Aναζήτηση Ηeadphones (Over-Ear κ' On-ear)

Re: headphones

Τα Κ240 ειναι πανω απο 40 χρόνια στην αγορά. Ουσιαστικά ειναι το ιδιο σχέδιο με μικρες αποκλίσεις. Ειναι κατι σαν golf.

Σε μένα αναφέρεσαι; Γιατί, εγώ, μιλάω για τα 550 ΜκΙΙ, οχι για τα 240. Εκτός και αν πρόκειται για το ίδιο βασικό μοντέλο όπως λές ... αλλά το ένα είναι κλειστού τύπου και το άλλο ημι-ανοιχτού, όποτε κάτι χάνω :)

550 vs 550mk2 έχουν διαφορες?
Αυτό ψάχνω και εγώ. Απ' ότι διαβάζω έχουν βελτιώσει τα πρίμα και τη σκληρότητα του ήχου και την εφαρμογή στα αυτιά, άρα και το μπάσο ... Δεν μπορώ όμως να βρω συνολική αποτίμηση της βελτίωσης σε σχέση με το 550. Και θα ήθελα και κάποιον χρήστη από εδώ να μας πει αν υπάρχει πράγματι αισθητή βελτίωση για τα +50Ε της αύξησης τιμής περίπου ...

Ελπίζω να τα έχουν βελτιώσει. Γιατί η σύντομη συμβίωση μαζί με τα MKI μου άφησε πολύ μέτριες εντυπώσεις...παρόμοιες με αυτές του πάντα υπερβολικού Bοb Katz.

Re: Αγορά ακουστικών

Αν δεν αγόρασες ακόμα κοίτα και αυτά. Διάβασε και το σχόλιο για τη τιμή. Νομίζω ότι έχει όλα όσα ζητάς. Εδώ η σελίδα στο HeadFi

Επιλογή ακουστικών

Καλησπέρα, μιας και λίγο άσχετος στο θέμα ακουστικών αλλά λάτρης του ποιοτικού ήχου θα ήθελα τη γνώμη σας για μία πολύ καλή επιλογή ακουστικών κεφαλής.
Η χρήση τους θα είναι κυρίως στο κινητό (ταινίες μουσική) αλλά και για ps4 PC gaming. Θα ήθελα να έχουν μικρόφωνο όχι όμως με μπράτσο και ρύθμιση έντασης αν αυτό είναι δυνατόν.
Εννοείτε ενσύρματα.
Το διαθέσιμο budget έως 250 ευρώ.
Ευχαριστώ.

Μαλιστα...αψογη εξυπηρετηση
Καλοακουστα λοιπον, με ομορφες μουσικες να χαιδευουν τα αυτια σου

Καλορίζικα να τα ευχαριστηθείς!
Από ποιο μαγαζί τα πήρες?

http://www.juno.co.uk/labels/Fostex/

Τους τελειωσε.Παιζει να πηρα το τελευταίο :p

Σας ευχαριστώ ολους για τις ευχες σας.

Καπου εδω, μιας και τα λέμε όλα , θα ηθελα να παραδεχτω οτι η αγορα που εκανα ηταν "λάθος".
Λαθος , οχι επειδή τα ακουστικά δεν είναι εκπληκτικά και σαν vfm αλλα και σαν αποδοση , αλλα επειδή εκανα την αγορά βιαστικά χωρις να συνειδητοποιήσω οτι ουσιαστικα δεν μπορώ να τα χαρώ σε κανένα απο τα συστηματα μου.
Δεν μετανιώνω καθόλου , διοτι τελικά θα αγοράσω τα απαραίτητα για καλές ακροάσεις,αλλα σιγουρα η επιλογή δεν ηταν συνετή , ειδικα με τις σχετικά χαμηλές απαιτήσεις μου.

Αυτά τα γραφω απλα για να προσέχουν αυτοι που διαβάζουν.

ΥΓ.Μητσάρα , πρέπει να το τρέξουμε το project :p

αυτοί που διαβάζουν να προσέχουν αυτούς που τα γράφουν.... :grinning-smiley-043

http://www.juno.co.uk/labels/Fostex/

Τους τελειωσε.Παιζει να πηρα το τελευταίο :p

Σας ευχαριστώ ολους για τις ευχες σας.

Καπου εδω, μιας και τα λέμε όλα , θα ηθελα να παραδεχτω οτι η αγορα που εκανα ηταν "λάθος".
Λαθος , οχι επειδή τα ακουστικά δεν είναι εκπληκτικά και σαν vfm αλλα και σαν αποδοση , αλλα επειδή εκανα την αγορά βιαστικά χωρις να συνειδητοποιήσω οτι ουσιαστικα δεν μπορώ να τα χαρώ σε κανένα απο τα συστηματα μου.
Δεν μετανιώνω καθόλου , διοτι τελικά θα αγοράσω τα απαραίτητα για καλές ακροάσεις,αλλα σιγουρα η επιλογή δεν ηταν συνετή , ειδικα με τις σχετικά χαμηλές απαιτήσεις μου.

Αυτά τα γραφω απλα για να προσέχουν αυτοι που διαβάζουν.

ΥΓ.Μητσάρα , πρέπει να το τρέξουμε το project :p

Φαντάσου δηλαδή να μην τα είχες ακούσει σπίτι μου, μετά σπίτι σου, με το κινητό σου, με τον AVR σου, κτλ κτλ.. :p

Α, και να μην σου έλεγα επανειλημμένα και από την πρώτη στιγμή "θα χρειαστείς και ενισχυτή".. :p

To project θα πάει με τον ρυθμό του.. Ευτυχώς που δεν βιάζεσαι.. :D