Ανέβασε το δικό σου βίντεο

Re: Post your video

Σε ευχαριστώ:-) Πάντα εκτός Αθήνας τα πράγματα είναι πιο όμορφα, τοπίο, άλλοι χρόνοι... και ειδικά αν υπάρχει και live μουσική.

Η αλήθεια είναι πως το μέρος και η μουσική (και οι μουσικοί) ήταν ιδανικά... και έκανε πολύ καλό καιρό για την εποχή, είμασταν τυχεροί. Απλά το ζεύγος είχε και τη μικρούλα που ήταν ζωηρούλα συν το γεμάτο πρόγραμμά του με τις ετοιμασίες και είχαμε ελάχιστο χρόνο να περπατήσουμε στο νησί και αυτό γινόταν με δυσκολία (πχ έπρεπε εγώ ή η γυναίκα μου να κρατά τη μικρή).

Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. Η Σαντορίνη πάντως ειναι εκεί και αν προγραμματίσεις νωρίς πας αεροπορικά με σχετικά μικρό κόστος οπότε σου εύχομαι ίδιες και καλύτερες εικόνες να πάρεις με τη φωτογραφική σου / βιντεοκάμερα αν δεν το έχεις κάνει ήδη βέβαια...

Πολύ όμορφες εικόνες.. και τα χρώματα και το τοπίο!

το μόνο που με άγχωσε είναι οι τεράστιοι τίτλοι μου βγάζουν ένταση. Μπορεί βέβαια να είναι τα δικά μου γούστα. Θα προτιμούσα μικρούς και με λίγο blur, ετσι να είναι λίγο πιο ασαφείς σαν ανάμνηση να ταιριάξουν με το mood που εσύ μας έβαλες... σκέψου πως αν το δει κανείς σε καμιά 60άρα smart TV το κάθε γράμμα θα έχει 30 πόντους ύψος έτσι....

Βέβαια αυτά είναι δευτερεύοντα αλλά επειδή μου άρεσε το περιεχόμενο πήρα το θάρρος να σου κάνω αυτή τη μικρή προσωπική παρατήρηση.

Last edited:

Δεν το είχα σκεφτεί.
Καλή παρατήρηση.
Την επόμενη φορά θα το σκεφτώ.
Καμία επεξεργασία δεν έχω κάνει αλλά στα χρώματα δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος.

Εμένα μια χαρά μου φαίνονται τα χρώματα. Προσωπικά οι σκοτεινοί τόνοι στο βίντεο μου αρέσουν λίγο πιο ανοικτοί. Πέραν της αισθητικής που είναι και προσωπική του καθενός , έχω παρατηρήσει ότι τα φθηνά TV-monitor εκεί τα κάνουν μαντάρα ειδικά μέσα από το Youtube και την κωδικοποίηση που μεσολαβεί. Δεν έχουν διαβαθμίσεις στα πολύ σκοτεινά και στα πολύ φωτεινά οπότε φαίνονται οι κλασσικές "λωρίδες". Επίσεις οι κάμερες στα default settings δίνουν λίγη οξύτητα παραπάνω, και αν πρόκειται για 4κ όπως στην περίπτωσή σου συν του ότι οι περισσότεροι το βλέπουν σε μικρές οθόνες χαμηλής ανάλυσης (οπότε έχουμε επιπλέον οξυνση από το downscaling) δεν κερδίζεις κάτι.

Σε συνδιασμό όλων των παραπάνω, παρατήρησε στα κυματακια στη θάλασσα στα σκοτεινά σημεία ότι φαίνονται λίγο "σκληρά" δίχως να υπάρχει εκεί ιδιαίτερη πληροφορία, ειδικά αν το δεις σε 1080.

Όλα αυτά βέβαια είναι δευτερεύονται στην κινούμενη εικόνα, το θέμα προέχει, η μουσική κλπ. Κι εγώ δεν τα προσέχω πάρα πολλές φορες η δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Προτείνω λοιπόν κάποιο πιο φλατ προφίλ ειδικά στα σκοτεινά και το sharpness στο - όσο πάει στο 4κ ώστε να μην χρειάζεται να ασχοληθείς μετά.. θα έχεις πιο "φιλμάτο" αποτέλεσμα. 4κ είναι πληροφορία υπάρχει κάμποση.

Αν ήταν 720p ή μετριο 1080p εκεί αλλάζει, εκεί παίζει να προσθέσεις και κόκο για να δώσεις την ψευδαίσθηση της λεπτομέρειας που λείπει εξ αρχής.

Αλήθεια με πια μηχανή είναι τραβηγμένο;

p.s κουβέντα κάνουμε φιλολογική τώρα, το βίντεο είναι πολύ όμορφο...

Last edited:

Ευχαριστώ Γιάννη, εγώ έχω εξελίξει το cable management σε όλο το σπίτι, ακόμη και στο πλυντήριο πιάτων! :laugh:

Ένα χρόνο περίπου μετά από το ταξίδι μας στην Ισλανδία, επιτέλους το βίντεο είναι έτοιμο. :D

It's something about timelapse photography, it brings to life the dynamic forces of nature.
Iceland is said to be the Mekas landscape for photographers. It is considered as the country of fascinating contrasts. Broadly known as "The Land of Fire and Ice", it is home to both a portion of the biggest ice sheets in Europe, and probably the most active volcanoes on the planet.
Iceland is the place where there is light and dimness, where long summer days with almost 24-hours of daylight are counterbalanced by short winter days.
Icelandic scenenery still remains for all intents and purposes untouched by human progress.

Whispering Iceland | 4K

vimeo.com

τα ΜΠΡΑΒΟ ειναι μαλλον λιγα και περριτα!!!

Ενα απο τα ωραιοτερα βιντεο που εχω δει... :SFGSFGSF:

Πολυ καλο και το sound design, εξισου εντυπωσιακο θα ελεγα.
Πρεπει να ηταν εμπειρια ζωης το ταξιδι.

YΓ1... εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο χαμηλα η σταθμη του ηχου

ΥΓ2... θα μπορουσες ν ανεβασεις καπου το 4Κ βιντεο για Download , γιατι η συνδεση μου ειναι χαλια και το ειδα μονο σε streaming 720p ?

Last edited: