ΑΝΤ1+

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Οπως εγραψα σε προηγουμενο ποστ ειχα ενεργοποιησει το δευτερο κουπονι αρκετες μερες πριν την ληξη του 9μηνου.
Προχτες εληξε το 9μηνο και εγινε κανονικα δωρεαν χρεωση του μηνα (και υπολοιπο 8 μηνες). Οι παλιες χρεωσεις
στο ιστορικο χρεωσεων μετονομασθηκαν σε Value Pack.
Τελικά η ονομασία του δωρεάν 9μηνου πακέτου παραμένει η ίδια (value pack). Εμένα είχε λήξει το προηγούμενο 9μηνο και μετά από κάποιες μέρες ενεργοποίησα το νέο κουπόνι. Πάλι εμφανίζεται ως value pack, όπως και με το προηγούμενο κουπόνι. Ψιλά γράμματα θα μου πεις για το πως ονομάζεται το δωρεάν πακέτο 😄😄

• Like
Reactions: valkal19
Έχω σε έναν λογαριασμό το δωρεάν της ΔΕΗ και σε έναν άλλον το δωρεάν από τη Cosmote με άλλη ονομασία τα πακέτα αλλά νομίζω ότι βλέπεις τα ίδια πράγματα. Άραγε τα κύπελλα αυτά που πήρε θα μπορούμε εμείς να τα δούμε ή είναι μόνο για το family & sports ultimate (με τα Cosmote sport);

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Πιστευω σωστο θα ηταν να τα δειχνει μαζι με την cosmote, βασει της συμφωνιας που εχουν κανει.

Έχω σε έναν λογαριασμό το δωρεάν της ΔΕΗ και σε έναν άλλον το δωρεάν από τη Cosmote με άλλη ονομασία τα πακέτα αλλά νομίζω ότι βλέπεις τα ίδια πράγματα. Άραγε τα κύπελλα αυτά που πήρε θα μπορούμε εμείς να τα δούμε ή είναι μόνο για το family & sports ultimate (με τα Cosmote sport);
Μπορώ να δω κανονικά τα ANT1+ sports κανάλια.

Έκανε διακοπές και αυξομειωνόταν η ανάλυση...(Θόλωνε) Τουλάχιστον σε μένα....
Εδώ και καιρό είχα θέμα με το κανάλι formula 1. Πάγωνε η εικόνα και γυρνούσε το κυκλάκι ή αυξομειώνονταν η ανάλυση. Χθες το βράδυ είχα τα ίδια στο κανάλι sports1, ενώ τα κανάλια sports2 και sports3 έπαιζαν κανονικά (χωρίς διακοπές και θολούρες). Αν και περίεργο που το έκανε μόνο στο ένα κανάλι, άρχισα σήμερα να ψάχνω να βρω τι φταίει. Μέχρι που διάβασα αυτό που έγραψες και κατάλαβα ότι δεν έχω μόνον εγώ πρόβλημα.

Εδώ και καιρό είχα θέμα με το κανάλι formula 1. Πάγωνε η εικόνα και γυρνούσε το κυκλάκι ή αυξομειώνονταν η ανάλυση. Χθες το βράδυ είχα τα ίδια στο κανάλι sports1, ενώ τα κανάλια sports2 και sports3 έπαιζαν κανονικά (χωρίς διακοπές και θολούρες). Αν και περίεργο που το έκανε μόνο στο ένα κανάλι, άρχισα σήμερα να ψάχνω να βρω τι φταίει. Μέχρι που διάβασα αυτό που έγραψες και κατάλαβα ότι δεν έχω μόνον εγώ πρόβλημα.
Όπως τα έγραψες........

Το κυκλάκι που λέγαμε.....IMG_20241204_193127.jpg

Έγινα συνδρομητής στον ΑΝΤ1+ λίγες μέρες πριν το Μουντιάλ του Κατάρ (11/2022).

Επιβεβαιώνω κι εγώ το πάγωμα στο συγκεκριμένο κανάλι-stream (που πλέον λέγεται +Sports1)
αλλά και την μετέπειτα επαναφορά με, αρχικά, χαμηλή ανάλυση εικόνας.

Κολλάει καμιά φορά και στους αγώνες της Formula 2, Formula 3. Πόσοι μπορεί να βλέπουν τα συγκεκριμένα;
Φαντάζομαι λίγοι!

Το επίσης παράδοξο είναι ότι το stream της F1 μέσα από τον ΑΝΤ1+ καθυστερεί αρκετά δευτερόλεπτα - και από AndroidTV αλλά ακόμα και από Windows PC - σε σχέση πχ με το stream του βρετανικού Sky Sports.
Δεν έχω F1TV αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε την διαφορά και με αυτό!
Επομένως, λογικά, δεν θα είναι θέμα λάθος ρύθμισης του buffer size (να είναι δηλ. πολύ μικρό) της εφαρμογής του ANT1+.

Εγω που πατησα κατα λαθος την ultimate και προφανως με χρεωσε ξερει κανεις πως θα μπορουσα να συννενοηθω μαζι τους μπας και βγαλω ακρη;
Τηλεφωνο δεν βρισκω .Εστειλα ενα μηνυμα αλλα δεν ξερω αν πρεπει να περιμενω κατι