πάρει,

αλλα το kies και το ξυπνητήρι μου τα έχουν κάνει τεράστια τα @@...

ΔΕΝ μπορώ πλέον να του έχω εμπιστοσύνη μου την έχει σπάσει ΠΑΡΑ πολύ, έτσι με 500 εργαλείο...

αγόρασα και ένα ξυπνητήρι!:furious3::furious3:

A ρε παλούκι που θέλουν οι κιτρινιάρηδες...:furious3::furious3:

Έχει βρει κανένας φίλος λύση με το ξυπνητήρι??

τέλος πάντων ας κλείσω το post μου γιατί θα τα πω πιο χοντρά!

Συγνώμη αλλά από την εποχή του QteK ακόμα, είναι γνωστό ότι στα smartphones δεν ανοίγει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστά.

Αν δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι αν είναι ανοικτό, ναι αυτό είναι πρόβλημα.

Συγνώμη αλλά από την εποχή του QteK ακόμα, είναι γνωστό ότι στα smartphones δεν ανοίγει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστά.

Αν δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι αν είναι ανοικτό, ναι αυτό είναι πρόβλημα.

Φιλε μου Τάσο σε καμιά περίπτωση δεν περίμενα να δουλέψει ο γαλαξίας κλειστό,
ούτε αυτό εννοούσα,ούτε αυτό έγραψα ως πρόβλημα!

Το πρόβλημα μου είναι ότι από όταν πήρα το γαλαξία, επί 2-3 μήνες το ξυπνητήρι δούλευε κανονικά,
και κάποια στιγμή άρχισε να μου κάνει τσούκες να μην βαράει, έως που δεν το βάζω άλλο δεν έχω εμπιστοσύνη.

Και διερωτούμαι...

Κάθε φορά που βλέπω ένα bug όπως το kies το alarme κτλ πράγμα που λίγο πολύ συμβαίνουν σε όλα τα smartphone,

δεν είδα ποτέ κανέναν από τα παιδιά με τους γαλαξίες να βγούν και να πουν ναι και εγώ το ίδιο πρόβλημα!

Γιατί αυτό?? για τον απλούστατο λόγο ότι νομίζω ότι το πρόβλημα είναι με το κινητό μου και όχι ένα bug.

Και έτσι τρέχω στο google να βρω λύσεις...

Εντάξει, περίμενα μια πιο άμεση ανταπόκριση από τα παιδιά του avclub μέλη και mods κτλ
πως συμμετέχω εγώ και βοηθάω όπως μπορώ...έτσι "απαιτώ" και εγώ μια βοήθεια ΟΤΑΝ είμαι σε απόγνωση!

όχι τίποτα άλλο με έχει πάρει και στο ψιλό η γυναικα μου που έχωσα 500 και δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι..

Πιστεψε με , ειναι πιο "in" να μιλας μονο για τα προβληματα της apple :D

Καλημερα.
Συνδεοντας το Galaxy S της αδελφης μου χθες στο PC μου εβγαλε οτι χρειαζεται αναβαθμιση και προχωρησα σε αυτη.
Αφου κατεβασα την πιο προσφατη εκδοση του Kies μετα προχωρησε σε αναβαθμιση.
Την κατεβασε και οταν εφτασε η στιγμη να την περασει στο τηλ , εμφανιστηκε στην οθονη του κινητου το ρομποτακι του Android και εκει κολλησαν ΟΛΑ!!!
Περασαν 2 ωρες σε αυτη την κατασταση και τιποτα!
Αυτο το προσπαθησα περι τις 5 φορες με ιδια παντοτε (Αρνητικα) αποτελεσματα!
Αρα οντως το 2,2 δεν ειναι ετοιμο για Galaxy S .
Τουλαχιστον για την ελληνικη γλωσσα!
Ετσι πιστευω εγω!!!!