μα δεν θα δωσω αλλα λεφτα. απλα στην ουσια ανταλλαγη θα κανω.
Πιθανότατα. Αλλά πρέπει πρώτα να το συνειδητοποιήσει ο ίδιος.Πιστεύω ότι ο φίλος είναι ταμάμ για Cerwin Vega.
Και δεν τρολάρω.
Τώρα θα μου πεις, ωραία και ποιά είναι η λύση, τι πρέπει να αγοράσω για να ευχαριστηθώ όπως το λες;
Η απάντηση είναι μία: ΛΑΜΠΑ! Βάλε ένα καλό λαμπάτο προενισχυτή και ο ήχος θα μεταμορφωθεί σε αυτό που θέλεις.
Κι εγώ εκεί κατέληξα: Ακούω πλέον με λαμπάτο ενισχυτή ακουστικών, βρήκα την κατάλληλη λάμπα και πραγματικά η μουσική με ταξιδεύει.
Η λεπτομέρεια του καλού DAC διατηρείται απλά ακούγεται πιο φυσικό, πιο γεμάτο, πιο δυναμικό και με περισσότερο μπάσο.
Και αν θελήσεις να αλλάξεις χαρακτήρα, να δώσεις π.χ. ακόμα πιο γεμάτο ήχο με περισσότερο μπάσο ή λιγότερο, πιο ζεστό ή πιο ψυχρό κλπ. απλά αλλάζεις λάμπα (ή λάμπες) και δε δίνεις μια περιουσία να πάρεις άλλον ενισχυτή.
Το DAC σου πιθανότατα δε φταίει γιατί και το δικό μου DAC (μάλλον) λεπτόηχο είναι (έχω το Schiit Modi 2) αλλά ο λαμπάτος δε φαντάζεσαι πώς το μεταμορφώνει.
Ας πούνε και πιο ειδικοί σε setup ηχείων αν αρκεί ένας λαμπάτος προενισχυτής για την περίπτωση του nickvas ή πρέπει να πάρει και τελικό λαμπάτο.
Αυτή είναι η γνώμη μου, αν λοιπόν ισχύει στα ηχεία ό,τι και με τα ακουστικά πιστεύω οτι δίνω τη σωστή λύση στο φίλο μας...
νικβας μαλλον εισαι ψυχαναγκαστικος και εχεις γινει κουραστικος!
αει παρε αυτό που εχεις βαλει στο μυαλο σου(γιατι αυτό θα παρεις) και μη μας πριζεις!
οι αλλοι στο λενε ευγενικα,εγω όχι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.