Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Ποιο μοντελο AKG μεχρι 100 euro για rock/metal ακουσματα κυριως?

Εσύ ποια έχεις ακούσει? σε ρωτάω γιατί ρωτάς συγκεκριμένα για AKG?

Αν η επιλογη των AKG δεν ειναι μονοδρομος για σενα (δε καταλαβα και'γω γιατι ρωτας συγκεκριμενα για AKG),ριξε μια ματια και στα shure srh 440,αξιολογα ακουστικα ηχητικως για την τιμη τους,με αποσπωμενο καλωδιο,ανταλλακτικα μαξιλαρακια κτλ.Ειναι κλειστου τυπου και λιγο μεγαλα ομως.

Αν το μεγεθος ειναι ανασταλτικος παραγοντας,κοιτα και τα koss portapro,τα οποια ειναι καλα για την τιμη τους και μπορεις να τα βαλεις και εξω.

Αν παλι θες οπωσδηποτε AKG,θυμαμαι και τα 141 mkii ηταν αξιολογα,αν και σε αυτη την τιμη θα επελεγα σαφως τα shure 440 εναντι αυτων,προσωπικα.

Τελος σε αυτη την τιμη,θεωρω πως ειναι αξιολογα και τα krk kns 6400,κλειστου τυπου και αυτα,ευκολοδηγητα ομως και με καλο ηχο.

K540.

χωρίς να τα έχω ακούσει.

Δεν εχω ακουσει κανενα ο μονος λογος που κολησα με AKG ειναι πρωτον οτι οι περισσοτεροι γνωστοι μου που ακουν την ιδια μουσικη με μενα εχουν AKG και δευτερον γιατι ειναι πανεμορφα!Ακουσα οτι για καλα AKG πρεπει να ανεβω σε αλλη κατηγορια χρηματων ισχυει κατι τετοιο?

Καλά είναι όλα.
ακόμα κι οι ψείρες τους.
Απλά από τα 150 και μετά σοβαρεύουν τα πράγματα.

Δηλαδη μεταξυ AKG k 540 και Shure SRH 440 να επιλεξω τα Shure?

Δηλαδη μεταξυ AKG k 540 και Shure SRH 440 να επιλεξω τα Shure?

βγαίνει αυτό από κάτι που είπα?

Γενικα στη κουβεντα πηγαινε το σχολιο μου οχι απο αυτα που ειπες Supersonic

Επισης θα με ενδιεφερε να ειναι ξεκουραστα για αρκετες ωρες ακροασης.Τα Shure ειναι ξεκουραστα δεδομενου οτι ειναι κλειστου τυπου?Κανενας καμια γνωμη για τα AKG k540 σχετικα με αυτο?

δεν μπορώ να σου πω τίποτα για ακουστικά shure.
ποτέ δεν ασχολήθηκα και ούτε θα ασχοληθώ (εκτός αν μου κάνει κανείς δώρο)

να προτιμήσεις ανοικτού τύπου.
Εκτός αν σκοπεύεις να ακούς πχ σε λεωφορείο.
Φυσικά είναι δίκοπο μαχαίρι. Δεν θα ακούς τον κόσμο, αλλά θα σου χτυπάν την πλάτη για να περάσουν και θα πρέπει να προσέχεις πολύ όταν περνάς διαβάσεις μη σε κόψει κανα αμάξι ή σου την πέσει κανας πορτοφολάκιας θεός φυλάξοι.
Επίσης circum aural δηλαδή αυτά που καλύτπουν το πτερύγιο του αυτιού.

Επισης θα με ενδιεφερε να ειναι ξεκουραστα για αρκετες ωρες ακροασης.Τα Shure ειναι ξεκουραστα δεδομενου οτι ειναι κλειστου τυπου?Κανενας καμια γνωμη για τα AKG k540 σχετικα με αυτο?

Γενικα αυτα τα μοντελα της shure δεν ειναι και τα πιο ξεκουραστα,αλλα δεν ειναι και τοσο αβολα παλι.Εγω εχω τα 840 που ειναι μεγαλυτερα αλλα τα συνηθισα οσον αφορα την ανεση,και μπορω να τα φοραω αρκετη ωρα.
Τα k540 δε τα εχω δοκιμασει ποτε για να εκφερω γνωμη.

