Android Media Player

Re: Απάντηση: Android Media Player

Ακόμα έχεις frodo?! Ειδικά στα android θα δεις μεγάλη διαφορά με gotham.

προσπάθησα να την περάσω αλλά δυστυχώς στα XP που έχω δεν εγκαθίσταται. στο android έχω τη frodo και μια version για minix. αν την περάσω από πάνω θα επηρεάσει τη frodo μόνο ή και τις δύο;

Re: Απάντηση: Android Media Player

Εγώ που την περασα στο galaxy μου κολάει συνεχώς (restart) σε διάφορα ρεπος πχ mashup κλπ. Δεν ξερω τι παιζει και γι αυτό επανήλθα στην 12.3 (δυστυχως δεν μπορώ να βρω την Gotham 13 rc1). Aν υπάρχει κανα νέο μου λέτε..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

παρηγγειλα το χ7 μαζι
με την καμερα http://www.geekbuying.com/item/Logi...ired-Camera-USB-Webcam-Web-Camera-312647.html
με απλο ταχυδρομειο

Γεια σας
παρελαβα χθες τα παραπανω
αν και γνωριζω τα βασικα για υπολογιστες και το συνδεσα και μπηκα αμεσως ιντερνετ ,
νιωθω λιγο , οπως λεει και η παροιμια << πηρε ο βλαχος το ρολοι και δεν ξερει να το κουρδισει >>:smile:
γιατι δεν ειμαι εξοικειωμενος με adroid

και μια ερωτηση οταν <<κολλησει>> τι κανουμε για να το κλεισουμε ,
γιατι ctrl+alt+del δεν δουλευει εδω :chinscratch:

Υπάρχει στο side bar ένα κουμπί που έχει την μορφή παραθύρου. Δες στην φωτό εδώ (σε κόκκινο κύκλο) http://www.2shared.com/photo/ZsCjaUBF/geekbuying-ff591995-8570-4c0d-.html

Πατ'ωντας το σου βγαζει ολες τις ανοιχτες εφαρμογες που έχεις. Απλά κλείνεις την εφαρμογή που θες (κάνεις sweep out). Αν δεν βλέπεις την μπαρα κλείνεις και ξανανοίγεις το ανδροειδές..

Απάντηση: Re: Android Media Player

Υπάρχει στο side bar ένα κουμπί που έχει την μορφή παραθύρου. Δες στην φωτό εδώ (σε κόκκινο κύκλο) http://www.2shared.com/photo/ZsCjaUBF/geekbuying-ff591995-8570-4c0d-.html

Πατ'ωντας το σου βγαζει ολες τις ανοιχτες εφαρμογες που έχεις. Απλά κλείνεις την εφαρμογή που θες (κάνεις sweep out). Αν δεν βλέπεις την μπαρα κλείνεις και ξανανοίγεις το ανδροειδές..

λεω για την περιπτωση , που δεν δουλευει το airmouse , δηλαδη δεν κουνιοταν ο κερσορας στην οθονη για καμμια ωρα , οποτε ως εσχατη λυση το εβγαλα απο την πριζα :D

λεω για την περιπτωση , που δεν δουλευει το airmouse , δηλαδη δεν κουνιοταν ο κερσορας στην οθονη για καμμια ωρα , οποτε ως εσχατη λυση το εβγαλα απο την πριζα :D

ξερω οτι εκανα μ.. , :BDBDG54:
γιατι μπορει να προκληθει βλαβη εξαιτιας επαγωγικων ρευματων .
Αφου δεν ανταποκρινονταν σε κανενα απο τα τηλεκοντρολ ,
δοκιμασα να το κλεισω με συνεχες πατημα του κουμπιου on , για διεξοδο στα επαγωγικα ρευματα
οπως κανω στον σταθερο υπολογιστη οταν δεν παιρνει τιποτε αλλο ,
αλλα εδω δεν επιασε και μου προκαλει εντυπωση .
Τι μου διαφευγει; :BDBDG54:

παντως μετα απο μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις , ολα ενταξει , δεν ξανακολλησε .

Re: Απάντηση: Re: Android Media Player

Έρωτηση για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Ο αδερφός έχει ένα android 809ΙΙΙ και Beyond xbmc beta 3.4

Σε Samsung TV πλέον το xbmc μετά την εκκίνηση εμφανίζεται σμικρυμένο, κάτω αριστερά, (1/4 της οθόνης) και δεν μπορώ να το επαναφέρω σε πλήρη οθόνη. Απο τα system settings μου εμφανίζει πως τρέχει σε παράθυρο αλλά δεν μπορώ να κάνω καμία αλλαγή.
Το πρόβλημα εμφανίστηκε προφανώς από κάποιο χειρισμό (mini keybord) που δεν έγινε αντιληπτός από τον χειριστή. Το πρόβλημα αυτό έχει ξαναπαρουσιαστεί στο παρελθόν και δεν μπόρεσα να το λύσω. Μοιραία το ξήλωσα και το ξαναπέρασα (!@#@$$%)

Μήπως κάποιος έχει κάποια πρόταση γιατί δεν έχω καμία όρεξη να κάνω τα ίδια!

