Αντιμετώπιση Samsung

λοιπον,ενημερωση προ ολιγων λεπτων.
Με καλεσε ο υπευθυνος της εξυπηρετησης πελατων και μου ειπε,οτι δεν υπαρχει καποια βλαβη κι ως εκ τουτου δεν υπαρχει περιπτωση αντικαταστασης.
Τον πληροφορησα για το νημα που τρεχει στο φορουμ,οτι θα προχωρησω και σε καταγγελια στο ΙΝΚΑ και παραλληλα θα στειλω και μειλ στα κεντρικα τους στην Ευρωπη.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μπορει καποιος που εχει κανει καταγγελια στο ΙΝΚΑ,να με καθοδηγησει;

Λακη, γιατι πιστευεις οτι η TV εχει προβλημα, και οχι οτι δεν μπορει "απλα" να δειξει διαφορετικα ?

"Το προβλημα που παρουσιασε απ'τη πρωτη στιγμη της λειτουργιας της,ειναι η φωτεινοτητα της και συγκεκριμενα οταν ενα πλανο εχει φως,δηλαδη ενα γηπεδο με προβολεις ή ενα πλανο με ηλιο,αυτο υπερφωτιζεται και η εικονα ειναι εντελως ''καμμενη'' απο το πολυ φως και φυσικα αυτο προκαλει και αλλοιωση των διαβαθμισεων των χρωματων που δεν αποδιδονται σωστα"

Τι παει να πει "σωστα"? Μηπως δεν ειναι δυνατον να μπορει να δειξει σωστα ???

Ανέλυσε επιστημονικά το πρόβλημα ο Βασίλης , είναι θέμα πάνελ ή οδήγησης του πάνελ. Προφανώς και βλέπουν ότι έχει θέμα οι τεχνικοί αλλά κάνουν την πάπια γιατί έχει δοθεί κεντρική οδηγία να μειωθούν οι επισκευές και αντικαταστάσεις.

Δεν βλέπουν βέβαια ότι η ζημιά που θα πάθουν λόγω αρνητικής δημοσιότητας είναι πολλαπλάσια.

Καταγγελία και στον Συνήγορο του Καταναλωτή. Να πατήσει στον 3043/2003 και να πάρει τα λεφτά του πίσω ο άνθρωπος.

Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση Samsung

Δηλαδη μονο του Λακη εχει το προβλημα, αλλη 50αρα UE H6200 δεν εχει ?

Εάν όλες παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα και δηλώνεται ότι ''έτσι παίζουν'', οι τηλεοράσεις είναι για τα σκουπίδια και η εταιρεία για κλείσιμο. Ας πάει να φτιάχνει σεσουάρ..

Εγώ θα πίεζα τον υπεύθυνο εξυπηρέτησης πελατών σχετικά με αυτά που είπε το σέρβις... εκεί υπάρχει ομολογία εκπροσώπου της εταιρείας ότι η εικόνα έχει πρόβλημα.

Βέβαια ο τεχνικός απεφάνθη ότι ενώ όντως η τηλεόραση δε δείχνει καλά, δεν φταίει η συγκεκριμένη συσκευή, φταίει το μοντέλο διότι (άκουσον άκουσον) είδε μια άλλη με το ίδιο πρόβλημα!

με άλλα λόγια, η Samsung Hellas, για να μην αλλάξει μία (1) τηλεόραση, λέει ελαφρά την καρδία, ότι υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο πωλείται σε 40+ online καταστήματα και ποιος ξέρει σε πόσα κανονικά... μάλιστα....

και εγώ ο (πλέον καχύποπτος) καταναλωτής θα οδηγηθώ στο συμπέρασμα ότι ΙΣΩΣ υπάρχει γενικότερο πρόβλημα με τη σειρά H6200, αφού το ίδιο το σερβις της samsung λέει ότι οι 50αρες "δεν παίζουν καλά"

και αυτά συμβαίνουν στη Νο1 εταιρεία ηλεκτρονικών (ΚΑΙ τηλεοράσεων) αυτή τη στιγμή στον κόσμο...

τελικά στην Ελλάδα έτσι και σου κάτσει η στραβή, την έφαγες, πάει....
ελάχιστοι προσφέρουν αξιοπρεπές after sales και ακόμα και αυτοί ούτε το διαφημίζουν και, ΚΥΡΙΩΣ, εμείς, οι καταναλωτές, δεν το εκτιμάμε όσο πρέπει και δεν το υπολογίζουμε όταν κάνουμε τις αγορές μας

γι'αυτό και βρίσκουν και τα κάνουν

Re: Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση Samsung

Εάν όλες παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα και δηλώνεται ότι ''έτσι παίζουν'', οι τηλεοράσεις είναι για τα σκουπίδια και η εταιρεία για κλείσιμο. Ας πάει να φτιάχνει σεσουάρ..

ΕΑΝ λοιπον, ολες οι 5αρες UE H6200 παιζουν σαν του Λακη, θα ετοιμασουν μια μαντρα εκει στην σαμσουνγκ και θα καλεσουν τον Λακη.

Μπορει να αποδειχτει οτι η συγκεκριμενη (του Λακη) παιζει εκτος καποιον προτυπων που δηλωνει η σαμσουνγκ, ή εστω πολυ διαφορετικα απο αλλες (ίδιου μοντελου) ?

Εαν οχι και στα δυο παραπανω, δεν θα καταφερει τιποτε

προσεξε να δεις,η δικια μου ειναι 50'' και δεν παιζει σωστα,αυτη που εχουν στο εργαστηριο,ειναι μικροτερη(δεν μου ειπε ακριβεις διαστασεις),δεν παιζει σωστα(δηλαδη παιζει οπως η δικη μου)κατα τα λεγομενα του τεχνικου.
Απ'την αλλη εχουμε μια 55'',η οποια παιζει σωστα,αλλη μια 6400 στις 65''(στην ουσια ειναι η ιδια τηλεοραση με την 6200),η οποια παιζει σωστα.
Σε καταστημα που την ειδα να παιζει πριν την παρω,στις 48'' αυτη,επαιζε σωστα.
Οποτε το συμπερασμα ποιο ειναι;
Ειναι προβλημα γενικα του μοντελου ή οχι;
Και αν ειναι,τοτε η 55'',η 65''και η 48'' πως παιζουν σωστα;
Μηπως ειναι προβλημα του μοντελου στις συγκεκριμενες ιντσες,δηλαδη στις 50,αλλα τοτε γιατι δεν παιζει ουτε αυτη στο εργαστηριο τους;
Τελικα το δουλεμα πεφτει συννεφο!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση Samsung

ΕΑΝ λοιπον, ολες οι 5αρες UE H6200 παιζουν σαν του Λακη, θα ετοιμασουν μια μαντρα εκει στην σαμσουνγκ και θα καλεσουν τον Λακη.

Μπορει να αποδειχτει οτι η συγκεκριμενη (του Λακη) παιζει εκτος καποιον προτυπων που δηλωνει η σαμσουνγκ, ή εστω πολυ διαφορετικα απο αλλες (ίδιου μοντελου) ?

Εαν οχι και στα δυο παραπανω, δεν θα καταφερει τιποτε

Η Samsung μπορεί να δηλώνει ότι πειράχτηκε και από εξωγήινους...αδιάφορο. Το ''έτσι παίζουν οι τηλεοράσεις'', να πάνε να το πούνε στη γιαγιά που την βάζει στην κουζίνα για να βλέπει μεσημεριανάδικα όπως τηγανίζει κεφτεδάκια. Εδώ δεν παίζει κάτι τέτοιο και εφόσον δεν αναγνωρίζουν το σφάλμα, υπάρχουν και άλλοι τρόποι να δούμε ποιος έχει δίκιο...

Δεν καταλαβαινω προς τι το υφος σου Γιαννη . . .

Μπορει καπως ο Λακης να αποδειξει οτι η τηλεοραση που εχει ειναι εκτος προδιαγραφων ???

Εαν ναι, κατι μπορει να γινει, εαν οχι, τιποτε. Παρα ειναι απλο αυτο που γραφω

προσεξε να δεις,η δικια μου ειναι 50'' και δεν παιζει σωστα,αυτη που εχουν στο εργαστηριο,ειναι μικροτερη(δεν μου ειπε ακριβεις διαστασεις),δεν παιζει σωστα(δηλαδη παιζει οπως η δικη μου)κατα τα λεγομενα του τεχνικου.
Απ'την αλλη εχουμε μια 55'',η οποια παιζει σωστα,αλλη μια 6400 στις 65''(στην ουσια ειναι η ιδια τηλεοραση με την 6200),η οποια παιζει σωστα.
Σε καταστημα που την ειδα να παιζει πριν την παρω,στις 48'' αυτη,επαιζε σωστα.
Οποτε το συμπερασμα ποιο ειναι;
Ειναι προβλημα γενικα του μοντελου ή οχι;
Και αν ειναι,τοτε η 55'',η 65''και η 48'' πως παιζουν σωστα;
Μηπως ειναι προβλημα του μοντελου στις συγκεκριμενες ιντσες,δηλαδη στις 50,αλλα τοτε γιατι δεν παιζει ουτε αυτη στο εργαστηριο τους;
Τελικα το δουλεμα πεφτει συννεφο!

Εαν τα λεγομενα δεν γινουν γραφομενα...

Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση Samsung

Δεν καταλαβαινω προς τι το υφος σου Γιαννη . . .

Μπορει καπως ο Λακης να αποδειξει οτι η τηλεοραση που εχει ειναι εκτος προδιαγραφων ???

Εαν ναι, κατι μπορει να γινει, εαν οχι, τιποτε. Παρα ειναι απλο αυτο που γραφω

Εαν τα λεγομενα δεν γινουν γραφομενα...

Ντίνο, μου φαίνεται δεν έχεις αντιληφθεί τι συζητάμε ή δεν έχεις διαβάσει το νήμα από την αρχή. Κάνε ένα κόπο και διάβασέ το (ήδη ο Βασίλης το εξήγησε). Κανένα ύφος δεν έχω, απλά, αν αυτές είναι επίσημες απαντήσεις από εξουσιοδοτημένους τεχνικούς, τότε...δεν έχω αρχίσει ακόμα.

Μια χαρα εχω διαβασει το νημα απο την αρχη, μια χαρα καταλαβα αυτο που λεει ο Βασιλης.
Δεν απανταει ουτε ο Βασιλης, ουτε ο Λακης στο πολυ απλο πραγμα που ρωταω (και γιατι να απαντησουν δλδ, μπορει καν να μην ξερουν)

Μονο εσυ βλεπω να μου απαντας, απαντας και μαλιστα ειρωνικα.

Και εν παση περιπτωση, αυτο που δεν ειχα καταλαβει μεχρι να διαβασω το τελευταιο σου ποστ εδω πριν, ειναι πως μου απαντας με αυτο το υφακι κανοντας προθερμανση για το τι θα πεις στην samsung

Λακη, καλα ξεμπερδεματα ευχομαι, καλη συνεχεια εδω.

Ό,τι να 'ναι...(αυτό είναι το πρώτο ειρωνικό αν δεν το κατάλαβες, στα υπόλοιπα έχω απαντήσει μια χαρά)

Κάτι τέτοιο, ναι είναι εκτός προδιαγραφών όσο και αν δυσκολεύεσαι να το εννοήσεις. Εκτός, αν νομίζεις ότι τις προδιαγραφές τις αποφασίζει κάθε εταιρεία όπως θέλει και όταν θέλει. Όταν είναι καμμένες οι ψηλές διαβαθμίσεις και τα βλέπεις όλα άσπρα, η τηλεόραση έχει πρόβλημα. Και μ' αυτό ολοκληρώνω, δεν έχω σκοπό να σε πείσω για τίποτα.

Επίσης, το τι, πως, που αποφασίζω να πω είναι δικό μου θέμα και όχι πεδίο συζήτησης ή γνώμης δική σου.

Χαιρετώ.

Η τηλεόραση του Λάκη έχει πρόβλημα είτε στην πλακέτα επεξεργασίας, είτε στην οδήγηση του πάνελ, το οποίο περιορίζει την ταυτόχρονη απόδοση διαβαθμίσεων σε βάθος μικρότερο από 8bit (κατά πάσα πιθανότητα, κάποιο κύκλωμα που ρυθμίζει το gain στα ψηλά IRE δεν λειτουργεί σωστά, π.χ. κολλάει στη μέγιστη τιμή για κάποιο εύρος APL)...

Αυτό αποτελεί πρόβλημα του συγκεκριμένου κομματιού που έκατσε στον Λάκη και δεν αφορά όλες τις H6200...