Στο ακριβώς προηγουμενο post λέει τι πρέπει να αλλάξεις στο build.prop για να σε αφήσει να το τρέξεις.παιδιά το πέρασα και μόλις πήγα να το τρέξω μου έβγαλε μήνυμα λάθους και ότι είναι συμβατό με minix device. εγώ έχω το minixneo5 με περασμένη rom kernel720.img. τι φταίει;
Προφανώς έχεις περασμένη custom rom με πειραγμένο build.prop για να μπορείς να παίζεις-εγκαθιστάς εφαρμογές από το playstore που κανονικά δε σ'αφήνει. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αλλάγη στο build.prop πάρε πρωτα ένα backup αυτό που έχεις.ωπ! νόμιζα ότι δεν ίσχυε για τα minix αυτή η αλλαγή.
Ωραία λοιπόν θα πας και θα συνδέσεις το minix σου σε flash mode με το pc και θα τρέξεις το Rom Flash tool του finless και από τις επιλογές θα τσεκάρεις μόνο το system και θα πατήσεις Flash romαντικατέστησες το παλιό build.prop χωρίς να αλλάξεις permissions στο καινούργιο αρχείο. Τώρα πρέπει να ξαναφλασάρεις τη rom που είχε το minix σου. Απ'οτι καταλαβα πρέπει να είναι FinlessRom . Έσύ την έχεις περάσει αυτή τη rom? έχεις αντίγραφο στο PC. Αν έχεις μπορείς να ξαναφλασάρεις μόνο το system από την rom για να μην χρειάζεται να ξαναπερνάς όλα τα δεδομένα σου.
Μα αφού είχες φλασάρει εσύ τι Rom, πως είσαι άσχετος. Τέσπα, πιστεύω πως έχεις βάλει αυτήν http://www.freaktab.com/showthread.php?4444-NEW-Minix-Neo-X5-Finless-Custom-ROM-1-2 . Στο τέλος του πρώτου post έχει link να την κατεβάσεις και μέσα στο πακέτο είναι και το rom flash tool.που τη βρίσκω αυτή και πώς βάζω το νουμερο στο permissions; άσχετος βλέπεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.