Αναζήτηση "Ψειρών" (in-ear)

Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Μπραβο Μιχαλη για το ενδιαφερον προς τα μελη του φορουμ :-)
Γιάννη τον τελευταίο καιρό έχω πειραματιστεί πολύ με κάμποσα In Ear ακουστικά. Και μάλιστα χάρη στην εξαιρετική απομόνωση και ευκολία στη χρήση που προσφέρουν έχουν καταλήξει να είναι βασικό μέσο ακρόασης μουσικής, ειδικά όταν οι οικογενειακές και προσωπικές συνθήκες δεν επιτρέπουν ν' ακούσεις όπως και όσο σου αρέσει.

Επιπλέον αναβαθμίστηκα σε κινητό -έγινα πιά κι' εγώ Android- και το αξιοποιώ δεόντως.

Ακριβώς γι' αυτό είμαι σε θέση να ξέρω πόσο σοβαρή απομόνωση κάνουν. Στο δρόμο -επειδή έχω πειραματιστεί με πεζοπορία- μόλις που ακούς όταν τα φοράς. Κι' αν τύχει να ακούς μουσική εκείνη τη στιγμή δεν ακούς ΤΙΠΟΤΑ!
Στο δρόμο χρησιμοποιώ μόνο απλές (Ear bud) ψείρες, το τυπικό Handsfree του κινητού μου δηλαδή.

Ενώ στο τσαντάκι μου βρίσκονται πια μόνιμα τρία (!) καλά ζευγάρια In Ear ακουστικά, αν έχω διάθεση για ν' ακούσω μουσική από το κινητό, ραδιόφωνο, ή το NetBook.

Και δεν τα χρησιμοποιώ μόνο για ν' ακούω μουσική, αλλά και για απομόνωση, όταν βρίσκομαι σ' ένα εξαιρετικά θορυβώδες και ενοχλητικό περιβάλλον. Αυτό έκανα πριν μερικές μέρες, όταν ανήμερα της Παναγίας βρέθηκα σ' ένα πανηγύρι -ξέρεις αυτές τις πολυάνθρωπες μαζώξεις που γίνονται στον τόπο μας- με τα μεγάφωνα στην τσίτα. Φόρεσα λοιπόν τα In Ear ακουστικά, όχι για ν' ακούω μουσική, αλλά για να μην ακούω!
Κι' όλα πήγαν μιά χαρά. Η βραδιά κύλησε όμορφα κι' εγώ είχα την ηρεμία μου. Αν μου έλεγαν και καμμιά κουβέντα και δεν άκουγα, τι να κάνουμε, δεν πειράζει...

Γι' αυτό και έχω πλήρη συνείδηση πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η χρήση τους στο δρόμο. Μ' αυτά τα πράγματα ούτε μπορεί, ούτε επιτρέπεται να παίζει κανείς.

Υ.Γ. Σου γράφω τούτο το μήνυμα ευρισκόμενος μέσα στην τοπική μας καφετέρια. Έχουν βάλει τέρμα μία απαίσια μουσική που δεν την αντέχω. Ώρα να φορέσω τα In Ear ακουστικά μου! :laugh:

Last edited:

Α βρε Μιχαλη επρεπε να εχω αγορασει και εγω ενα ζευγαρι in ear ακουστικα! Πριν λιγες μερες παλι στο beach party κατω στο χωριο μου κοντεψε να κουφαθω :-D

Εγω τα φοραω στο λεωφορείο χωρίς να παιζουν αλλά και στις προβες

Α βρε Μιχαλη επρεπε να εχω αγορασει και εγω ενα ζευγαρι in ear ακουστικα! Πριν λιγες μερες παλι στο beach party κατω στο χωριο μου κοντεψε να κουφαθω :-D

Εγω τα φοραω στο λεωφορείο χωρίς να παιζουν αλλά και στις προβες
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::laugh:

Στα ΜΜΜ πειραματίστηκα με τα AKG μου και τα παλιότερα Xears (που κατέστρεψε αριστοτεχνικά η δικιά μου), αλλά δεν είναι για ν' ακούς, μόνο για να τα βάζεις για τη φασαρία. Προτιμώ earbuds και να έχω μια αίσθηση του περιβάλλοντος.

