Έχω ένα project debut III με phono το cambridge 551P
Iκανοποιημένος δεν ξέρω πότε θα πρέπει να είμαι. Έχω την εντύπωση ότι η πηγή μου "υπολείπεται" σε σχέση με το υπόλοιπο σύστημά μου. Κάνω λάθος σε αυτό;
Όχι, δεν κάνεις λάθος. :smile:
Έχεις ένα πολύ καλό σύστημα και το τροφοδοτείς από μία φτηνή πηγή.
Έχω σκεφτεί ότι αφού έχω πάρει ενισχυτή και ηχεία (τα vincent και ΑΤC που έχω αναφέρει στο πρώτο ποστ) θα ήθελα να πάω και σε ανάλογη πηγή. Το ποσό το έβγαλα λίγο αυθαίρετα. Είπα 2000 ευρώ πηγή 1.500 ενισχυτής 1.600 ηχεία

Πιστεύετε ότι δεν είναι καλή αυτή η αναλογία και θα πρέπει να δώσω περισσότερα για πηγή (όταν λέω πηγή εννοώ τα πάντα μέχρι τον vincent)
Η αναλογία είναι καλή, αλλά να σκέφτεσαι ότι ένα phono stage πρακτικά ανήκει στο κομμάτι του ενισχυτή και όχι της πηγής.
Πάρε το απλά.
Αν ο ίδιος ενισχυτής είχε phono stage από μόνος του θα πλήρωνες 500 παραπάνω. :smile:
Θα έλεγα να ξεκινήσεις το ταξίδι σου και να το πηγαίνεις βήμα βήμα.
Βάλε σε αγγελία το phono stage σου και το πικάπ σου.
Μόλις πουλήσεις το phono stage, αγόρασε μία καλή κεφαλή και ένα καλό phono stage και βάλε τα πάνω στο πικάπ σου.
Ταυτόχρονα, γύρνα τις αντιπροσωπείες και άκου διάφορα πικάπ.
Υπάρχουν αντιπροσωπείες που δίνουν σαν μεταχειρισμένα, πικάπ που χρησιμοποίησαν σαν στατικά μοντέλα στις εκθέσεις.
Θεωρούνται μεταχειρισμένα επειδή απλά και μόνο βγήκαν από τη συσκευασία τους χωρίς καν να μπουν στη πρίζα.
Οπότε μη λες ποτέ στα μεταχειρισμένα.
Καλή συνέχεια στο "ταξίδι" σου. :smile: