Αντρικό θέμα!!!

Κοιταξε... Ευτυχως δε μιλαω απο προσωπικη εμπειρια. Αλλα αν σου παιρνει την πιστωτικη και με υφακι σου λεει πως χρειαζεται καποια παραπανω πραγματακια... Ε δε ξερω...

Τατιανα. Σιγουρα δεν ειναι χειροτερα τα ψωνια. Ειναι κατι που μπορεις να το ελεγξεις και να βαλεις ενα τελος. Ειναι μια καταναλωτικη μανια. Με το ποτο και τον τζογο ομως πιστευω πως ειναι αλλιως. Αν μπεις στο λουκι θελει πολυ ψυχικη δυναμη και υποστηριξη για να ξεκοψεις. Τωρα μπορει και τα ψωνια να ειναι ετσι για καποιες. Τι να πω...

konnos said:
Κοιταξε... Ευτυχως δε μιλαω απο προσωπικη εμπειρια. Αλλα αν σου παιρνει την πιστωτικη και με υφακι σου λεει πως χρειαζεται καποια παραπανω πραγματακια... Ε δε ξερω...

Τατιανα. Σιγουρα δεν ειναι χειροτερα τα ψωνια. Ειναι κατι που μπορεις να το ελεγξεις και να βαλεις ενα τελος. Ειναι μια καταναλωτικη μανια. Με το ποτο και τον τζογο ομως πιστευω πως ειναι αλλιως. Αν μπεις στο λουκι θελει πολυ ψυχικη δυναμη και υποστηριξη για να ξεκοψεις. Τωρα μπορει και τα ψωνια να ειναι ετσι για καποιες. Τι να πω...

Αν δε μιλάς από προσωπική πείρα τότε γιατί το αναφέρεις??????????

Γιατί να βάλεις τέλος στα ψώνια? Είναι ευχάριστα...το ποτό και ο τζόγος είναι πάθη επιβλαβή όχι μόνο για την τσέπη αλλά για την υγεία, σωματική και πνευματική καθώς και για τον κοινωνικό περίγυρο του θύματος......κύριοι...άλλος βούρτσες άλλο........άντε μη τα ισοπεδώνουμε όλα

Βρε δεν εννοουσα να κοψετε τα ψωνια. Ελεος. Κι εμενα μου αρεσουν τα ψωνια και μου αρεσει να συνοδευω και στα ψωνια να λεω την γνωμη μου κτλ. Απλως κατακρινω την αλογη και παραλογη ψυχωση μερικων γυναικων με τα ψωνια. Με παρεξηγησες τον καημενο :)

konnos said:
Βρε δεν εννοουσα να κοψετε τα ψωνια. Ελεος. Κι εμενα μου αρεσουν τα ψωνια και μου αρεσει να συνοδευω και στα ψωνια να λεω την γνωμη μου κτλ. Απλως κατακρινω την αλογη και παραλογη ψυχωση μερικων γυναικων με τα ψωνια. Με παρεξηγησες τον καημενο :)

Κι εγώ κατακρίνω τις ψυχώσεις κάθε είδους........

Α να συνοδεύεις και να λες και τη γνώμη σου ε? Να μαντέψω...προτιμάς να λες τη γνώμη σου για μαγιό και τοπάκια?:P

tatiana said:
Κι εγώ κατακρίνω τις ψυχώσεις κάθε είδους........

Α να συνοδεύεις και να λες και τη γνώμη σου ε? Να μαντέψω...προτιμάς να λες τη γνώμη σου για μαγιό και τοπάκια?:P

Και μετά λές τους άνδρες, μισογύνες!!!:slapface: :damnyou: -bye-

Παιδια , ειρηνη

Οπως ειπε και ο Oscar Wilde
Οι γυναικες δημιουργηθηκαν για να τις αγαπαμε , οχι να τις καταλαβαινουμε *

* το εψαξα , δεν το ηξερα ....

