Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: Ακουστικα over/on ear μεχρι 200 ευρω για X3

Συγνώμη asahi για το δανεισμό του thread...αλλά ένεκα της Μαύρης Παρασκευής (black friday) και της γενικότερης φαγούρας
(ας είναι καλά το γεγονός οτι θα βγάλουν τα λεφτά τους, καθώς μουσική πλέον μετά τις 22:00...οπότε τα ακουστικά μονόδρομος)
έγινε χωρίς καλά καλά να το καταλάβω παραγγελία των χ2 απο amazon italy με τα μεταφορικά στα 248,00 .
Ο λόγος ήταν ενα deal που έτρεχε στο amazon για τα χ1, όπου με τα μεταφορικά και λοιπά έφτανε περίπου στα 238,00 .
Οπότε και λύσσαξα και λέω δεν μπορεί, σε αυτήν την τιμή ή κάπου κοντά θα βρώ και τα χ2.
Έτσι βρίσκομαι στην αναμονή της παραλαβής τους, προκειμένου να κάνουν παρέα τα akg 701 και να συμπληρώσουν το ηχητικό κενό
Η σκέψη πρίν την αγορά ήταν η ευκολότερη οδήγηση τους και ο διαφορετικός ηχητικός χαρακτήρας τους...οπότε μένει να δούμε εάν όλα
αυτά ισχύουν στην πράξη και εάν θα αποτελέσουν ενα ωραιο christmass gift...

Αγορα ακουστικων κλειστου τυπου

λογω του ότι εχω "ξεμεινει" με ακουστικα ανοιχτου τυπου και η οικογενεια με κοροιδευει με το τι ακουω, λεω ν αγορασω ένα ζευγαρι κλειστου τυπου, να δουν αυτοι!

προτασεις μεχρι 300 ευρω? θα ηθελα οσο το δυνατον πιο ανοιχτου τυπου ηχο..

Re: Αγορα ακουστικων κλειστου τυπου

Μια κατηγορια που με ενδιαφερει γενικα και εμενα,οποτε θα ηθελα να δω τις προτασεις εδω.Εχω χασει λιγο τις εξελιξεις.

Απ'οτι θυμαμαι και εχω διαβασει,αλλα δε τα εχω δοκιμασει,τα focal spirit professional και spirit classic,ισως να αξιζουν μιας δοκιμης αν τα βρεις καπου.
Εγω εχω 3 ζευγαρια κλειστου τυπου,τα shure srh840,τα sony MDR 1R,και τα KRK KNS 6400,αλλα για καποιους λογους δε θα προτεινα κανενα απο αυτα (παροτι μ'αρεσουν γενικα).
Νομιζω μεχρι τη τιμη που θες θα παρεις κατι πολυ καλο.Μη βιαστεις κατα τη γνωμη μου.
Θες να παιζουν και απο φορητο απ'ευθειας?

Σίγουρα δεν θα με χάλαγε να παίζουν εύκολα αλλα δεν είναι βασικός παράγοντας η χρήση τους με κινητο δεδομένου ότι έχω τα Sony mh1 για το σκοπο αυτό. Τα Focal είναι όντως στη λίστα για ακρόαση. Ενα ζευγάρι που θα ήθελα να ακούσω είναι επίσης τα Nad Viso hp50

βρε Τόμας, κοίτα μην προλάβεις μέχρι σήμερα στα διάφορα ευρωπαϊκά άμαζον το akg 551 ... στα πλαίσια της μπλακ φράιντεϋ ... έπαιξε μέχρι τα 100 ευρώ αυτές τις μέρες ... νομίζω ότι και αυτή την στιγμή τα σόνυ mdr-1 είναι στο γερμανικό στα 100 ευρώ ... αφού έχεις τα Χ1 και αυτά θα είναι σαν συμπληρωματικά, δεν νομίζω ότι θα χρειασθείς κάτι ακριβότερο, σε αντίθεση με τον φίλο από πάνω, πιστεύω ότι θα καλυφθείς πλήρως ... αλλιώς κοίτα προς denon μεριά, έχει εξαιρετικά κλειστά μοντέλα ...

150 ευρώ βλέπω τα Sony Σπύρο λες ν αξίζουν;

επιχείρησα και γω να σου βρω το λινκ, τα είχα δει κατά τις 5 γύρω στα 100 ευρώ, πλην σήμερα πακετάρουν και κλείνουν τις προσφορές που έτρεξαν αυτές τις μέρες και δυστυχώς εξαφανίσθηκε και αυτό ... αν είναι 150, τότε κατά την γνώμη μου προτιμητέα είναι τα ΑΚG είτε 550 ή 551 ...

τα 550 τα ειχα και τα εδωσα, δεν μου εκατσαν ποτε καλα αν και θα συμφωνήσω ότι ηχητικα ηταν καλα. τα 770 θα πρεπει να τ ακουσω σιγουρα

Έχουν τα "κανονικά" και τα "limited" που έχει ο Domiemic.
Κατά τα άλλα, απλώς βγαίνουν σε 2 Ohm εκδόσεις.

150 ευρώ βλέπω τα Sony Σπύρο λες ν αξίζουν;

Αν μιλατε για τα 1r που εχω και γω,ειναι γενικα καλα ακουστικα,αλλα πιστευω μπορεις να παρεις και κατι καλυτερο.
Βεβαια τελευταια που εχουν στρωσει παιζουν καλα,στην αρχη τα εβρισκα αρκετα πνιγμενα και χρωματισμενα.
Κατα τη γνωμη μου,ειναι καλα για καποιον που θα ακουει μουσικη σε λιγο χαμηλοτερες εντασεις,σε ησυχο περιβαλλον,και του αρεσει ο μαλακος και ελαφρα χρωματισμενος ηχος.Σε μετριες εντασεις παιζουν ομορφα και λιγο μαγικα,χωρις ασχημη συχνοτικη ισορροπια,και εχουν καλο imaging.Σε πιο ψηλες εντασεις μπορει να ακουστουν λιγο παραξενα/να ενοχλουν σε καποιες συχνοτητες στα μεσαια.

