Re: headphones
Εγω θυμαμαι παιδια οταν ημουν στην Αθηνα,πηγαινα στις αντιπροσωπειες των εταιριων και δοκιμαζα καποιες φορες που εψαχνα κατι.
Στον Νακα για τα sennheiser(οπου εχω δοκιμασει πολλα μοντελα γενικα,οχι μονο σε ενα συγκεκριμενο υποκαταστημα),στην αντιπροσωπεια της akg(πρεπει να εχει αλλαξει τωρα νομιζω)οπου ειχα δοκιμασει τα 601,701,και 2-3 κλειστου τυπου k271 νομιζω και κατι αλλα,επισης ειχα παει στην αντιπροσωπεια της beyer οπου ειχα δοκιμασει μια πληθωρα μοντελων απο κλειστου τυπου μεχρι και τα καλα της εταιριας(dt 880,dt990 κτλ,δεν ειχαν βγει τοτε δυστυχως κατι T1 και τετοια),στην shure οπου δοκιμασα τα srh840 τοτε και τα αγορασα(αξιζει να ριξεις μια ματια και εκει,εχουν βγει και τα καινουρια 940).Στην athens pro audio ειχα δοκιμασει επισης καποια german maestro (πρωην mb quart νομιζω),και αν δεν απατωμαι πρεπει να εχει αυτος και τα ultrasone?
Καποια Grado ειχα δοκιμασει σε μια hi end εκθεση(κατοπιν συννενοησης βεβαια με τον αντιπροσωπο),και απο εναν φιλο μου.
Επισης και καποια αλλα μοντελα,οπως καποια sony,τα ειχα δοκιμασει σε ενα μαγαζι με hi end εξοπλισμο,η και καποια ergo στον Ορφεα...
Ο αντιπροσωπος της AudioTechnica που ειχα παει δεν ειχε μια φορα τα M50 και καποιο αλλο μοντελα που ηθελα να δοκιμασω...
Σε καποια αλλα καταστηματα παλι,οπως σε καποια εκει πισω απο τη στουρναρη νομιζω,ειχα δοκιμασει καποια akg κτλ.
Στην koss απο οπου ειχα παρει 2 μοντελα,τα portapro και τα ksc 75 δεν τα ειχα δοκιμασει γιατι ειναι οικονομικα μοντελα σε συσκευασια που αν ανοιχτει,τελος.
Απλα δεν υπαρχει καταστημα εξειδικευμενο να εχει μαζεμενα ολα τα καλα μοντελα κτλ,πρεπει να το ψαξεις καπως ετσι.Σου εγραψα ομως καποιες εμπειριες για να δεις οτι αν ψαξεις στην Αθηνα μπορεις να ακουσεις μοντελα.Τιθεται ενα θεμα βεβαια απο τι μηχανηματα θα τα ακουσεις,αν κατοπιν συννενοησης μπορεις να πας δικα σου μηχανακια,καλητερα.
Θυμαμαι μια φορα ηθελα οπωσδηποτε να ακουσω τα senn hd800,συννενοηθηκα λοιπον με το Νακα,πηρα βαλιτσακι με ενισχυτη ακουστικων-player-δικο μου interconnect,μετρο-λεωφορειο-Νακα Παιανια,οπου και εκανα μια 2ωρη δοκιμη των hd800 σε ενα test room σαν αυτα που συναντας στα hi end καταστηματα...μονος χωρις να με πιεσει καποιος,ηταν πολυ ευγενικοι εκει στο Νακα...