Αντιμουχλική Συνάντηση

Άσε Σπύρο, μας άφησε το σαραβαλάκι (επί της Πανεπιστημίου), και τώρα πάμε για αγορά καινούργιου. Θες να πάθουμε κι άλλα;

Απάντηση: Re: Αντιμουχλική Συνάντηση

Άσε Σπύρο, μας άφησε το σαραβαλάκι (επί της Πανεπιστημίου), και τώρα πάμε για αγορά καινούργιου. Θες να πάθουμε κι άλλα;

Ποιόν είχες μέσα Φώτη μου???
Λυπάμαι βρε φίλε.

O "καφές" τελείωσε κατά τις 12μιση το βράδυ (από τις 6μιση). Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκολλάγαμε με τίποτα (απ' την σερβιτόρα) :grinning-smiley-043

Πέτρο ευχαριστώ και 'γω για την πρωτοβουλία σου. Μέτρησε. Αυτό ακούω όλη μέρα..

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά (ασχέτως ηλικίας) που ήρθαν. Ειδικά τον Γιώργο Κουν. για το πηγαίο του γέλιο και τον Μανωλάκο που του τα χώσαμε (επειδή είναι διαχειριστής) και διατήρησε την ψυχραιμία του (με την βοήθεια της σερβιτόρας). :flipout:

Ποιός τάχωσε στον Μανωλάκο??Μονον για το πούρο τού τα χώσαμε.:flipout: :flipout: :flipout:
Καλά μιλάμε θυμιζε τον Φερνάντο Ρέΰ(περα απο την προφανή γράμμωση τού κορμιού τού Τζιμάκου),πρωταγωνιστή τού Μπουνιουέλ,που κυνηγούσε καμαριέρες,με το μουσάκι και το πούρο.:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Αντιμουχλική Συνάντηση

Ποιόν είχες μέσα Φώτη μου???
Λυπάμαι βρε φίλε.

Τον Λευτέρη, τον οποίο υποτίθεται θα ανέβαζα στην Αλεξάνδρας να πάρει το δικό του αυτοκίνητο, και τον πήρα και αυτόν στο λαιμό μου. Τον ευχαριστώ πολύ κι όλας για τη βοήθεια. Ούτως ή άλλως είχα προγραμματίσει την αγορά της "Τσέχας" μες στο καλοκαίρι οπότε από αύριο βάζω μπρος την παραγγελία.

Χαίρετε!

Μόλις έφτασα Θεσσαλονίκη.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποδοχή! Και οι 20 (περίπου) ήσαστε υπέροχοι!

Για όσους αναρωτιούνται, τελευταίοι μείναμε εγώ κι ο Πολυχρονίδης. Το τραβήξαμε μέχχρι τις 4 το πρωί...

Καλά μιλάμε θυμιζε τον Φερνάντο Ρέΰ(περα απο την προφανή γράμμωση τού κορμιού τού Τζιμάκου),πρωταγωνιστή τού Μπουνιουέλ,που κυνηγούσε καμαριέρες,με το μουσάκι και το πούρο.:flipout: :flipout:

:flipout: :grinning-smiley-043 :BDGBGDB55:

Ευχαριστώ σας όλους για το υπέροχο event.
Αν και με πείραξε ο μαμημένος ο σολωμός μέχρι εσχάτων,πέρασα καταπληκτικά έστω και για λίγο.

Πριν από λίγο έβελεπα το HD Video από την συνάντηση που είστε όλοι καταπληκτικοί.Το ίδιο και οι φωτογραφίες που θα ανεβούν σύντομα και τις οποίες επιμελήθηκε ο Πολυχρονίδης.:grinning-smiley-043
Ευχαριστώ και εγώ τον Πέτρο για την χειρονομία του και τον Σπύρο για το δωράκι του.Δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα.Τρέξιμο...

Υ.Γ. Αν ήξερα οτι θα τραβούσε η συνάντηση τόσο θα είχα επιστρέψει.Ξεμπέρδεψα κατά τις 11 από το ΚΑΤ αλλά κανείς δεν μου είχε δώσει το κινητό του.Πού να σας έβρισκα εκείνη την ώρα?
Ρεμάλια !!:slapface: :flipout:

Αν και καθυστεριμένα ( ένεκα υποχρώσεων γαρ ), ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διοργανωτή της συνάντησης :grinning-smiley-043 , καθώς επίσης, σε όλους τους συντελεστές της υπέροχης συνάντησης :guitarist: :guitarist: .
Λυπάμαι που δεν κατάφερα να μείνω για καφέ, αλλά εκτιμώ ότι για αρχή ήτο πολύ καλά, ελπίζουμε ότι θα υπάρχει συνέχεια, για μας τουλάχιστον τους νέους "πατεράδες", οι χαλαρές στιγμές, όπως αυτή είναι οάσεις απίστευτης ευχαρίστησης.
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ. -bye-

Μουσική συνάντηση σου λέει μετά...Φαί, καφές, γκαρσόνες για τις οποίες δεν ενημερώθηκα εγκαίρως με αποτέλεσμα να καταλήξω στο Jazz Festival μόνος μου από 20 άτομα.
Το ακούτε στις άλλες κατηγορίες?
:flipout:

Να επαναληφθεί σύντομα με καφέ (μόνο) και στρογγυλά τραπέζια για να μην γίνονται πηγαδάκια...:flipout: (Ακούς Σούρλα?)