Εσυ τα θες και για εξω?Εχει σημασια αυτο.Επισης θες να ηχομονωνουν,και να μην ενοχλεις και αλλους?
Παντως και τα KRK KNS 6400 ειναι καλα για την τιμη τους,και απο τα πιο ανετα και σταθερα στο κεφαλι για τον τυπο τους.

Supersonic θα διαφωνησω οτι ολα τα AKG ειναι καλα,ακομα και οι ψειρες τους.Τα k313,μου κοστισαν 17 ευρω,και ειτε εδωσα τα λεφτα εκει,ειτε τα πετουσα στον καδο,το ιδιο και το αυτο,χωρις καμια υπερβολη,τοσο κακα ειναι.Αυτο δε σημαινει οτι δεν εκτιμω βεβαια την AKG σαν εταιρια,απλα πιστευω οτι οσο και να αγαπαμε καποια προιοντα χρειαζεται λιγο εγκρατεια στα λεγομενα μας.

Τα θελω για σπιτι μονο. Απλα σαν players εχω μονο φορητες συσκευες και θελω ενα ξεκουραστο και καλο ζευγαρι ακουστικων για τετοια χρηση. Εχω παρατηρησει οτι γενικα οταν φοραω ακουστικα χωρις να ξερω τι τυπου μετα απο πολυ λιγο ζεσταινεται το αυτι μου και γενικα ενοχλουμαι γρηγορα οποτε ισως η επιλογη ανοιχτου τυπου να ειναι μονοδρομος..Απο την αλλη τα ανοιχτου τυπου για φορητες συσκευες πως αποδιδουν σε σχεση με τα κλειστου?Ειναι το ιδιο καλη η αποδοση?Δεν με ενδιαφερει η ηχομονωση παρα μονο να ειναι οσο πιο ξεκουραστη γινεται η ακροαση..Α και να μην υπερβαινουν τα 100 euro : )

Τα θελω για σπιτι μονο. Απλα σαν players εχω μονο φορητες συσκευες και θελω ενα ξεκουραστο και καλο ζευγαρι ακουστικων για τετοια χρηση. Εχω παρατηρησει οτι γενικα οταν φοραω ακουστικα χωρις να ξερω τι τυπου μετα απο πολυ λιγο ζεσταινεται το αυτι μου και γενικα ενοχλουμαι γρηγορα οποτε ισως η επιλογη ανοιχτου τυπου να ειναι μονοδρομος..Απο την αλλη τα ανοιχτου τυπου για φορητες συσκευες πως αποδιδουν σε σχεση με τα κλειστου?Ειναι το ιδιο καλη η αποδοση?Δεν με ενδιαφερει η ηχομονωση παρα μονο να ειναι οσο πιο ξεκουραστη γινεται η ακροαση..Α και να μην υπερβαινουν τα 100 euro : )

Απο τα λεγομενα σου φοβαμαι πως τα shure τοτε δεν ειναι για σενα,και θα πρεπει να κοιταξεις καλυτερα σε ενα μοντελο ανοικτου τυπου circumaural,που να οδηγειται ευκολα απο τα φορητα. Κατι που μου ερχεται στο μυαλο χωρις να τα εχω ακουσει,ειναι τα sennheiser hd 518. Αν μπορεις να πας σε καποιο Φιλλιπο Νακα,παρε τα players σου και ζητα να ακουσεις αυτα,καθως και τα krk kns 6400 που παροτι ειναι κλειστου τυπου,ειναι τα πιο ανετα απο ολα τα αλλα κλειστου τυπου που εχω.

το ότι ζεσταίνεται το αυτί δεν έχει καμμία σχέση με ανοιχτού τύπου ή κλειστού.
Απλά χρησιμοποιείς supra aural και πιέζουν το αυτί.

mstr οι ψείρες των 17 ευρώ της akg είναι εξ ίσου καλές με τις ψείρες των 17 ευρώ άλλων εταιρειών.
Στα 17 ευρώ δύσκολα βρίσκεις κάτι εξαιρετικό πάντως.

