Android Media Player

Απάντηση: Re: Android Media Player

Γεία σας ,

Υπάρχει κάποιο android player ( σήμερα έχουμε το turbo x android 4.0 tv box ) που να μπορεί να συνδεθεί μέσω usb με κάποιο media player (sticκ) για να δεχτεί
η τηλεώραση που είναι συνδεδεμένο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα ?

Δεν κατάλαβα τίποτα...

Παιδια οπως ειχα ρωτησει και σε ενα αλλο τοπικ
Παιδιά τι θα προτείνατε σε κάποιον που τον ενδιαφέρει το media player να:

01. Έχει υποστήριξη των bluray iso menus, 3d mkv files, 3d bluray iso files, 3d mvc, downmix to stereo all audios και αλλά....
02. Να μην χρειάζεται dlna για να μπορέσεις να δει τους απλά κοινόχρηστους φακέλους που έχω στους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο(Ασύρματα ή ενσύρματα)
03. Εννοείτε να μπορεί άνετα να αναπαράγει και τα ποιο βαριά 1080p βίντεο([email protected] & μεγάλο bitrate) και αν είναι δυνατόν(Που δεν το κόβω) και τα μελλοντικά 4k video files.
04. Να υποστηρίζεται με firmware updates επίσημα ή ανεπίσημα και όχι μόνο για το χρόνο κυκλοφορίας του.
05. Υποθέτω την υποστηρίξει των ελληνικών υπότιτλων και των on the fly συγχρονισμό τους το έχουν όλα οπότε δεν το αναφέρω καν
06. Αν είναι δυνατόν να έχει sigmatech chipset γιατί απ' ότι έχω διαβάσει είναι πολύ δυνατότερα από τα αντίστοιχα realtek chipset.
07. Να έχει γρήγορο & εύχρηστο στο μενού
08. Να υποστηρίζει bd-iso(menu) και όχι το bd-iso(lite) αν βέβαια υπερβαίνει κατά πολύ το όριο των 100 ευρώ που έχω τότε θα συμβιβαστώ και με το bd-iso(lite)

Όπως ήδη θα καταλάβατε θέλω να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα πληρώνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα(Κάτι που πιστεύω ψάχνουμε όλοι μας), δεν με απασχολεί και μεταχειρισμένο να είναι στο όριο των 100 ευρώ.

Είχα στην κατοχή μου τα wd hd tv, wd tv live 2009 και μπορώ να πω ότι ήμουν ευχαριστημένος αλλά πλέον πάλιωσαν και τα δυο.
Ξέρω το wd tv live gen 3 δεν έχει πλήρες υποστήριξη του bd-menu αλλά έχει το bd-iso(lite).

Εσείς τι θα αγοράζατε και γιατί?

Ποια τα υπέρ και τα κατά του κάθε media player και γιατί?
Και μπορειτε να μου πειτε για ποιο λογο θα προτεινατε να αγορασω ενα android media player αντι για ενα αλλο media player(Π.χ. wd tv live gen3)

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Πάμε πάλι γιατί ο φίλος host505 έχει ένα δίκιο ...:angel:

Γεια σας ,

Υπάρχει κάποιο android player ( σήμερα έχουμε το turbo x android 4.0 tv box ) που να μπορεί να συνδεθεί μέσω usb με κάποιο ψηφιακό αποκωδικοποιητή για να στείλει στην
τηλεόραση που είναι συνδεδεμένο το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα ?

Η τηλεόραση είναι παλιά και δεν έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη .

Θα ήθελα μία συσκευή που να τα κάνει όλα . Να είναι ψηφιακός αποκωδικοποιητής για τηλεοπτικό σήμα και ταυτόχρονα media player .

Επειδή είδα πως ρώτησες και στο νημα αγοράς mp, αν θέλεις το μηχανάκι να έχει και δικτυακές δυνατότητες (internet και εσωτερικό δίκτυο) πας εδώ.
Αν απλά θέλεις έναν δέκτη που να μπορεί να αναπαράγει αρχεία από usb, ρώτα στην κατηγορία των δεκτών να σου προτείνουν κανέναν δοκιμασμένο.
Εδώ είμαστε λίγο offtopic, γιατί σε android κάτι τέτοιο δεν έχω δει.