Το πρώτο μέρος στο οποίο παραβρέθηκα ήταν όπως έπρεπε για μιά μουσική συνάντηση.
Δροσιστικές σαλάτες,τυροκροκέτες,σουτζουκάκια,κρέατα και όλα τα λοιπά καλοκαιρινά εδέσματα.:flipout: :flipout:
Η Ομάδα απέδωσε ικανοποιητικά παρά τον καυτερό ήλιο και την ζέστη.
Η παρουσία τού Guybrush ξεχωριστή.
Πρόβλημα η ορθογώνια τράπεζα,γιατί δεν είδα αρκετά αγαπητούς φίλους.Βέβαια ορισμένοι είχαν πιάσει απο νωρίς κεντρικό στασίδι,οπότε εμείς ακροβολιστήκαμε στίς γωνιες(ακούς Mc που κάνεις και παράπονα??:grandpa: )
Ακολουθήθηκε πλήρως το ωρολόγιον πρόγραμμα Πολυχρονίδη.Καλύφθηκαν όλα τα μουσικά είδη μέσα σε ένα πεντάλεπτο και στην συνέχεια συζητήσαμε σοβαρά θέματα(μπαλέτο,χορός, ιππασία,γκόλφ και μπάντμπινγκτον):flipout: :flipout: .Aμα έχεις αριστοκράτη διαχειριστή στην ομάδα(Lepton μην χαίρεσαι,ο άλλος έχει ευαγγέλιο τον Ζαμπούνη),η κουβέντα προσανατολίζεται στην σωστή κατεύθυνση.:BDGBGDB55:
Για τα μετά την μάσα δεν γνωρίζω(έφυγαν οι ´γονείς´και άφησαν τα ´παιδιά´μόνα τους).
To ωραίο είναι ότι με τούς περισσότερους δεν ήταν η πρώτη συνάντηση,οπότε νοιώθεις αρκετά οικεία και ευχάριστα με το να ξαναβλέπεις ανθρώπους που συναλλάσσεσαι σχεδόν καθημερινά στο club.
H συνάντηση 'απο τον oldman στον guybrush' ήταν μιά χαρά και όπως έγραψε και ο Σίμος πιό πάνω,για εμάς που είμαστε λιγάκι στριμωγμένοι λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων,τέτοιες συναθροίσεις αποτελούν ευχάριστα διαλείμματα.:guitarist:
Χάρηκα που γνώρισα και κάποιους συμφορουμίτες που δεν είχα ξαναδεί live.
Nαναι καλα όσοι πήραν την πρωτοβουλία και διοργάνωσαν την συνάντηση.:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
Υ.Γ
Υποσημειώνω την διακριτική και σεμνή παρουσία τού Λέπτονος,ειδικά εάν συγκριθεί με τον άλλον με το πούρο.Λίγο ακόμα και νόμιζα ότι θα ανάβαμε τζάκι και θα πίναμε κονιάκ με 30βαθμούς υπο σκιάν.:blink:

Λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου χάρηκα πολύ που σας είδα.
Πολύ ωραία η πρωτοβουλία και θα πρέπει να ξαναγίνει σύντομα.
Για όλους έχω μόνο καλά λόγια.
Και το φαγητό μια χαρά μάλιστα τα σουτζουκάκια τα είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα σήριαλ.
Η συνέχεια πάντως για τεκιλοκαφέ ήταν συγκλονιστική.
Πρωταγωνίστησε το Μαράκι το οποίο μου φάνηκε έτοιμο για όλα.
Στον Πολυχρονίδη πήγα να κάνω κατάσταση, σε εμένα απευθυνόταν , ο Μουκ όμως έπιανε.
Στο τέλος μάλιστα την είπα και ψωνάκι. Τι σου κάνουν οι κακές παρέες(Σούρλας). Ο Μουκ. βρήκε το ζώδιο της και κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα της και μας ρώτησε εάν η παρέα ήταν αστρολογική.
Οι τεκίλες original αλλά όχι κατάλληλα παγωμένες.
Το μωρό έσφιξε πάντως τρία τεμάχια. Στο τέταρτο θα ήταν έτοιμο.
Άγιο αυτό το ποτό.
Η καλύτερη συζήτηση έγινε για μουσικές. Μιλήσαμε για πολύ σπουδαία γκρουπ που δεν έχουμε ποτέ αναφέρει εδω μέσα.
Το πιο αστείο που ακούστηκε, πραγματικά ξεκαρδιστικό ήταν αυτό που μας είπε ο Πολυχρονίδης.
Το άτομο πήγε στους OMD . Ακόμα γελάω:flipout:
Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Στέργιο ,ο οποίος ευθύνεται για μία γνωριμία που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή μου.
Γιοσιμούρα μωρό μου θα έρθω να ψωνίσω σύντομα eye liner και κραγιονάκια.