Τελευταια τα χρησιμοποιω και στο laptop,με μια μικρη επεμβαση στο equalizer του realtek audio,με καλα αποτελεσματα.
Αλλα καλυτερα κοιτα αλλου γιατι απ'οτι φανταζομαι θα ακους πιο δυνατα,και τα sony αυτα δε νομιζω οτι ειναι τοσο καλα για audiophile ποιοτητα σε πιο δυνατες εντασεις.

Οχι δεν ακουω δυνατα και την δυνατότητα να παίζουν καλά σε χαμηλές εντάσεις την θεωρώ προσόν.

Η φραση παιζει καλα σε χαμηλες εντασεις,εχει συνδεθει καποιες φορες με εναν ηχο που εχει τονισμενα ακρα (χαμηλα/υψηλα),και ετσι σε χαμηλες εντασεις ισως ακουγεται λιγο πιο "ζωντανος".

Τα Sony δεν ειναι ετσι ακριβως,και τα υψηλα τους δεν ειναι τοσο ζωηρα. Εχουν ομως σε μετριες εντασεις εναν σχετικα καλα ισορροπημενο ηχο,γλυκο.Και εχουν καλη εικονα.Ηθελαν αρκετο στρωσιμο,αρχικα επαιζαν πολυ πνιγμενα και χρωματισμενα.Ακομη και τωρα δε θεωρω οτι αποτελουν την καλυτερη εναλλακτικη σε καποια κλασσικα καλα ακουστικα ανοικτου τυπου (πχ τα hd600 που εχω κ γω),αλλα ακουγονται ευχαριστα και τα χρησιμοποιω συχνα,επειδη μ'αρεσει ο μαλακος και ατμοσφαιρικος τους ηχος οταν παιζουν πιο χαμηλοφωνα.

Επισης αν το πτρερυγιο των αυτιων σου εξεχει αρκετα,θα εχεις προβλημα ανεσης,γιατι θα ακουμπαει το πλαστικο καλυμα των μοναδων.Αν τα αυτια σου ειναι κανονικα ομως,ειναι αρκετα βολικα για κλειστου τυπου.

Προσπαθω να σε βοηθησω επειδη ειμαι κατοχος αυτου του μοντελου. Για 100 ευρω ηταν καλη ευκαιρια,αν ο ηχος που σου περιεγραψα ειναι στο στυλ που θα σου αρεσε.Για 150 ειναι οκ...
Επισης πρεπει τελευταια να ειχαν βγει καποια μοντελα μετα απο τα 1r,παρομοια,και δε ξερω τι παιζει ακριβως (καποια 10r,1r mkii,και καποιο αλλο νομιζω).

Θα το κοιτάξω με τα Sony, δείχνουν ίσως πολύ κοντά σ ότι ψάχνω. Απο ενισχυτές ακουστικών υπάρχουν οι εξής, audiolab mdac, ifi dsd nano, καθώς και ο matrix με τον οποιο στοχεύω ν ακούω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η φραση παιζει καλα σε χαμηλες εντασεις,εχει συνδεθει καποιες φορες με εναν ηχο που εχει τονισμενα ακρα (χαμηλα/υψηλα),και ετσι σε χαμηλες εντασεις ισως ακουγεται λιγο πιο "ζωντανος".

Τα Sony δεν ειναι ετσι ακριβως,και τα υψηλα τους δεν ειναι τοσο ζωηρα. Εχουν ομως σε μετριες εντασεις εναν σχετικα καλα ισορροπημενο ηχο,γλυκο.Και εχουν καλη εικονα.Ηθελαν αρκετο στρωσιμο,αρχικα επαιζαν πολυ πνιγμενα και χρωματισμενα.Ακομη και τωρα δε θεωρω οτι αποτελουν την καλυτερη εναλλακτικη σε καποια κλασσικα καλα ακουστικα ανοικτου τυπου (πχ τα hd600 που εχω κ γω),αλλα ακουγονται ευχαριστα και τα χρησιμοποιω συχνα,επειδη μ'αρεσει ο μαλακος και ατμοσφαιρικος τους ηχος οταν παιζουν πιο χαμηλοφωνα.

Επισης αν το πτρερυγιο των αυτιων σου εξεχει αρκετα,θα εχεις προβλημα ανεσης,γιατι θα ακουμπαει το πλαστικο καλυμα των μοναδων.Αν τα αυτια σου ειναι κανονικα ομως,ειναι αρκετα βολικα για κλειστου τυπου.

Προσπαθω να σε βοηθησω επειδη ειμαι κατοχος αυτου του μοντελου. Για 100 ευρω ηταν καλη ευκαιρια,αν ο ηχος που σου περιεγραψα ειναι στο στυλ που θα σου αρεσε.Για 150 ειναι οκ...
Επισης πρεπει τελευταια να ειχαν βγει καποια μοντελα μετα απο τα 1r,παρομοια,και δε ξερω τι παιζει ακριβως (καποια 10r,1r mkii,και καποιο αλλο νομιζω).

Υπάρχει δυνατότητα να τ ακουσω;

Ειμαι στο Ηρακλειο Κρητης,εκει μενω. Φανταζομαι θα εισαι Αθηνα... Ευχαριστως παντως αν βρεθεις καποια στιγμη εδω να τα ακουσεις. Και θα ηταν και καλα για να εβλεπες πως παιζουν οταν εχουν στρωσει και λιγο.