Παιδιά τι θα προτείνατε σε κάποιον που τον ενδιαφέρει το media player να:
01. Έχει υποστήριξη των bluray iso menus, 3d mkv files, 3d bluray iso files, 3d mvc, downmix to stereo all audios και αλλά....
02. Να μην χρειάζεται dlna για να μπορέσεις να δει τους απλά κοινόχρηστους φακέλους που έχω στους υπολογιστές που είναι συνδεδεμένοι στο ίδιο δίκτυο(Ασύρματα ή ενσύρματα)
03. Εννοείτε να μπορεί άνετα να αναπαράγει και τα ποιο βαριά 1080p βίντεο(
[email protected] & μεγάλο bitrate) και αν είναι δυνατόν(Που δεν το κόβω) και τα μελλοντικά 4k video files.
04. Να υποστηρίζεται με firmware updates επίσημα ή ανεπίσημα και όχι μόνο για το χρόνο κυκλοφορίας του.
05. Υποθέτω την υποστηρίξει των ελληνικών υπότιτλων και των on the fly συγχρονισμό τους το έχουν όλα οπότε δεν το αναφέρω καν
06. Αν είναι δυνατόν να έχει sigmatech chipset γιατί απ' ότι έχω διαβάσει είναι πολύ δυνατότερα από τα αντίστοιχα realtek chipset.
07. Να έχει γρήγορο & εύχρηστο στο μενού
08. Να υποστηρίζει bd-iso(menu) και όχι το bd-iso(lite) αν βέβαια υπερβαίνει κατά πολύ το όριο των 100 ευρώ που έχω τότε θα συμβιβαστώ και με το bd-iso(lite)
Όπως ήδη θα καταλάβατε θέλω να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα πληρώνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα(Κάτι που πιστεύω ψάχνουμε όλοι μας), δεν με απασχολεί και μεταχειρισμένο να είναι στο όριο των 100 ευρώ.
Είχα στην κατοχή μου τα wd hd tv, wd tv live 2009 και μπορώ να πω ότι ήμουν ευχαριστημένος αλλά πλέον πάλιωσαν και τα δυο.
Ξέρω το wd tv live gen 3 δεν έχει πλήρες υποστήριξη του bd-menu αλλά έχει το bd-iso(lite).
Εσείς τι θα αγοράζατε και γιατί?
Ποια τα υπέρ και τα κατά του κάθε media player και γιατί?