επιμενω φιλε μου και ισως αυτο να βοηθησει πολλους απο εμας ,τι θελω να πω ? ποια ηχεια αυτη την στιγμη στην αγορα προσομοιαζουν τον ηχο των atc με μικροτερο κοστος ? δηλαδη πλησιαζουν τον χαρακτηρα των atc προφανως με καποιες επι πλεον προσμιξεις, να εχουν σαν προτερημα την αμεσοτητα ,την ταχυτητα ,την μονιτορ εκφραση τους και ισως κατι παραπανω πιθανον στο μπασο χωρις ομως τις υπερβολες και τα μπουμαρισματα και τους χρωματισμους εκει χαμηλα.
τωρα θα μου πειτε πολλα ζητας ,ε ενταξει κουβεντα κανουμε και αν βγει κατι δεκτον!
πληροφοριακα how mutch ?
Tzimisce,
Σιγουρα δεν θα παίξουν με τον δικό μου ενισχυτή όπως έπαιζαν με τον Viola(αν και όπως διαβάζω σε forums έχουν απαιτησεις κυρίως σε ρεύμα κι όχι σε ισχύ, εκτός αν θέλεις μεγάλες εντάσεις), αλλα δεν σκοπεύω να τα παίζω μια ζωη με NAD. Bεβαια, θα μου πεις, μπορεί και να μην στρωσουν με τον NAD...
Να ξανακάνω την διευκρίνηση οτι τα ATC δεν θέλουν ιδιαίτερα ρεύμα αλλά
βολτ.
Πόσο δύσκολο είναι άραγε να φέρεις τον ενισχυτή σου και να μην προσπαθείς να συμπεράνεις πως θα οδηγηθούν με την συζήτηση?
Υπάρχουν πάντως πάμπολλα 11άρια και 19άρια που παίζουν με 50ρηδες, όχι ακριβούς.
Θ.Ζ.
Tzimisce,
Σιγουρα δεν θα παίξουν με τον δικό μου ενισχυτή όπως έπαιζαν με τον Viola(αν και όπως διαβάζω σε forums έχουν απαιτησεις κυρίως σε ρεύμα κι όχι σε ισχύ, εκτός αν θέλεις μεγάλες εντάσεις), αλλα δεν σκοπεύω να τα παίζω μια ζωη με NAD. Bεβαια, θα μου πεις, μπορεί και να μην στρωσουν με τον NAD...
Να ξανακάνω την διευκρίνηση οτι τα ATC δεν θέλουν ιδιαίτερα ρεύμα αλλά
βολτ.
Πόσο δύσκολο είναι άραγε να φέρεις τον ενισχυτή σου και να μην προσπαθείς να συμπεράνεις πως θα οδηγηθούν με την συζήτηση?
Υπάρχουν πάντως πάμπολλα 11άρια και 19άρια που παίζουν με 50ρηδες, όχι ακριβούς.
Θ.Ζ.
εγω απλα εθεσα το ερωτημα εαν και κατα ποσον μπορει καποιο αλλο ηχειο της αγορας με λιγοτερα λεφτα να προσομοιωση τον ηχο του atc εχωντας ισως και λιγο <περισσοτερο> μπασο ,να παιξει τον ρολο του < atc του φτωχου>.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.