DomieMic65
Supreme Member
Re: Επιλογή ακουστικών Sennheiser, Bose, AKG
Μιχάλη σε ευχαριστώ πολυ!
Ναι σαφώς και ισχύει!! Θέλουν οπωσδήποτε ενισχυτη!
Μιχάλη σε ευχαριστώ πολυ!
Ναι σαφώς και ισχύει!! Θέλουν οπωσδήποτε ενισχυτη!
AKG K271mkII 138 απο Βon Studio! Ειναι ζορικά στη οδηγηση τους όμως!
Λέγοντας ζόρικα εννοείς πως θέλουν -για την καλύτερη απόδοσή τους- extra ενισχυτή ??
Διαφέρουν σε κάτι με τα Κ-272HD αυτά που μου προτείνεις ?? (έχουν την ίδια τιμή)
+1
Ή τα ίδια στην home εκδοχή τους 272HD 135 αν σου αρέσουν πιο πολύ.
Στιβαρή κατασκευή φανταστικός ήχος.
Αν σου αρέσει το πολύ μπάσο όμως τότε σου προτείνω κάποιο κλειστό μοντέλο της sennheiser π.χ HD 280 ή 380.
Τα 271 έχουν αποσυνδεόμενο καλώδιο το οποίο αντικαθίσταται ή αναβαθμίζεται πιο εύκολα.
Όλα τα ακουστικά αυτής της κατηγορίας και πάνω αποδίδουν καλύτερη ποιότητα με ενισχυτή ακουστικών
όμως όσο αναφορά την οδήγηση τους με την έξοδο του ενισχυτή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
Αυτή του CD player αν δεν έχει ξεχωριστό κύκλωμα ενίσχυσης ακουστικών (που στο Nad δεν έχει) δεν κάνει έχει πολύ χαμηλή ένταση και δεν μπορεί
να οδηγήσει τέτοια ακουστικά.
Άρα πάμε στον ενισχυτή....
εξαρτάται από το cd player.
υπάρχουν τέτοια που καθαρίζουν στεγνά εξόδους ενισχυτών αλλά και ενισχυτών ακουστικών.
Το CD player που έχεις διαθέτει ξεχωριστό ενισχυτή ακουστικών με Op-amp στην έξοδο,πρέπει να το ακούσεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνεις πολύΜάλιστα. Μάλλον, όμως, το δικό μου cd player (Marantz CD-6003) δεν πρόκειται για τέτοιου "εκτοπίσματος" συσκευή.....
Από AKG αν δε θες εξτρά ενισχυτή, προτείνω κι εγώ ανεπιφύλακτα τα K240. Παίζουν πολύ όμορφα ακόμα και απευθείας συνδεδεμένα με iPhone.
Με εξαίρεση τα IEMs μου, είναι τα μόνα που στέκονται καλά χωρίς ενίσχυση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.