Απάντηση: Re: Android Applications (εφαρμογές για το "ανοιχτό" λειτουργικό)
Ναι, όντως. Δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί και παλιότερα, αλλά εγώ είχα παρουσιάσει το cool tool.
Ναι, όντως. Δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί και παλιότερα, αλλά εγώ είχα παρουσιάσει το cool tool.
Όντως είναι πολύ καλό, αν και εγώ χρησιμοποιώ το SeePU που αναφέρω στο ίδιο σχόλιο. Δεν εμφανίζει νούμερα, αλλά δύο μπάρες που ανεβοκατεβαίνουν και αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το φορτίο που δείχνουν. Με βολεύει γιατί μένει μόνιμα στην status bar μαζί με σήμα, μπαταρία κτλ. Μικρό σχήμα για να μην πιάνει χώρο, αλλά ευκρινές. Το προτιμώ γιατί δεν μπλέκεται με τα εικονίδια και τα widget όπως το cool tool. Μένει στην status bar. Αλλά συμφωνώ ότι μαζί με το cool tool είναι τα πιο βολικά εργαλεία για να βλέπεις φόρτο επεξεργαστή και χρήση RAM. Τα χαρακτηριστικό του Cleen Master που προανάφερα έχει την ιδιότητα να είναι ταυτόχρονα και task manager. Πατώντας πάνω του ανοίγει πλαίσιο από όπου μπορείς να κλείσεις άχρηστες εφαρμογές. Δεν είναι δηλαδή απλώς μετρητής.Ένα άλλο πρόγραμμα που δουλεύει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είναι το Cool Tool. Μόνο που αυτό έχει πιο πολλές ρυθμίσεις, και μπορεί να εμφανίζεται και στην θέση της status bar και με την δωρεάν έκδοση χωρίς να χρειάζεται η pro. Και μπορεί να εμφανίσει και άλλα πράγματα.
https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay&hl=el
Εγώ πάντως εδώ και μέρες έψαχνα να βρω ένα πρόγραμμα που να μου δείχνει στην status bar ή στην notification area στοιχεία για μπαταρία και φόρτο cpu και ram. Δηλαδή να μπορώ να τα βλέπω ακόμα και αν είμαι σε άλλη εφαρμογή (με ορατή την status bar, γιατί χωρίς status bar υπάρχουν τα δύο που γράφω πιο πάνω), και να μην αναγκάζομαι να βγαίνω από την εφαρμογή που ασχολούμαι για να τα δω. Βρήκα κάνα δυό που για κάποιο λόγο δεν ήταν συμβατά με το κινητό μου, αλλά τελικά κατέληξα στα SeePU και Android CPU & Memory Monitor καταρχήν, και το SysteMon σαν τρίτη επιλογή.