Αποφασίζοντας οτι θα αλλάξω setup σιγα-σιγα, ξεκίνησα με τα ηχεία. Εδω κι ενα μηνα εχει αρχισει το ψαξιμο, και το ζητούμενο ειναι ξεκούραστος ήχος, αναλυτικός(όσο γινεται στην κατηγορία τιμής), με έμφαση σε σωστη εικόνα. Ο χώρος που θα κληθούν να παίξουν ειναι περίπου 14-15τμ(το υψος του χώρου ειναι 3.3m, αν αυτό βοηθά) οπότε ψάχνω κυρίως ηχεία βάσης. Ο προϋπολογισμός ειναι στα 1200-1300 Ευρώ στο ανώτερο. Ως τώρα οι εντυπώσεις κλείνουν υπέρ των B&W 705, χωρίς όμως να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Επίσης συνεχίζουν να με απασχολούν τα Audio Physic Step, αν και δεν ξέρω πόσο μονιτοράτα ακούγονται(μαλλον πρέπει να τα ξανακούσω). Από τα υπόλοιπα(Usher Χ-718, Focal 807, Quad σειρες 12 και 22) δεν με ικανοποίησε τίποτα, εκτός από τα Quad, τα οποία δεν ειναι τοσο αναλυτικά όσο θα ήθελα.
B&W 705 και Audio Physic Step σε πρώτη φαση, λοιπόν. Θέλω να δω οπωσδήποτε τα μικρά μοντέλα της ATC, και φυσικά τις προτάσεις σας, πολύ περισσότερο εν όψει και της έκθεσης. Επίσης, τα πάνελ δεν αποκλείονται, δεν ξέρω ομως πόσο εύκολο να ειναι να βρω κατι αξιόλογο σε αυτα τα χρήματα και κατάλληλο για τον χώρο μου.
B&W 705 και Audio Physic Step σε πρώτη φαση, λοιπόν. Θέλω να δω οπωσδήποτε τα μικρά μοντέλα της ATC, και φυσικά τις προτάσεις σας, πολύ περισσότερο εν όψει και της έκθεσης. Επίσης, τα πάνελ δεν αποκλείονται, δεν ξέρω ομως πόσο εύκολο να ειναι να βρω κατι αξιόλογο σε αυτα τα χρήματα και κατάλληλο για τον χώρο μου.