νικβας μαλλον εισαι ψυχαναγκαστικος και εχεις γινει κουραστικος!
αει παρε αυτό που εχεις βαλει στο μυαλο σου(γιατι αυτό θα παρεις) και μη μας πριζεις!
οι αλλοι στο λενε ευγενικα,εγω όχι!
Ακόμα και από το Youtube είναι ολοφάνεροι οι χρωματισμοί του χώρου, αλλά και του συστήματος. Το υπερβολικό φούσκωμα στα χαμηλά που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στην τοποθέτηση των ηχείων στις γωνίες είναι εντελώς αφύσικο. Και φυσικά δεν υπάρχει στην ηχογράφηση.και εδω παλι ... https://www.youtube.com/watch?v=tRi7AVDwlHM ...ενταξει ξερω ειναι απο youtube αλλα μια ιδεα πιστευω την εδωσα.
..................οποτε λες να παρω dac ενισχυτη και να κανω δοκιμες σε κανενα μαγαζι;...μαλιστα....απλα για μενα ειναι ολοκληρο ταξιδι και ταλαιπωρια.....αλλα ισως μπορεσω και το κανω.θα το δω.
Αλλα κ στο αλλο παιδι πριν που εκανε τον κοπο κ αποδωσε την δικη του γνωμη μιλησε με τον ιδιο τροπο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τελος παντων για αρχη θα ψαξω να βρω κανενα αλλο dac απο κανενα γνωστο... Να δω εαν φταιει αυτο στο συστημα μου.... Μετα εαν δεν φταιει αυτο.... Θα παρω τον ενιαχυτη μου και το ντακ μου για ακροαση σε κανενα μαγαζι.... Και αμα στα ηχεια που δοκιμασω κανει τα ιδια... Τοτε ειναι ο ενισχυτης. Σωστα; και τελειωσε
Εννοείται ότι δεν δημιουργείς κανένα απολύτως θέμα. Η πλειοψηφία των ανθρώπων εδώ μέσα έχει όλη τη διάθεση να σε βοηθήσει στην αναζήτηση σου.ενταξει ρε παιδια εαν ειναι να δημιουργω τοοοσο μεγαλο προβλημα οκ.δεν ξαναστελνω με συγχωρειτε.
Αλλα κ στο αλλο παιδι πριν που εκανε τον κοπο κ αποδωσε την δικη του γνωμη μιλησε με τον ιδιο τροπο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τελος παντων για αρχη θα ψαξω να βρω κανενα αλλο dac απο κανενα γνωστο... Να δω εαν φταιει αυτο στο συστημα μου.... Μετα εαν δεν φταιει αυτο.... Θα παρω τον ενιαχυτη μου και το ντακ μου για ακροαση σε κανενα μαγαζι.... Και αμα στα ηχεια που δοκιμασω κανει τα ιδια... Τοτε ειναι ο ενισχυτης. Σωστα; και τελειωσε
Θα μπορούσα να περάσω απο το σπίτι σου για μια ακρόαση;
Το ifi νομιζω οτι δεν παιζει πολυ καλα τα χαμηλα.Νομιζω.
Και γενικοτερα δεν εχει τον χαρακτηρα που θα ηθελα και θα ταιργιαζε.
Δεν ξερω εαν θα κανω καλα που θα αλλαξω dac.
Ξερω οτι θα μου πειτε ολοι να το ακουσω πρωτιστως αλλα αυτο ειναι λιγο δυσκολο.
+1 φίλε!Αν βάζεις τα μπάσα στο τέρμα και ανεβάσεις και την ένταση του ενισχυτή φυσικά και θα ζοριστεί.
Καλύτερα να χαμηλώνεις την ένταση στις συχνότητες παρά να τις ενισχύεις.
Το να αλλάξεις dac επειδή θέλεις περισσότερο μπάσο είναι λεφτά για πέταμα.
Πήγαινε στην τελική τα ηχεία σου πιο κοντά στους τοίχους και θα πάρεις περισσότερο μπάσο τσάμπα.
Αλλιώς, πας για sub και τελείωσες.
....
οσο αφορα το equalizer ... δεν ξερω να το πειραζω...και οτι δεν ξερω το αφηνω ετσι. Θα ηθελα να μαθω πως να το ελεγχω αλλα...δεν ξερω πως.διαβασα καποια πραγματα αλλα το να ανεβασεις με καποια κλικ ειναι ευκολο. που ειναι η σωστη θεση ομως;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.