Απάντηση: Re: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Eυχαριστω πολυ! Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που εγραψες για τον ενσωματομενο ενισχυτη ακουστικων του Pioneer . Eιναι πολυ μετριος ο ηχος που περνα στα ακουστικα μου... Τα πραγματα βελτιωνονται πολυ οταν ακουω απευθειας απο το cd player , το οποιο εχει headphones out με ρυθμιζομενο volume μαλιστα! Σε εκεινη την περιπτωση οι ακροασεις μου αλλαζουν αρδην προς το καλυτερο...Θα μου προτεινεις κατι σε ενισχυτη , αλλα και σε ακουστικα;Δεν ξέρω για το δικό σου AV Ενισχυτή, αλλά η δική μου εμπειρία ακρόασης ακουστικών από το δικό μου (ένα παλιό Yamaha RX-V757) είναι απογοητευτική.
Υποθέτω ότι το τμήμα των κυκλωμάτων που αφορά τον ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών είναι τελευταίο στις προτεραιότητες των κατασκευαστών από την άποψη ποιότητας. Θα σου πρότεινα να προσθέσεις στη λίστα σου κάποιο ενισχυτή ακουστικών, από αυτούς που συζητάμε συχνά εδώ στο forum. Και μάλιστα να τον αγοράσεις πριν πάρεις καινούργια ακουστικά. Θα βελτιωθεί και ο ήχος των ήδη υπαρχόντων ακουστικών. Ακόμη καλύτερα, αν είναι DAC-ενισχυτής ακουστικών που θα τον συνδέσεις σε κάποια S/PDIF Out του AV Ενισχυτή σου ομοαξονική ή οπτική.
Τότε θα έχει και νόημα η αναβάθμιση σε ακουστικά, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα ακούς ακόμα πιο έντονα τις αδυναμίες του υπάρχοντος ενσωματωμένου ενισχυτή ακουστικών. Βέβαια υφίσταται η θεωρητική δυνατότητα αυτός να είναι αξιόλογος, αλλά μάλλον απίθανο μου φαίνεται...
Και να σου ζήσει ο γιος, να τον χαίρεσαι! :music-smiley-005: