Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Βοηθεια για αναζητηση ακουστικων

Και τα Fostex TH-7B που πήρα πρόσφατα από τον Τομαν για τα 66 που κοστίζουν νομίζω είναι πολύ καλή περίπτωσή... βεβαία είναι κ τα μεταφορικά αλλά μπορεί να βρεις ακόμα κάποιον που να θέλει να πάρει κάτι από εκεί κ να τα μοιραστείτε...
Στο headfonia έχει τεστ.

Ευχαριστω πολυ!Η καρτα ειναι η κανονικη που εχει το pc και για να ειμαι ειλικρινης ουτε που θυμαμαι ποια ειναι!Εφοσον δεν ασχολουμε με την παραγωγη μουσικης στον υπολογιστη θεωρω υπερβολη την επενδυση σε καρτα ηχου.

Re: Ποιο μοντελο AKG μεχρι 100 euro για rock/metal ακουσματα κυριως?

Ευχαριστω πολυ!Η καρτα ειναι η κανονικη που εχει το pc και για να ειμαι ειλικρινης ουτε που θυμαμαι ποια ειναι!Εφοσον δεν ασχολουμε με την παραγωγη μουσικης στον υπολογιστη θεωρω υπερβολη την επενδυση σε καρτα ηχου.

Λάθος. Η διαφορά που θα ακούσεις με άλλη κάρτα ήχου ή εξωτερική κάρτα/DAC θα είναι χαώδης.
Και δεν είμαι υπερβολικός.

αν εκει που τα ακουσες σ αρεσαν ενω στο pc σου δεν σ αρεσουν μαλλον εχεις θεμα με την πηγη.

η καλυτερη λυση για επομενη αγορα ειναι να παρεις το laptop παραμασχαλα και να πας να ακουσεις διαφορα ακουστικα.

Πιθανοτατα αυτο που θελω να πω ομως ειναι οτι εφοσον δεν ειναι η βασικη μου πηγη ακροασης μουσικης δεν υπαρχει λογος επενδυσης πανω σε κατι τετοιο. Εχω ενα κολημα να ακουω μουσικη μονο απο φορητες πηγες ακομα και αν βρισκομαι στο σπιτι!

Εχω μια εντυπωση και εγω οτι μπορει να φταινε και οι πηγες.

Το philips discman Ποιο μοντελο ειναι? Γραψε το αν ειναι ευκολο.

Απάντηση: Βοηθεια για αναζητηση ακουστικων

για την χρηση που τα θελω βλεπω σαν εκλογη τα AKG K420
τα γνωριζει καποιος ?
υπαρχει σ αυτο το ειδος κατι καλυτερο ?

Είμαι σε μια παρόμοια αναζήτηση. Πολύ καλά λόγια γράφονται και λέγονται για τα Creative Aurvana Live, που είναι μια διασκευή των Denon D1001. Δε νομίζω όμως ότι υπάρχουν στην Ελλάδα και μόλις είδα ότι δεν τα στέλνει και το amazon γιατί προέρχονται από άλλο κατάστημα :-(

Το μοντελο του Philips Discman ειναι EXP 2540.Οι αλλες μου πηγες ειναι ενα iphone 4 και ενα ipod του 08. Καμια φορα ακουω μουσικη και στο pc με foobar οχι τοσο συχνα ομως

Last edited:
Απάντηση: Re: Βοηθεια για αναζητηση ακουστικων

Είμαι σε μια παρόμοια αναζήτηση. Πολύ καλά λόγια γράφονται και λέγονται για τα Creative Aurvana Live, που είναι μια διασκευή των Denon D1001. Δε νομίζω όμως ότι υπάρχουν στην Ελλάδα και μόλις είδα ότι δεν τα στέλνει και το amazon γιατί προέρχονται από άλλο κατάστημα :-(

συνταξιδιωτη πραγματι φαινονται καλα αν βρεις κατι εδω ειμαστε ...

.

Άλλαξα σήμερα ένα δωρο που είχα απο τα public και πήρα ένα ζευγάρι ακούστηκά τα Sony NX 600 αν θυμάμαι καλά στα 60 . Χωρίς να είμαι κανένας ειδικός μπορω να σου πω ότι απο ποιότητα κατασκευής είναι πολυ καλα για την τιμη τους και ο ήχος τους μου είναι ευχάριστος σε ότι και να άκουσα , συνδεδεμένα σε iPad . Τελος δε με κούρασαν καθόλου .

