Ευχαριστω πολυ!Η καρτα ειναι η κανονικη που εχει το pc και για να ειμαι ειλικρινης ουτε που θυμαμαι ποια ειναι!Εφοσον δεν ασχολουμε με την παραγωγη μουσικης στον υπολογιστη θεωρω υπερβολη την επενδυση σε καρτα ηχου.
Είμαι σε μια παρόμοια αναζήτηση. Πολύ καλά λόγια γράφονται και λέγονται για τα Creative Aurvana Live, που είναι μια διασκευή των Denon D1001. Δε νομίζω όμως ότι υπάρχουν στην Ελλάδα και μόλις είδα ότι δεν τα στέλνει και το amazon γιατί προέρχονται από άλλο κατάστημα :-(
Άλλαξα σήμερα ένα δωρο που είχα απο τα public και πήρα ένα ζευγάρι ακούστηκά τα Sony NX 600 αν θυμάμαι καλά στα 60 . Χωρίς να είμαι κανένας ειδικός μπορω να σου πω ότι απο ποιότητα κατασκευής είναι πολυ καλα για την τιμη τους και ο ήχος τους μου είναι ευχάριστος σε ότι και να άκουσα , συνδεδεμένα σε iPad . Τελος δε με κούρασαν καθόλου .
Στέλλιο, κοίτα και αυτά : http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=9251
Επίσης μην τρελλαίνεσαι ... για την χρήση που τα θέλεις, οτιδήποτε σε αυτά τα λεφτά από τις καταξιωμένες εταιρείες του χώρου (akg, sennheiser, shure κλπ ) θα κάνει μιά χαρά την δουλειά του ...
για την χρηση που τα θελω βλεπω σαν εκλογη τα AKG K420
τα γνωριζει καποιος ?
υπαρχει σ αυτο το ειδος κατι καλυτερο ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.