Εκεί που τα IEM είναι τρέλα, είναι όταν είσαι κάπου εκτός. Πακετάρονται εύκολα κι έχουν φοβερή ποιότητα για το μέγεθός τους.

Μήτσο, να σου φέρω να τεστάρεις τα Κ375 κάποια στιγμή, θα σου αρέσουν (ακόμα είναι λίγο άστρωτα).

Απάντηση: Re: Αναζήτηση "ΨΕΙΡΩΝ"

Ψαχνω ακουστικα για το mp3 και εχω καποιες αποριες:

1 Οταν το mp3 δινει 20Hz~20KHz,εχει νοημα να παρω ακουστικα π.χ. 6-23ΚΗz?
2 Η αντισταση παιζει ρολο στην ποιοτητα του ηχου?Αν ναι,ποια ειναι καλυτερη 16 ή 32?

Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα την βοηθεια σας!!Εχω τα Puro IPHF12 Flat Red και θα ηθελα να βρω κατι καλυτερο για το κινητο μου.Εχω galaxy s4.Θελω να ειναι μεχρι 40 ευρω και να καλουν καλη απομονωση στο αυτι!!Μιλαμε παντα για "ψειρες" βεβαια!!

κλασσικα μπορεις να δεις τα sony bh1-c. Αψογα για τα χρηματα τους!

Επισης οπως διαβαζα το headfi επεσα πανω σε αυτα: http://www.aliexpress.com/item/Free...Professional-Portable-for-PSP/1215313086.html
εχει πουλησει παρα πολλα, και ολοι λενε πως ειναι πολυ ποιοτικα. οποιος εχει διαβασει παραπανω ας μιλησει.

ενδεικτικα ενα νημα: http://www.head-fi.org/t/684159/chinese-asian-brand-info-thread-headphones-iems-amps-dacs/120

"I bought a pair of Sennheiser IE80s awhile back on ebay at a price to good to be true ($50). and they were actually pretty good sounding.

I think I found them... http://www.aliexpress.com/item/Free...Professional-Portable-for-PSP/1215313086.html

Looks like Kz makes one too. (Ie8) http://www.aliexpress.com/item/Free...es-ear-headset-earphones-high/1450399378.html

What do you guy think? If you type in IE8 or IE80 you get all kinds of them.

I want something with multiple drivers! "

"The one above is basically a knock off and should not be mentioned here, despite actually sounding good.

KZ at least doesn't use Sennheiser logos or try to pass them off as such, and the CKS1000 type and A1 model sound amazing."
"Another DIY brand which resembes IE80. The brand is Earmax. The DIYer claims they tuned them after IE80 and 90%similar in terms of SQ."

Αγορά In Ear Monitor

Καλησπέρα

Ενδιαφέρομαι για ένα σετάκι iem, και έπεσε το μάτι μου στα Shure SE425V, για τα οποία διαβάζω καλά λόγια.
Υπάρχει κάποια γνώμη ή αντιπρόταση;
Θέλω να κινηθώ το πολύ μέχρι 250 ευρώ.

Δεν ενδιαφέρομαι για εντυπωσιασμούς σε μπάσα κλπ, θέλω ένα -όσο το δυνατόν- πιο ισορροπημένο ακουστικό.

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.
Merci

Re: Αγορά In Ear Monitor

Πριν δωσεις πολλα λεφτα,γιατι δε δοκιμαζεις τα Sony MH1 που ειναι οντως πολυ καλα ηχητικως,μηπως σε καλυψουν..
Εμενα δε μου εκατσαν καλα σαν εφαρμογη στο αυτι τελικα,και εχουν μεινει στο συρταρι εδω και καιρο,αλλα απ'οτι βλεπω στους αλλους ειναι οκ γενικα.
Δε ξερω αν εχεις προηγουμενη εμπειρια με αυτου του στυλ ακουστικα,αλλα προσεξε και αυτο,μη δωσεις πολλα λεφτα και δε σε βολεψει η εφαρμογη τους για καποιο λογο.Με τα Sony τουλαχιστον θα λες εχασα 9 ευρω και κατι εγινε.

