Αντιμετώπιση Samsung

ρε συ Ντινο,ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι ρωτας;
Αν θεωρουν οτι ειναι εντος προδιαγραφων αυτη η εικονα,της δικη μου τι βι,τοτε ολες οι αλλες που λεω εγω οτι παιζουν σωστα,ειναι εκτος προδιαγραφων;

Φιλε ευχομαι να δικαιωθεις:a0210:.Ενας λογος που σταματησα πια να ασχολουμε με την συγκεκριμενη εταιρια και με τα προιοντα της,ηταν το απαραδεκτο σερβις.(εχω και εγω αρκετο ιστορικο εδω μεσα)

ειναι και η τελευταια φορα που παιρνω κατι απ'αυτη την εταιρεια και οχι μονο εγω,αλλα και ολοι οσοι εγω προτεινα κατα καιρους,να παρουν σαμσουνγκ.

Ελπιζω τουλαχιστον στο mail οτι θα αναφερεις Λακη οτι η επισημη θεση του τεχνικου ηταν οτι ολες ετσι παιζουν (αφου ειδε αλλη μια απο τα ιδια)
Εκει ειναι που θελουμε να δουμε την επισημη απαντηση της εταιριας. (αν και ο τεχνικος θα μπορουσε να το γυρισει και να ισχυριστει οτι δεν το ειπε ποτέ, ή ακομα και να πει οτι ναι μεν η τηλεοραση επαιζε οπως οι υλοποιπες γιατι...απλα δεν ειχε κανενα προβλημα , οπως και ολες οι αλλες)

Οποτε και μια εγγραφη δηλωση του τεχνικου οτι η τηλεοραση ΔΕΝ επαιζε σωστα (ασχετως αν σωστα δεν επαιζαν και αλλες) θα βοηθουσε.
Αλλα κατι μου λεει οτι τετοιο χαρτι εγγραφως δεν προκειται να σου δωσει.

μονος σου ρωτας,μονος σου απαντας.
Ετσι οπως τα λες ειναι,οτι ειπαμε,ηταν προφορικο,δεν προκειται να παραδεχθει κατι αλλο εκτος απ'την επισημη γραμμη.

μονος σου ρωτας,μονος σου απαντας.
Ετσι οπως τα λες ειναι,οτι ειπαμε,ηταν προφορικο,δεν προκειται να παραδεχθει κατι αλλο εκτος απ'την επισημη γραμμη.
Ανεπισημα δηλαδη τι σου ειπε και τι επσημα. ?
ποια ειναι η επισημη θεση του. ?
οτι η tv παιζει οκ και οτι δεν εχει κατι, ή οτι ειναι προβληματικη αλλα και αλλες που ειδε ειναι προβληματικες. ?

Δηλαδη αυτος τι θα υποστηριξει στην σαμσουνγκ εξωτερικου οταν τον ρωτησουν. ?

Εδω δεν ειναι και Αγγλια. Θυμαμαι διαβασα σε αντιστοιχο εγγλεζικο φορουμ
για εναν επιμονο καταναλωτη που λογω clouding του αλλαξανε στο καταστημα τη sony
τρεις φορες και επειδη ειχαν και οι αλλες clouding, ηρθε στο σπιτι του τεχνικος
απο τη sony και του αλλαξε επι τοπου το panel.

Κατσε ρε λακη, λες οτι σου ειπε ενα πραγμα.
Οτι η τιβι δεν εχει προβλημα επειδη αλλη μια που ειχε δει επαιζε το ιδιο, αρα ολες ετσι παιζουν, αρα ειναι μια χαρα.

Τωρα βαζεις και στην κουβεντα και "προφορικο" και "επισημη γραμμη".

Δωσε λινκ με το ποστ που αναφερεις τι σου ειπε προφορικα και τι επισημα να το διαβασω γιατι μαλλον μου ξεφυγε.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και κατι αλλο απο περιεργεια.
Πως βρισκει το δικιο του ενας καταναλωτης, οταν μια συσκευη εχει καποιο ελαττωμα (οπου δεν το εχουν ολες οι υποποιπες ιδιες συσκευες) και ο ταδε τεχνικος βρισκει τη συσκευη οκ. ?

Πως τελικα ο πελατης θα βρει το δικιο του να αποδειξει οτι η συσκευη ειναι χαλασμενη. ? Μπορει να ζητησει ελεγχο απο τριτο ανεξαρτητο τεχνικο ή να τη στειλει (για το γαμωτο) στο εξωτερικο να την κοιταξουν απο κοντα, ή τι αλλο. ?
Υπαρχει καποια διεξοδος αν "εγκλωβιστεις" απο εσφαλμενη διαγνωση του Χ τεχνικου. ?

Εγώ την κόβω τη δουλειά ότι θα χρειαστεί να αγκαρέψεις κάποιον isf certified calibrator να σου κάνει κάποια μορφή δήλωσης σχετικά με τις έντονες αποκλίσεις που υπάρχουν και να την αποστείλεις συνημμένη στη samsung Ευρώπης με κοινοποίηση και στο Ελλαδιστάν.

Απάντηση: Re: Αντιμετώπιση Samsung

... αποτυγχάνει να δείξει τις διαβαθμίσεις του γκρί και των χρωμάτων από λίγο πάνω από τη μέση της ράμπας έως το 235...

hdtv_4a.png

Το συγκεκριμενο pattern Βασιλη ειναι απο την τηλεοραση του Λακη που μετρησατε, ή ηταν ενα τυχαιο παραδειγμα patern για να καταδειξεις ποιο ειναι το προβλημα. ?

Αρα δεν βλεπει διαφορες στις μεσαιες αποχρωσεις, σωστα;

Την περιμενω και γω τη συγκεκριμενη τηλεοραση... Ας κανω το σταυρο μου!

Κι εγω σκεφτομαι να παρω την 60αρα.
Δυστυχως οσα ασχημα και να ακουγονται για την samsung, παραμενει η μοναδικη επιλογη λογω τιμης και design

αν παραλαβετε με το καλο,βαλτε την να παιξει κι αν κατι δεν παει καλα,τη συσκευαζετε αμεσως και τη πατε πισω απο κει που τη πηρατε χωρις πολλα πολλα κι ας βγαλουν εκεινοι το φιδι απ'τη τρυπα.

μηπως γνωριζει κανεις,σε ποια ηλεκτρονικη διευθυνση πρεπει να στειλω μειλ για τη samsoung europe;
Δε βρισκω ακρη,εχω μπερδευτει.