Last edited:
tatiana said:

Tίποτα βρε κουτό λάθος έκανα... καλοπροαίρετα το είπες ε??!!!!:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: -bye- -bye-

Emilot said:
Tίποτα βρε κουτό λάθος έκανα... καλοπροαίρετα το είπες ε??!!!!:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: -bye- -bye-

Φυσικά.....πως θα μπορούσα να το πω κακοπροαίρετα???????

Δλδ....ωραίο είναι να βλέπεις μια (κατά προτίμηση ωραία) κοπέλα να δοκιμάζει μαγιό και τοπάκια.....σίγουρα πιο ενδιαφέρον απο κουρτίνες ας πούμε....

tatiana said:
Φυσικά.....πως θα μπορούσα να το πω κακοπροαίρετα???????

Δλδ....ωραίο είναι να βλέπεις μια (κατά προτίμηση ωραία) κοπέλα να δοκιμάζει μαγιό και τοπάκια.....σίγουρα πιο ενδιαφέρον απο κουρτίνες ας πούμε....

Γίναμε και ματάκιδες τώρα!!!:grinning-smiley-043

Ωρε που πάμε, ωρε....:flipout: :flipout:

Emilot said:
Γίναμε και ματάκιδες τώρα!!!:grinning-smiley-043

Ωρε που πάμε, ωρε....:flipout: :flipout:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ κι εμένα μου αρέσει η θέα του Brad χωρίς πουκάμισο με ένα σκισμένο τζην ....αν αυτό με κάνει ματάκια....το δέχομαι το κοπλιμέντο :)

tatiana said:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ κι εμένα μου αρέσει η θέα του Brad χωρίς πουκάμισο με ένα σκισμένο τζην ....αν αυτό με κάνει ματάκια....το δέχομαι το κοπλιμέντο :)

Mα καθόλου γούστο αυτές οι γυναίκες!!:slapface: (αν και δεν μου αρέσει να το γενικεύω "γυναίκες")......:flipout: :flipout: Καλα βρε μη βαράτε!!

Emilot said:
Mα καθόλου γούστο αυτές οι γυναίκες!!:slapface: (αν και δεν μου αρέσει να το γενικεύω "γυναίκες")......:flipout: :flipout: Καλα βρε μη βαράτε!!

Γιατί? Τι το κακόγουστο έχει ο Brad ημίγυμνος?

tatiana said:
Γιατί? Τι το κακόγουστο έχει ο Brad ημίγυμνος?

Αααα ημίγυμνος!!, εντάξει τότε μέχρι εκεί καλός είναι!!:Banane0:

Μιλήστε και οι άλλοι ρε!!!!Μας τρώει ο ασχημομούρης ο Brad!!!(To ξευτιλίσαμε....)!!

Παιδιά ο Brad μου αρέσει και εμένα και δεν θέλω σχόλια σε φάση "καλέ σύκα" κλπ. Στο fight club όταν αύτονε την άλλη (αυτή είναι και gamo τις γυναίκες με την ευκαιρία) και έπιασε τον Ed.Nor. να τον παίρνει μάτι, μου κρέμασαν τα σαγόνια. Άψογη γράμμωση

Ότι και να λέμε πάντως και πλάκα που κάνουμε, είναι ΘΕΟΣ μόνο και μόνο που έχει δίπλα του την ΘΕΑ!!!!:Banane0: -bye- -bye- :firstprize: :firstprize: :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Αντρικό θέμα!!!

Emilot said:
Ότι και να λέμε πάντως και πλάκα που κάνουμε, είναι ΘΕΟΣ μόνο και μόνο που έχει δίπλα του την ΘΕΑ!!!!:Banane0: -bye- -bye- :firstprize: :firstprize: :music-smiley-005:

Μάλλον δεν παρακολουθείς τα κους-κους, γιατί ακούγεται έντονα ότι πάνε για χωρισμό! (τι κατίνα που έγινα πάλι :flipout: :flipout: :flipout: )