Δηλαδη μονο του Λακη εχει το προβλημα, αλλη 50αρα UE H6200 δεν εχει ?
Εάν όλες παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα και δηλώνεται ότι ''έτσι παίζουν'', οι τηλεοράσεις είναι για τα σκουπίδια και η εταιρεία για κλείσιμο. Ας πάει να φτιάχνει σεσουάρ..
ΕΑΝ λοιπον, ολες οι 5αρες UE H6200 παιζουν σαν του Λακη, θα ετοιμασουν μια μαντρα εκει στην σαμσουνγκ και θα καλεσουν τον Λακη.
Μπορει να αποδειχτει οτι η συγκεκριμενη (του Λακη) παιζει εκτος καποιον προτυπων που δηλωνει η σαμσουνγκ, ή εστω πολυ διαφορετικα απο αλλες (ίδιου μοντελου) ?
Εαν οχι και στα δυο παραπανω, δεν θα καταφερει τιποτε
προσεξε να δεις,η δικια μου ειναι 50'' και δεν παιζει σωστα,αυτη που εχουν στο εργαστηριο,ειναι μικροτερη(δεν μου ειπε ακριβεις διαστασεις),δεν παιζει σωστα(δηλαδη παιζει οπως η δικη μου)κατα τα λεγομενα του τεχνικου.
Απ'την αλλη εχουμε μια 55'',η οποια παιζει σωστα,αλλη μια 6400 στις 65''(στην ουσια ειναι η ιδια τηλεοραση με την 6200),η οποια παιζει σωστα.
Σε καταστημα που την ειδα να παιζει πριν την παρω,στις 48'' αυτη,επαιζε σωστα.
Οποτε το συμπερασμα ποιο ειναι;
Ειναι προβλημα γενικα του μοντελου ή οχι;
Και αν ειναι,τοτε η 55'',η 65''και η 48'' πως παιζουν σωστα;
Μηπως ειναι προβλημα του μοντελου στις συγκεκριμενες ιντσες,δηλαδη στις 50,αλλα τοτε γιατι δεν παιζει ουτε αυτη στο εργαστηριο τους;
Τελικα το δουλεμα πεφτει συννεφο!
Δεν καταλαβαινω προς τι το υφος σου Γιαννη . . .
Μπορει καπως ο Λακης να αποδειξει οτι η τηλεοραση που εχει ειναι εκτος προδιαγραφων ???
Εαν ναι, κατι μπορει να γινει, εαν οχι, τιποτε. Παρα ειναι απλο αυτο που γραφω
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Εαν τα λεγομενα δεν γινουν γραφομενα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.