Σε Samsung TV πλέον το xbmc μετά την εκκίνηση εμφανίζεται σμικρυμένο, κάτω αριστερά, (1/4 της οθόνης) και δεν μπορώ να το επαναφέρω σε πλήρη οθόνη. Απο τα system settings μου εμφανίζει πως τρέχει σε παράθυρο αλλά δεν μπορώ να κάνω καμία αλλαγή.
Το πρόβλημα εμφανίστηκε προφανώς από κάποιο χειρισμό (mini keybord) που δεν έγινε αντιληπτός από τον χειριστή. Το πρόβλημα αυτό έχει ξαναπαρουσιαστεί στο παρελθόν και δεν μπόρεσα να το λύσω. Μοιραία το ξήλωσα και το ξαναπέρασα (!@#@$$%)

Είσαι τυχερός γιατί έπαθα ακριβώς το ίδιο με σένα. Η λύση βρίσκεται κάνοντας editing το αρχείο guisettings.xml που βρίσκεται στο φάκελο userdata του xbmc. Τι ακριβώς θα αλλάξεις σε αυτό θα σου γράψω όταν πάω σπίτι γιατί τώρα είμαι εκτός. Σε καμιά ώρα θα έχεις νέα μου.......

ξερω οτι εκανα μ.. , :BDBDG54:
γιατι μπορει να προκληθει βλαβη εξαιτιας επαγωγικων ρευματων .
Αφου δεν ανταποκρινονταν σε κανενα απο τα τηλεκοντρολ ,
δοκιμασα να το κλεισω με συνεχες πατημα του κουμπιου on , για διεξοδο στα επαγωγικα ρευματα
οπως κανω στον σταθερο υπολογιστη οταν δεν παιρνει τιποτε αλλο ,
αλλα εδω δεν επιασε και μου προκαλει εντυπωση .
Τι μου διαφευγει; :BDBDG54:

παντως μετα απο μια επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις , ολα ενταξει , δεν ξανακολλησε .

τελικα διαβαζοντας τις οδηγιες βλεπω οτι το συνεχες πατημα του κουμπιου on για 8sec ,
ειναι σωστος τροπος τροπος για να κλεισει , οταν δεν μπορει αλλιως ,
αλλα σε μενα δεν δουλεψε , παρολου που το πατησα πανω απο λεπτο.

Λοιπόν όπως είπα και πριν πρέπει να πας στο φάκελο sdcard\Android\data\com.flumpster.xbmc\files\.xbmc\userdata\ και να κάνεις edit στο αρχείο guisettings.xml βρίσκοντας και αλλάζοντας τα παρακάτω να συμφωνούν με τις τιμές που έχω με κόκκινα γραμματα.
Code:
    <videoscreen>
        <guicalibration></guicalibration>
        <resolution>[B][COLOR=#FF0000]0[/COLOR][/B]</resolution>
        <screen>[B][COLOR=#FF0000]0[/COLOR][/B]</screen>
        <screenmode>[B][COLOR=#FF0000]DESKTOP[/COLOR][/B]</screenmode>
        <vsync>[B][COLOR=#FF0000]3[/COLOR][/B]</vsync>
    </videoscreen>

Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
Θα είναι μεγάλη μ@λ@κι@ πάντως να μην υπάρχει κάποιος άλλος απλούστερος τρόπος, όχι τίποτε άλλο αλλά αν ξανασυμβεί θα πρέπει τρέχω ο ίδιος να το διορθώνω. Αν ήταν δικό μου δεν θα είχα πρόβλημα.

Παλικαρε για δοκίμασε να πατήσεις αυτό το κουμπι

/

Αυτο κάνει την σμίκρυνση.;-)

Παλικαρε για δοκίμασε να πατήσεις αυτό το κουμπι

/

Αυτο κάνει την σμίκρυνση.;-)

Αν διανοηθώ πως είναι τόσο απλό, θα .... πηδηχθώ από το παράθυρο LOL

Αυριο οι δοκιμές. Ο αδερφός κοιμήθηκε!

Το άλλο είναι τελικά

\
Έχεις δίκιο το \ είναι. Στο δικό μου mele f10 pro αν έχεις ενεργοποιημένο το Fn και πατήσεις το Μ τότε το παίρνει σαν \ και με αυτό το συνδυασμό ανοιγοκλείνει το fullscreen του XBMC.

Καλά όλα αυτά. Δουλεύει όμως (στην Ελλάδα μιλάω, όχι γενικά)? Να μας πει κάποιος που το χει δει με τα μάτια του..Ήμουν έτοιμος να στείλω αυτό το λινκ http://www.geekbuying.com/item/EM6-...-T2-Android-4-2-OS-USB-2-0--Black-324515.html (καλύτερη τιμή) αλλά με προλάβατε..

Ίδιο με αυτό δεν είναι;
62 δεν είναι άσχημα. Εκτός αν πρέπει να κοιτάω για μηχάνημα με 2GB RAM.

Πραγματικά δεν το πιστεύω αλλά βλέπω το 3 Days to kill σε 1080 στο mk808b. Φοράω την 13 rc1. Ο ήχος είναι aac 2.0 οπότε Εγώ νομίζω πως εκεί είναι όλοι η μαγκιά που δεν κολλάει καθόλου και δεν χάνει ούτε ένα frame.

Γειά σας παιδιά, αν θέλετε τσεκάρετε το blog μου. Είναι για Android mini pcs και έχω κάνει και unboxings/reviews σε μερικά