Ο ασθενής απεβίωσε Φώτη; Πω πω... πολύ κακό για το βιογραφικό μου αυτό. Ελπίζω τουλάχιστον να μπεις σύντομα στην Τσέχα! ;)
Συγκινητικός ο Πέτρος με τις προσφορές του! Όχι, για να δείτε τι κόσμο έχουμε! :grinning-smiley-043
Επίσης, γνώρισα τον Γιώργο τον Μπαϊραχτάρη (καμία σχέση με σουβλάκια, στυλάκι είναι), Μουκ, Κουν, Ντέμιαν και μετά Dim Das. :2thumb22sup:
Είχαμε και τηλεφωνική ανταπόκριση με Ντοκ. Τον Παναγιωτίδη και τον Larry δεν τους βρήκαμε. :slapface:
Ειδική μνεία στον Guybrush: μεγάλη μας τιμή! Να μας ξανάρθεις!
Όπως μας ήρθε και ο Βασίλης ο Παπαδημητρίου και τον έβαλα κάτω για θεατρική ανάκριση. Εντάξει, πέρασε! :p
Χάρηκα που ξαναμίλησα με oldman, Πολυχρονίδη, Μανόπουλο, Stelio, Eki, Ιωάννου, αλλά και που μου ξαναμίλησε ο McZab! (Όχι σαν τον άλλο που από τη μία λέει "εγώ πάω για μάσα με όλους" και από την άλλη "δεν κάθομαι δίπλα σε διαχειριστές" :antlers: )

Υ.Γ. Για τον Μανωλάκο τι να πω... και μετά λέμε για γκρίνια! Μόνο στο στόμα δεν τον τάισε η σερβιτόρα και είχε και παράπονο. Ουστ από κει, είσαι και διαχειριστής! :flipout:

Την επόμενη φορά που θα πάω στους OMD θα πάρω και το Μανωλάκο.

-Τζίμη,

φέρε τα πούρα και το πουκαμισάκι
να ρίξεις 'κάνα πιπινάκι
:flipout: :grinning-smiley-043 -bye-

-Στέργιο εννοείται ότι την επόμενη φορά θα πρέπει να κάτσεις μια-δυο μέρες παραπάνω.

Απάντηση: Re: Αντιμουχλική Συνάντηση

:operator:
Λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου χάρηκα πολύ που σας είδα.
Πολύ ωραία η πρωτοβουλία και θα πρέπει να ξαναγίνει σύντομα.
Για όλους έχω μόνο καλά λόγια.
Και το φαγητό μια χαρά μάλιστα τα σουτζουκάκια τα είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα σήριαλ.
Η συνέχεια πάντως για τεκιλοκαφέ ήταν συγκλονιστική.
Πρωταγωνίστησε το Μαράκι το οποίο μου φάνηκε έτοιμο για όλα.
Στον Πολυχρονίδη πήγα να κάνω κατάσταση, σε εμένα απευθυνόταν , ο Μουκ όμως έπιανε.
Στο τέλος μάλιστα την είπα και ψωνάκι. Τι σου κάνουν οι κακές παρέες(Σούρλας). Ο Μουκ. βρήκε το ζώδιο της και κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα της και μας ρώτησε εάν η παρέα ήταν αστρολογική.
Οι τεκίλες original αλλά όχι κατάλληλα παγωμένες.
Το μωρό έσφιξε πάντως τρία τεμάχια. Στο τέταρτο θα ήταν έτοιμο.
Άγιο αυτό το ποτό.
Η καλύτερη συζήτηση έγινε για μουσικές. Μιλήσαμε για πολύ σπουδαία γκρουπ που δεν έχουμε ποτέ αναφέρει εδω μέσα.
Το πιο αστείο που ακούστηκε, πραγματικά ξεκαρδιστικό ήταν αυτό που μας είπε ο Πολυχρονίδης.
Το άτομο πήγε στους OMD . Ακόμα γελάω:flipout:
Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Στέργιο ,ο οποίος ευθύνεται για μία γνωριμία που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή μου.
Γιοσιμούρα μωρό μου θα έρθω να ψωνίσω σύντομα eye liner και κραγιονάκια.