Μόλις διάβασα 60 σελίδες για τον Crystal Audio AppStreamer TV ... :hmmmm: μπάφιασα ... αλλά εκεί στην CA το παλεύουν και αυτό είναι καλό

Φίλε Κώστα και εγώ το ίδιο ψάχνω Αποκωδικοποιητή με Media Player που να μπορεί να σερφάρει ελεύθερα και να βγάζει καλή εικόνα και ήχο αβίαστα
Τι άλλο έχει βρει εσύ από αυτόν που ανέφερα ?

Δεν θέλω να κάνω παραγγελία θέλω να αγοράσω από εδώ .

Last edited:
Εγώ έχω σταματήσει το ψάξιμο. Αν δεν βγάλουν μηχανάκι με DTS-MA\Dolby TrueHD passthrough, 24p και σωστή υποστήριξη XBMC, δεν αγοράζω, δεν αγοράζω! :D

...Αποκωδικοποιητή με Media Player που να μπορεί να σερφάρει ελεύθερα...

Εδώ τι εννοείς? Γιατί αν εννοείς να έχει browser όπως τον ξέρεις στο desktop ξέχνα το. Σε οποιαδήποτε τέτοια συσκευή έχω δοκιμάσει browser έκαιγε κάρβουνο. Ακόμα και στο android δοκίμασα καμιά 10ριά για να βρω κάποιον με τα λιγότερα προβλήματα και την μεγαλύτερη συμβατότητα (flash, html5 κτλ.).
Αλλά πάλι, και να βρεις android με dvb-t, δεν τα πάνε καλά στο video playback και γενικά στην ευχρηστία σαν media players.

Εγώ έχω σταματήσει το ψάξιμο. Αν δεν βγάλουν μηχανάκι με DTS-MA\Dolby TrueHD passthrough, 24p και σωστή υποστήριξη XBMC, δεν αγοράζω, δεν αγοράζω! :D

http://www.w2comp.com/itm/717680/74...ghz-xbmc-netflix-himedia-q5-ii?subcatid=51474
Αντε με γεις.... :AFADF0: αν παίζει σωστά 24p και 3d.iso από δίκτυο θα σας αγοράσω όλους από ένα :flipout:..... λέμε τώρα.

Επειδή είδα πως ρώτησες και στο νημα αγοράς mp, αν θέλεις το μηχανάκι να έχει και δικτυακές δυνατότητες (internet και εσωτερικό δίκτυο) πας εδώ.
Αν απλά θέλεις έναν δέκτη που να μπορεί να αναπαράγει αρχεία από usb, ρώτα στην κατηγορία των δεκτών να σου προτείνουν κανέναν δοκιμασμένο.
Εδώ είμαστε λίγο offtopic, γιατί σε android κάτι τέτοιο δεν έχω δει.
Δεν με ενδιαφερει να εχει κεραια για να ποιανει τα ψηφιακα καναλια γι' αυτο εχω την τηλεοραση.
Με ενδιαφερει ομως αμεσα να εχει υποστηριξη δικτυου και οτι αυτο συνεπαγεται....

Αν δες το τι αναφερω ποιο πανω θα καταλαβεις οτι θελω να υποστηριζει και δικτυο.

Εσυ προτεινες το "Crystal Audio AppStreamer TV" απλα επειδη εχει και δεκτη mpeg4 για τα ψηφιακα καναλια?

Βασικά δεν ήταν για σένα το post αλλά για τον sprsk που ποσταρε μετά...
Αλλά κοιτάζοντας τις δικές σου απαιτήσεις, μάλλον είσαι σε λάθος νήμα, δεν τα προσφέρει το android ακόμα τα περισσότερα που ζητάς.

