Constantinos Milonas
AVClub Addicted Member
- 20 August 2006
- 1,782
Ο κλασικός (και μόνος απ' ότι φαίνεται) τρόπος να φτιάξει είναι με το Powerstrip.
Ο συνδυασμός media player / codec δεν παίζει ρόλο.
Ok ευχαριστώ θα το βάλω να το δοκιμάσω.
Ο κλασικός (και μόνος απ' ότι φαίνεται) τρόπος να φτιάξει είναι με το Powerstrip.
Ο συνδυασμός media player / codec δεν παίζει ρόλο.
Δυστυχώς επιλογή για 23 η ATI 4670 με Catalyst 9.12 δεν μου δίνει, μονο για 24. Όπως είδα και σε άλλους δεν έχουν αυτοί την επιλογή.
Ύπαρξη άλλος τρόπος να φτιαχτεί. Να πω ότι έχω MPC-HC με Core AVC2 εάν αυτό παίζει τον οποιο ρολο.
Κωσταντινε με 4670 και 9.12 μια χαρα μου δινει 23 (23976) και χωρις ''ιδέα'' κολληματος η σκαλωματος με παααρα πολυ υλικο 23976. Μετα απο χρονια ειμαι ευτυχισμενος μπορω να πω ....
(φυσικα εχεις κανει add το 1080 24p απο catalyst φανταζομαι ....)
Γιά δοκίμασε μιά ψιλοπ..στιά.....
Αν μορείς βάλε στο HTPC κάποιο monitor που σου δείχνει αυτή την ανάλυση και στα 23, σώσε το profile στο desktop, σύνδεσέ το μετά στην τηλεόραση και πάτα διπλό "κλίκ" πάνω στο profile.
Κωσταντινε με 4670 και 9.12 μια χαρα μου δινει 23 (23976) και χωρις ''ιδέα'' κολληματος η σκαλωματος με παααρα πολυ υλικο 23976. Μετα απο χρονια ειμαι ευτυχισμενος μπορω να πω ....
(φυσικα εχεις κανει add το 1080 24p απο catalyst φανταζομαι ....)
Και για τους "άτυχους" με NVidia...
23hz perfect playback
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=153212
:aetsch::aetsch::aetsch:
Όταν κλειδώναμε ''εμείς'' τα 24άρια, ''εσείς'' ήσασταν στην εγκατάσταση-απεγκατάσταση της 20ης version driver!!!
Αν και δεν πρέπει να μιλάω και πολύ, διότι εσχάτως έχω γίνει και 'γω ATIμος...:blush::blush:
Και εγώ πέρασα από vista σε win7 στο HTPC μου.
Και αυτό είναι το αποτέλεσμα, Τέλειο. Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις υποδείξεις.
![]()
Εγώ μιας και δεν είχα βάλει Vista ποτε δεν γνωρίζω. Aλλα με Win 7 ultimate 64bit που έχω τώρα δουλεύω το MPC-HC 32bit Core AVC 2.0 και AC3 filter.ATI 4670 και CCC 9.12 . Συν με βάση τον εξαίρετο οδηγό που έχει γράψει ο Δημήτρης εδώ.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=44809
οι γραμμες δεν ενωνονται ποτε κανοντας το στιγμιαιο peak πανω κατω?
και δευτερη ερωτηση με reclock η χωρις παιζεις?
οι γραμμες ειναι οκ αυτο που κανω ως γενικη ερωτηση προς ολους παιζεται με reclock η με αλλο τροπο?![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.