Ρε Δημήτρη, επίτηδες το κάνετε?
Παίζετε με τον πόνο μου?
Σας ζηλεύω, ρε σείς χαρείτε την ελευθερία σας τώρα πριν σφίξουν τα γάλατα.
Ευχαριστώ για την παρέα:operator:

Για όσους αναρωτιούνται, τελευταίοι μείναμε εγώ κι ο Πολυχρονίδης. Το τραβήξαμε μέχχρι τις 4 το πρωί...

Ποιός ξέρει που σε γύριζε ο devil με το αγγελικό πρόσωπο Πολυχρονίδης? :devil-smiley-029:

Για μένα παιδιά ήταν η πρώτη συνάντηση με τα μέλη και η πρώτη μου απο forum γενικότερα.Πέρασα πάρα πολύ καλά,ευχαριστώ τον Γιώργο για την διοργάνωση και όλη την παρέα για την υποδοχή της.Γνώρισα πολύ κόσμο εντός και εκτός κτηγορίας δεν κατάφερα δυστυχώς να μιλήσω με όλους αλλά επιφυλάσσομαι.
Το οτι δεν κατασπάραξα όλο το τραπέζι οφείλεται στο οτι έιχα εξαντλήσει την λαιμαργία μου κανα δίωρο πριν.Στο καφέ - τεκίλα ανοίχθηκαν πολλά μουσικά και μη μέτωπα και έχουμε και συνέχεια.Η σερβιτόρα υπάρχει το ενδεχόμενο να ήταν και τεκιλοεθισμένη και να το έπαιζε νιάου νιάου για να σφίξουμε και άλλες(την πανπόνηρη!!!).Νιαύριζε πολύ στον Μανωλάκο αλλά ενδέχεται να ήταν και βιτρίνα για τον Μουκ που του έκανε περίεργα.Αβυσσος........

Αναμένω φωτογραφικό υλικό και εννοείται και την διοργάνωση των γενεθλίων του avclub.

ΥΓ.Ευχαριστώ τον Πέτρο για την μουσική έκπληξη(Pattie εγώ)

-bye-

Re: Απάντηση: Αντιμουχλική Συνάντηση

Ο ασθενής απεβίωσε Φώτη; Πω πω... πολύ κακό για το βιογραφικό μου αυτό. Ελπίζω τουλάχιστον να μπεις σύντομα στην Τσέχα! ;)
Συγκινητικός ο Πέτρος με τις προσφορές του! Όχι, για να δείτε τι κόσμο έχουμε! :grinning-smiley-043
Επίσης, γνώρισα τον Γιώργο τον Μπαϊραχτάρη (καμία σχέση με σουβλάκια, στυλάκι είναι), Μουκ, Κουν, Ντέμιαν και μετά Dim Das. :2thumb22sup:
Είχαμε και τηλεφωνική ανταπόκριση με Ντοκ. Τον Παναγιωτίδη και τον Larry δεν τους βρήκαμε. :slapface:
Ειδική μνεία στον Guybrush: μεγάλη μας τιμή! Να μας ξανάρθεις!
Όπως μας ήρθε και ο Βασίλης ο Παπαδημητρίου και τον έβαλα κάτω για θεατρική ανάκριση. Εντάξει, πέρασε! :p
Χάρηκα που ξαναμίλησα με oldman, Πολυχρονίδη, Μανόπουλο, Stelio, Eki, Ιωάννου, αλλά και που μου ξαναμίλησε ο McZab! (Όχι σαν τον άλλο που από τη μία λέει "εγώ πάω για μάσα με όλους" και από την άλλη "δεν κάθομαι δίπλα σε διαχειριστές" :antlers: )

Υ.Γ. Για τον Μανωλάκο τι να πω... και μετά λέμε για γκρίνια! Μόνο στο στόμα δεν τον τάισε η σερβιτόρα και είχε και παράπονο. Ουστ από κει, είσαι και διαχειριστής! :flipout:

Ελα ρε παιδια πως κανετε ετσι για μια γυναικα:grinning-smiley-043
Παλι καλα που δεν τρεχαμε και σε τιποτα περιεργα μπαρ:flipout:

Το μόνο μελανό σημείο της συνάντησης ήταν κάποιες σημαντικές απουσίες. Θα ήθελα πολύ να γνωρίσω τον Λυμπε και να ξαναδώ το Λάρρυ, αλλά δυστυχώς, ανωτέρα βία...

Δημήτρη, θέλω πλήρη ενημέρωση σχετικά με το θέμα της Γιαπωνεζούλας!
Άλλωστε εγώ ήμουν αυτός που πυροδότησε την όλη φάση...