Πριν δωσεις πολλα λεφτα,γιατι δε δοκιμαζεις τα Sony MH1 που ειναι οντως πολυ καλα ηχητικως,μηπως σε καλυψουν..
Εμενα δε μου εκατσαν καλα σαν εφαρμογη στο αυτι τελικα,και εχουν μεινει στο συρταρι εδω και καιρο,αλλα απ'οτι βλεπω στους αλλους ειναι οκ γενικα.
Δε ξερω αν εχεις προηγουμενη εμπειρια με αυτου του στυλ ακουστικα,αλλα προσεξε και αυτο,μη δωσεις πολλα λεφτα και δε σε βολεψει η εφαρμογη τους για καποιο λογο.Με τα Sony τουλαχιστον θα λες εχασα 9 ευρω και κατι εγινε.

Thanks, έχω ήδη παραγγείλει τα mh1 ακριβώς γι'αυτό το λόγο, ένα test drive.

εγω εχω τα se215, και σαν εφαρμογη με βολευουν πολυ, για να τα βαλεις ειναι καπια διαδικασια, αλλα μολις μπουν ειναι πολυ ανετα και δεν βγαινουν με τιποτα.
ο ηχος ειναι πολυ καλος ΙΜΗΟ, τωρα τα 425 φανταζομαι θα ειναι ακομα πιο καλα

MediaDevil Artisanphonics EB-01 VS Brainwavz M1

Καλησπέρα παιδιά! Νέος στο forum και έχω μια απορία. Μεταξύ MediaDevil Artisanphonics EB-01 και Brainwavz M1 ποιά προτείνετε; Παίζουν στην ίδια τιμή πάνω κάτω. Υπάρχει τίποτα καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; Να τονίσω ότι πριν είχα τα Vsonic GR02 Bass Edition οπότε κοιτάω για κάτι λίγο καλύτερο. Τι λέτε;

Αν γίνεται να απαντηθεί λίγο γρήγορα καθώς έχω άμεση ανάγκη ακουστικών καθώς τα Vsonic μετά από καθημερινή και καλή χρήση πάνω απο 1.5 χρόνο χάλασαν! Ευχαριστώ πάρα πολύ και καλώς σας βρήκα. Αν το thread είναι σε λάθος σημείο, παρακαλώ τους mods να το μεταφέρουν μιας και δεν γνωρίζω ακόμα το forum :)

Re: MediaDevil Artisanphonics EB-01 VS Brainwavz M1

Καλημερα
Απο τα παραπανω τα Brainwavz M1 φαινονται πιο καταλληλη αγορα γιατι (εφοσον δεν υπαρχει αναγκη χρησης με κινητο)
δεν εχουν τα ρυθμιστικα και το μικροφωνο να χαλανε τον ηχο αλλα και γιατι η εταιρια οπως οφειλει ανακοινωνει αναλυτικα specs

Για τα Mediadevil η εταιρια δεν ανακοινωνει κανενα χαρακτηριστικο και αυτο προβληματιζει...

Αν η πηγη/ενισχυτης σου ειναι ικανα να οδηγησουν τα 15ohm Sony Mh1
τοτε αυτα ειναι μια πραγματικα εντυπωσιακα αξιολογη αγορα
http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.009664 με 8,80ευρω

Αααα να κάτι που δεν τόνισα απ την αρχή! Προβλέπονται για χρήση κυρίως από κινητό για μουσική όταν είμαι έξω επειδή κυκλοφορώ πολύ με τα πόδια προς το παρόν και από PC αρκετά λιγότερο!

Αααα να κάτι που δεν τόνισα απ την αρχή! Προβλέπονται για χρήση κυρίως από κινητό για μουσική όταν είμαι έξω επειδή κυκλοφορώ πολύ με τα πόδια προς το παρόν και από PC αρκετά λιγότερο!

Με τα Sony Mh1 (τα οποια ειναι handsfree) ενδεχεται να υπαρχει ασυμβατοτητα με το κινητο
Ποιο κινητο εχεις ?