Last edited:
@host505
Ναι ελεύθερο browsing εννοώ με chrome ή όποιον άλλο έχει εγκατεστημένο από την μάνα του .
Όσο αφορά το media pllayer κομμάτι έχω βολευτεί με τον MXplayer στο tablet . Τρέχει τα πάντα νεράκι χωρίς κολλήματα .
Σχετικά με το ψηφιακό σήμα ... τι να σου πώ δεν έχω ιδέα τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει το Android . Φανταζόμουν ότι δεν θα έχει πρόβλημα . Αλλά από ότι λες ... μάπα το καρπούζι.
Αν δεν βρώ λύση θα πάω για 2 συσκευές . Απλά θα προτιμούσα να έχω μία και με ένα τηλεκοντρόλ να άλλαζα από TV σε AV ... αλλά δεν το βλέπω τελικά από όσα διαβάζω :(

@kyrliot
Ενδιαφέρουσα πρόταση , αλλά preorder και αγορά από έξω με όσα μειονεκτήματα έχει αυτό ...

Συνεχίζουμε την αναζήτηση του αγίου δισκοπότηρου ... :-D

Η πρόταση αρχικά ήταν του lykman, αν θυμάμαι καλά... μην τον κλεψουμε τον άνθρωπο.
Στο YouTube έχει ένα ενδιαφέρον βίντεο με το πρώτο q και ένα άλλο από unboxing του q2.Παντως xbmc και 3d.iso από δίκτυο σωστά δεν θα παίζει αφού είναι non neon και έχει 100αρα κάρτα δικτύου.

Last edited:

Η πρόταση αρχικά ήταν του lykman, αν θυμάμαι καλά... μην τον κλεψουμε τον άνθρωπο.
Στο YouTube έχει ένα ενδιαφέρον βίντεο με το πρώτο q και ένα άλλο από unboxing του q2.Παντως xbmc και 3d.iso από δίκτυο σωστά δεν θα παίζει αφού είναι non neon και έχει 100αρα κάρτα δικτύου.

να μερικές πληροφορίες ακόμα (σε άπταιστα κινεζοαγγλικά, από δημοσίευση της himedia @ facebook)

New Android smart TV Boxes are coming : Q5II and Q3II. Both:
1. By Huawei HiSilicon chipset, ARM Cortex A9 1.6G Dual-core CPU +Mali-400GPU
2. Support BD-ISO and 3D BD-ISO, 3D games. (So far only HiMedia Android smart TV box can do)
3. Completely cover all function of the LINUX
4. More powerful ability to support local broadcast than REALTEK
5. Android network play are better than QI series.

νομιζω πως αυτο εδω ειναι πολλα υποσχομενο...

ιδωμεν λοιπον γιατι φαινεται καλο βημα για δυνατα minipc...

βεβαια φοβαμαι πως στις υποσχεσεις θα μεινουμε παλι αλλα λεω μηπως ανεβουν σε επιπεδο hardware και ακολουθησουν και οι υπολοιποι κατασκευαστες.

νομιζω πως αυτο εδω ειναι πολλα υποσχομενο...

ιδωμεν λοιπον γιατι φαινεται καλο βημα για δυνατα minipc...

βεβαια φοβαμαι πως στις υποσχεσεις θα μεινουμε παλι αλλα λεω μηπως ανεβουν σε επιπεδο hardware και ακολουθησουν και οι υπολοιποι κατασκευαστες.

+1, ειδικά ο quad core..

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά εγώ ο ψιλό-χοντρό άσχετος με τα Android Media Player......
Εμενα με ενδιαφέρει με τις εν λόγω συσκευές να βλέπω τα τηλεοπτικά (και τοπικά) κανάλια online μέσω ιντερνετ
Πέρασα στον υπολογιστή μου το XBMC και είμαι σχετικά ευχαριστημένος.
Αν αγόραζα ένα Android Media Player σε συνεργασία με το XBMC θα μου πρόσφερε κάτι παραπάνω για τον σκοπό που το θέλω σε σχέση με το Λαπτοπ μου??
Τι λέτε??