το ότι ζεσταίνεται το αυτί δεν έχει καμμία σχέση με ανοιχτού τύπου ή κλειστού.
Απλά χρησιμοποιείς supra aural και πιέζουν το αυτί.

mstr οι ψείρες των 17 ευρώ της akg είναι εξ ίσου καλές με τις ψείρες των 17 ευρώ άλλων εταιρειών.
Στα 17 ευρώ δύσκολα βρίσκεις κάτι εξαιρετικό πάντως.

Τα μαξιλαρακια που εχουν συνηθως τα κλειστου τυπου που περιβαλλουν τα αυτια σε αυτες τις τιμες αλλα και σε μεγαλυτερες,ειναι απομιμισεις δερματος και ενδεχεται να ειναι πιο αβολα σε σχεση με τα υφασματινα.

Ειχα και sony ψειρες στα ιδια χρηματα,και ειχαν καλυτερη αποδοση.Ισως επεσα στην περιπτωση.

Λοιπον ξεθαψα και ανακαλυψα κατι παλια ακουστικα του πατερα μου!Sony mdr cd-470!Καθονται τελεια στο αυτι μου (το αυτι μπαινει μεσα στο κενο και καλυπτουν ολο το αυτι) Μαλλον ειναι ανοιχτου τυπου γιατι ακουγονται προς τα εξω (ωστοσο εγω δεν ακουω το περιβαλλον). Σαν ηχος νομιζω υστερουν λιγο σε μπασα χωρις αυτο να σημαινει οτι ψαχνω κατι ακραιο σε μπασα θα θελα κατι φυσιολογικο απλα. Το γνωριζετε αυτο το μοντελο?Τι γνωμη εχετε για την Sony οσον αφορα τα ακουστικα?

Eγω εχω σε ψειρες τα AKG K319 εδω και 2.5 χρονια και ειναι οτι καλυτερο σε ακουστικα ειχα μεχρι σημερα , αν παθουν τιποτα τα ιδια θα ξαναπαρω. Εδω κοστιζαν πολυ παραπανω για αυτο και τα πηρα απεξω. Για την ιδια χρηση με σενα + minidisc τα χρησιμοποιω.

Λοιπον νομιζω οτι εχω αρχισει να καταληγω στο τι θα θελα σαν ακουστικα μηπως βοηθησω και εσας παραπανω να με βοηθησετε : ) Τα Sony που αναφερθηκα πιο πανω δεν μου αρεσαν ηχητικα και επεζαν σε χαμηλη ενταση σε φορητα players (στο λαπτοπ ηταν οκ!). Ωστοσο με βοηθησαν στο να καταλαβω τι θελω ανατομικα ωστε να μην κουραζομαι!Οποτε συνοψιζοντας το μοντελο που ψαχνω ιδανικα πρεπει να εχει τα εξης: Οπωσδηποτε το αυτι να μπαινει ολοκληρο μεσα στο κενο και να αγκαλιαζεται ολοκληρο απο το μαξιλρακι (σορυ για τη μπακαλικη ορολογια απλα ειμαι λιγακι ασχετος), να οδηγειται ευκολα απο φορητες συσκευες ωστε να παιρνω ικανοποιητικη ενταση και ποιοτητα και τελος αν ειναι δυνατον το μαξιλαρακι να ειναι υφασματινο και οχι δερμα (η δερματινη απομιμηση η οτιδηποτε). Το τελευταιο ειναι διαπραγματευσιμο απλα νομιζω οτι οντως το υφασμα δεν μου ζεσταινει το αυτι! Με αυτα που ζηταω ποιο μοντελο θα μου προτινατε μεχρι 100 euro? AKG η καποια αλλη λυση?

τα ακουστικά που ζητάς ανήκουν στην κατηγορία circumaural.( δηλαδή που δεν πατάνε το αυτί αλλά το περιβάλλουν)
Ετσι πρέπει να τα ψάξεις.
Αυτά που σου πρότεινα (540) εκ πρώτης όψεως πρέπει να σε καλύπτουν.
Το υφασμα θα λερώσει γρήγορα από το λίπος του δέρματος (το ίδιο και τα βελούδα).
Διάλεξε καλύτερα δέρμα ή δερματίνη.