Άλλαξα σήμερα ένα δωρο που είχα απο τα public και πήρα ένα ζευγάρι ακούστηκά τα Sony NX 600 αν θυμάμαι καλά στα 60 . Χωρίς να είμαι κανένας ειδικός μπορω να σου πω ότι απο ποιότητα κατασκευής είναι πολυ καλα για την τιμη τους και ο ήχος τους μου είναι ευχάριστος σε ότι και να άκουσα , συνδεδεμένα σε iPad . Τελος δε με κούρασαν καθόλου .

καλες ακροασεις ..
αν και δεν θα ηθελα σονυ
δεν τα βρηκα στο διαδυκτιο

Στέλλιο, κοίτα και αυτά : http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=9251

Επίσης μην τρελλαίνεσαι ... για την χρήση που τα θέλεις, οτιδήποτε σε αυτά τα λεφτά από τις καταξιωμένες εταιρείες του χώρου (akg, sennheiser, shure κλπ ) θα κάνει μιά χαρά την δουλειά του ...

Απάντηση: Re: Βοηθεια για αναζητηση ακουστικων

Στέλλιο, κοίτα και αυτά : http://www.prostage.gr/page/default.asp?id=24&la=1&prID=9251

Επίσης μην τρελλαίνεσαι ... για την χρήση που τα θέλεις, οτιδήποτε σε αυτά τα λεφτά από τις καταξιωμένες εταιρείες του χώρου (akg, sennheiser, shure κλπ ) θα κάνει μιά χαρά την δουλειά του ...

εχεις δικιο
που στην Αθηνα υπαρχει shop με διαφορα
ακουστικα γνωστων εταιρειων

και για τα hd380 έχω ακουσει καλά λόγια απο ατομο που εμπιστευομαι (δεν τα εχω ακουσει προσωπικά πάντως) http://www.electrostudio.gr/product/catid/1132/pcatid/5979 και απο οτι βλέπω ειναι και αρκετά ευαισθητα

Last edited:

Τα 380 Μιχαλη να πω την αληθεια δε μου αρεσαν εμενα οταν τα ακουσα.. Τα ειχα δοκιμασει οταν δοκιμαζα τοτε τα KRK 6400 πριν τα παρω,και τα 380 μου ειχαν φανει "κουφια" και περιεργα λιγο τονικα.Αλλα αυτα ειναι και γουστα βεβαια. Ειναι παντως απο τα ακουστικα που δε μου αρεσαν για να τα προτεινω προσωπικα σε καποιον.Παιζει βεβαια και το στρωσιμο ρολο,οποτε ισως να ακουγονται διαφορετικα μετα απο καποιες ωρες.

Επισης επειδη καποιος ανεφερε και τη shure πιο πριν,παροτι προτεινω τα 440 και 840 σαν καλα ακουστικα,θα ελεγα να μην ασχοληθει καλυτερα με τα 240,που ειναι στην τιμη που ψαχνει ο φιλος.Υπαρχουν καλυτερες επιλογες πιστευω.

Εγω δεν ειμαι και πολυ σιγουρος πλεον τι να προτεινω σε αυτη την τιμη... το μονο που μπορω να πω ειναι οτι με ταβανι τα 100 ευρω το μυαλο μου παει σε AKG K141 , KRK KNS 6400 , και αν τα βρει καποιος στα 100 ευρω τα akg 240 και τα shure 440.

για την χρηση που τα θελω βλεπω σαν εκλογη τα AKG K420
τα γνωριζει καποιος ?
υπαρχει σ αυτο το ειδος κατι καλυτερο ?

σημερα παρέλαβα τα Κ450 για να ακούω μουσική από το ipod στην δουλει, αλλά και για να κόβει την φασαρία του γραφείου ώστε να μπορω να συγκεντρωθώ στην δουλειά μου

εμεινα πολύ χαρουμενος με την επιλογή μου μιας και δεν ειχα ξανακούσει μουσική ετσι από τo ipod. To καταευχαριστήθηκα σημερα.

στα + η κασετίνα τους η οποία χωρά και το ipod classic τσίμα τσίμα
στα - το υπερβολικά λεπτό καλώδιο (mini jack to jack) που έχει το οποίο θα πρέπει να του φερθείς με το γάντι. Παντως και να χαλάσει, αλλάζεις δεν ειναι θεμα

αν υπαρχει τώρα κατι καλύτερο, δεν ξέρω να σου πω.

Last edited:

οκ Γιαννη δεκτον δεν τα εχω ακουσει οπως ειπα οποτε δεν μπορω να σχολιασω απλα τα ανεφερα γιατι ειναι εντος μπατζετ του φιλου... τα 240 ειναι σχετικα δυσκολα για να παιξουν απο φορητη πηγη...