Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Για άλλη μια φορά τον αποκαλείς πράκτορα.
Το δημοσίευμα το Βήματος δεν λέει τίποτα για πράκτορες.
Αν ένα ή δύο μέλη του forum διυλίζουν κουνούπια και καταπίνουν ελέφαντες, δεν θα καθίσω να απολογηθώ για κάθε μου λέξη. Δηλαδή αν σε κάθε νήμα μας κυνηγάνε από πίσω o stel και ο νικος για να βρουν λάθη, παραλείψεις ή να κριτικάρουν τις προσωπικές εκτιμήσεις και να με κυνηγάνε λες και χρωστώ σε κάποιον σιγά μην ασχοληθώ.
Το "πράκτορας" το έγραψα ως προσωπική γνώμη και εκτίμηση, σύμφωνα με τα δεδομένα.
Το νήμα άνοιξε για ένα σοβαρό θέμα και θα ήθελα υποστήριξη για να βρούμε τρόπους και πληροφορίες πως μπορούμε (όσοι θέλουμε και αν μπορούμε) να αποφύγουμε την παρακολούθηση.
Ο στελ και ο νικ δεν πιστεύουν καν στην παρακολούθηση, τι ασχολούνται μαζί μου και κάνουν μπάχαλο το νήμα;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Mια καλή αρχή είναι να βρούμε ποιές μηχανές αναζήτησης επιτρέπουν θέαση των σελίδων μέσω ανώνυμων proxy και δεν αποκαλύπτουν σε κάθε site την ταυτότητα μας.
@aikon δεν ασχολούμαι μαζί σου. Τον Τσαλικίδη τον ήξερα προσωπικά απο τα φοιτητικά μου χρόνια (ο κόσμος είναι μικρός). Το να συκοφαντείς νεκρούς είναι ανήθικο.
Ανακάλεσε.
Παρακαλώ να ηρεμήσετε άμεσα και οι τρεις. Είναι γνωστό στους παρεπιδημούντες εντός της κατηγορίας ότι έχετε σχεδόν καθολικά αντίθετες απόψεις πάνω στα περισσότερα πολιτικά ζητήματα. Αυτή η αντιπαράθεση, όμως, κυριολεκτικά κούρασε και μας σώθηκε. Εφόσον δεν γίνεται να συνεννοηθείτε, ας αποφεύγει ο ένας τον άλλον. Την επόμενη φορά δεν θα υπάρξει σύσταση, αυτή ήταν η τελευταία.