Photis
Supreme Member
Άσε Σπύρο, μας άφησε το σαραβαλάκι (επί της Πανεπιστημίου), και τώρα πάμε για αγορά καινούργιου. Θες να πάθουμε κι άλλα;
Άσε Σπύρο, μας άφησε το σαραβαλάκι (επί της Πανεπιστημίου), και τώρα πάμε για αγορά καινούργιου. Θες να πάθουμε κι άλλα;
Ποιόν είχες μέσα Φώτη μου???
Λυπάμαι βρε φίλε.
μήπως παρά ξεμουχλιασανε?
Καλά μιλάμε θυμιζε τον Φερνάντο Ρέΰ(περα απο την προφανή γράμμωση τού κορμιού τού Τζιμάκου),πρωταγωνιστή τού Μπουνιουέλ,που κυνηγούσε καμαριέρες,με το μουσάκι και το πούρο.![]()
![]()
Λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου χάρηκα πολύ που σας είδα.
Πολύ ωραία η πρωτοβουλία και θα πρέπει να ξαναγίνει σύντομα.
Για όλους έχω μόνο καλά λόγια.
Και το φαγητό μια χαρά μάλιστα τα σουτζουκάκια τα είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα σήριαλ.
Η συνέχεια πάντως για τεκιλοκαφέ ήταν συγκλονιστική.
Πρωταγωνίστησε το Μαράκι το οποίο μου φάνηκε έτοιμο για όλα.
Στον Πολυχρονίδη πήγα να κάνω κατάσταση, σε εμένα απευθυνόταν , ο Μουκ όμως έπιανε.
Στο τέλος μάλιστα την είπα και ψωνάκι. Τι σου κάνουν οι κακές παρέες(Σούρλας). Ο Μουκ. βρήκε το ζώδιο της και κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα της και μας ρώτησε εάν η παρέα ήταν αστρολογική.
Οι τεκίλες original αλλά όχι κατάλληλα παγωμένες.
Το μωρό έσφιξε πάντως τρία τεμάχια. Στο τέταρτο θα ήταν έτοιμο.
Άγιο αυτό το ποτό.
Η καλύτερη συζήτηση έγινε για μουσικές. Μιλήσαμε για πολύ σπουδαία γκρουπ που δεν έχουμε ποτέ αναφέρει εδω μέσα.
Το πιο αστείο που ακούστηκε, πραγματικά ξεκαρδιστικό ήταν αυτό που μας είπε ο Πολυχρονίδης.
Το άτομο πήγε στους OMD . Ακόμα γελάω
Χάρηκα πολύ που γνώρισα τον Στέργιο ,ο οποίος ευθύνεται για μία γνωριμία που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή μου.
Γιοσιμούρα μωρό μου θα έρθω να ψωνίσω σύντομα eye liner και κραγιονάκια.
Για όσους αναρωτιούνται, τελευταίοι μείναμε εγώ κι ο Πολυχρονίδης. Το τραβήξαμε μέχχρι τις 4 το πρωί...
Ο ασθενής απεβίωσε Φώτη; Πω πω... πολύ κακό για το βιογραφικό μου αυτό. Ελπίζω τουλάχιστον να μπεις σύντομα στην Τσέχα!
Συγκινητικός ο Πέτρος με τις προσφορές του! Όχι, για να δείτε τι κόσμο έχουμε!![]()
Επίσης, γνώρισα τον Γιώργο τον Μπαϊραχτάρη (καμία σχέση με σουβλάκια, στυλάκι είναι), Μουκ, Κουν, Ντέμιαν και μετά Dim Das. :2thumb22sup:
Είχαμε και τηλεφωνική ανταπόκριση με Ντοκ. Τον Παναγιωτίδη και τον Larry δεν τους βρήκαμε. :slapface:
Ειδική μνεία στον Guybrush: μεγάλη μας τιμή! Να μας ξανάρθεις!
Όπως μας ήρθε και ο Βασίλης ο Παπαδημητρίου και τον έβαλα κάτω για θεατρική ανάκριση. Εντάξει, πέρασε!
Χάρηκα που ξαναμίλησα με oldman, Πολυχρονίδη, Μανόπουλο, Stelio, Eki, Ιωάννου, αλλά και που μου ξαναμίλησε ο McZab! (Όχι σαν τον άλλο που από τη μία λέει "εγώ πάω για μάσα με όλους" και από την άλλη "δεν κάθομαι δίπλα σε διαχειριστές" :antlers: )
Υ.Γ. Για τον Μανωλάκο τι να πω... και μετά λέμε για γκρίνια! Μόνο στο στόμα δεν τον τάισε η σερβιτόρα και είχε και παράπονο. Ουστ από κει, είσαι και διαχειριστής!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.