Αναπαραγωγή στα 24p

Δυστυχώς επιλογή για 23 η ATI 4670 με Catalyst 9.12 δεν μου δίνει, μονο για 24. Όπως είδα και σε άλλους δεν έχουν αυτοί την επιλογή.
Ύπαρξη άλλος τρόπος να φτιαχτεί. Να πω ότι έχω MPC-HC με Core AVC2 εάν αυτό παίζει τον οποιο ρολο.

Κωσταντινε με 4670 και 9.12 μια χαρα μου δινει 23 (23976) και χωρις ''ιδέα'' κολληματος η σκαλωματος με παααρα πολυ υλικο 23976. Μετα απο χρονια ειμαι ευτυχισμενος μπορω να πω ....
(φυσικα εχεις κανει add το 1080 24p απο catalyst φανταζομαι ....)

Κωσταντινε με 4670 και 9.12 μια χαρα μου δινει 23 (23976) και χωρις ''ιδέα'' κολληματος η σκαλωματος με παααρα πολυ υλικο 23976. Μετα απο χρονια ειμαι ευτυχισμενος μπορω να πω ....

Ναι του έχω δώσει 1080 24p.
Με την βοήθεια του Δημήτρη βέβαιος γιατί είχα βαρεθεί να κάνω 3 format τι μέρα από Win 7 64bit σε Win 7 32bit και να βάζω-βγάζω προγράμματα.(Λαμπάδα πρέπει να του ανάψω του ανθρώπου. Ελπίζω να μην είναι στο ύψος μου μονο).
Τα σκαλώματα by the way δεν μου το κάνει σε όλα τα 1080p. Το 95% είμαι καλυμμένος.
Απλά αυτές η 2 γραμμές με ανησυχούν κάπως και ελπίζω να τις φτιάξω όσο το δυνατόν καλύτερα.

Re: Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή στα 24p

Γιά δοκίμασε μιά ψιλοπ..στιά.....
Αν μορείς βάλε στο HTPC κάποιο monitor που σου δείχνει αυτή την ανάλυση και στα 23, σώσε το profile στο desktop, σύνδεσέ το μετά στην τηλεόραση και πάτα διπλό "κλίκ" πάνω στο profile.

Το μονο monitor που έχω δεν κατεβαίνει κάτω από τα 60Hz.

Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή στα 24p

Που σαι ρε Κυριακο Αρχοντα!-bye-

Και αυτό είναι το αποτέλεσμα, Τέλειο. Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις υποδείξεις.

46351402.jpg

Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή στα 24p

Και για τους "άτυχους" με NVidia...
23hz perfect playback
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=153212

:aetsch::aetsch::aetsch:

Όταν κλειδώναμε ''εμείς'' τα 24άρια, ''εσείς'' ήσασταν στην εγκατάσταση-απεγκατάσταση της 20ης version driver!!!-bye--bye-

Αν και δεν πρέπει να μιλάω και πολύ, διότι εσχάτως έχω γίνει και 'γω ATIμος...:blush::blush:

Re: Απάντηση: Re: Αναπαραγωγή στα 24p

:aetsch::aetsch::aetsch:

Όταν κλειδώναμε ''εμείς'' τα 24άρια, ''εσείς'' ήσασταν στην εγκατάσταση-απεγκατάσταση της 20ης version driver!!!-bye--bye-

Αν και δεν πρέπει να μιλάω και πολύ, διότι εσχάτως έχω γίνει και 'γω ATIμος...:blush::blush:

χαχαχαχα!!!:slapface:

πετάγομαι στο άσχετο να ρωτήσω: τα windows 7 είναι καλύτερα από τα vista για ΗΤPC ; 32 ή 64 βάζετε; έχω περσυνό μηχανάκι με core2duo+ATI,βλέπω με ΚΜplayer και έχω προβλήματα...βασικά κρασάρει όποτε πάω να αλλάξω υπότιτλους...

κι έτσι σκέφτηκα να με συμβουλεύσετε ποιο λειτουργικό και ποιό πρόγραμμα έχει τις απλούστερες ρυθμίσεις (χωρίς extra codecs κλπ.)για να δει κανείς 1080p 24p. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Εγώ έχω Windows 7 32 και παίζουν τέλεια τα 1080p στα 24 - ή καλύτερα στα 23.976 - (χωρίς extra codecs κλπ.)

Εγώ μιας και δεν είχα βάλει Vista ποτε δεν γνωρίζω. Aλλα με Win 7 ultimate 64bit που έχω τώρα δουλεύω το MPC-HC 32bit Core AVC 2.0 και AC3 filter.ATI 4670 και CCC 9.12 . Συν με βάση τον εξαίρετο οδηγό που έχει γράψει ο Δημήτρης εδώ.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=44809

Και αυτό είναι το αποτέλεσμα, Τέλειο. Παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές και τις υποδείξεις.

46351402.jpg

οι γραμμες δεν ενωνονται ποτε κανοντας το στιγμιαιο peak πανω κατω?
και δευτερη ερωτηση με reclock η χωρις παιζεις?

Εγώ μιας και δεν είχα βάλει Vista ποτε δεν γνωρίζω. Aλλα με Win 7 ultimate 64bit που έχω τώρα δουλεύω το MPC-HC 32bit Core AVC 2.0 και AC3 filter.ATI 4670 και CCC 9.12 . Συν με βάση τον εξαίρετο οδηγό που έχει γράψει ο Δημήτρης εδώ.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=44809

εμενα παλι σε windows 7 64bit δεν μπορω να δουλεψω τον core avc 2.0
μου κρασαρει συνεχεια

Για χαρα παιδια.
Ξερει κανενας να μου πει γιατι στο δικο μου MPC-HC δεν εμφανιζονται οι γραμμες οταν παταω display stats παρα μονο τα κοκκινα γραμματα?

οι γραμμες δεν ενωνονται ποτε κανοντας το στιγμιαιο peak πανω κατω?
και δευτερη ερωτηση με reclock η χωρις παιζεις?

Μήπως εννοείς αυτό??
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1070044&postcount=114

Nομίζω οι πιο πολλοί χρησιμοποιούν reclock, εκτός αν κλειδώνει τέλεια η πηγή με την συσκευή αναπαργωγής οπότε δεν χρειάζεται...