Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;)

Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώστα

Γιατί δεν θα κάνει απόσβεση αυτό το μαγαζί ?
Εάν τώρα απαγορευτεί το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους
(Κέντρα διασκέδασης – καφετέριες κ.λ.π) ξέρεις
Τι χασούρα θα έχουν αυτά τα μαγαζιά ?

Αν απαγορευτεί το κάπνισμα και εφαρμοστεί το μέτρο κανονικά
και παντού, δεν θα έχουν καμμία χασούρα. Με την λογική σας
όλα τα BAR και εστιατόρια στις χώρες που έχει εφαρμοστεί θα είχαν
κλείσει.

Το καλοκαίρι που βρέθηκα στην Σκωτία που ισχύει το μέτρο εδώ και
μήνες δεν μειώθηκε η δουλειά στα μαγαζιά διασκέδασης καθόλου.

Το αποδέχθηκαν όλοι και τέλος ........ και η ατμόσφαιρα στα μαγαζιά
ήταν απλά ΤΕΛΕΙΑ.:7SFGSFG:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι

Ε, πες και ενα νουμερο για να δουμε γιατι πραγμα μιλαμε! 3000, 30000, 100000, ποσο λες?

Αυτό που λες μήπως δικαιολογεί και τα εργοστάσια με τα φουγάρα
χωρίς φίλτρα που ντουμανιάζουν τον τόπο ?

Re: Απάντηση: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώσταινα;

Επίδοτηση απο το κράτος έως ενα ποσοστό για να στηθουν σοβαρά συστήματα εξαερισμού....

Δεν φτάνει που μυρίζω την καπνίλα τους και επιβαρύνω την υγεία μου,
θα τους πληρώσω και από πάνω ........... δεν πάμε καλά μου φαίνεται:furious3:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι

Τί σχέση έχει αυτό ρε Κώστα?

Γιατί τα μπερδεύτε όλα και τα κάνετε ίσιωμα?

πολλά μαγαζια εχουν ηδη hi end ή έστω h-fi εξαερισμό (αλλιως δεν βγαζουν αδεια), αλλα συνηθως δεν τον ανοιγουν γιατι αυξανει την καταναλωση του ρευματος.

Τα μαγαζιά όταν κάνουν ανακαίνιση δεν υπολογίζουν τα χρήματα
Και μιλάμε για πολλααααααα euro
Όταν όμως είναι για τον εξαερισμό…..ουπς “είναι πολλά τα λεφτά Άρη !”

πολλά μαγαζια εχουν ηδη hi end ή έστω h-fi εξαερισμό (αλλιως δεν βγαζουν αδεια), αλλα συνηθως δεν τον ανοιγουν γιατι αυξανει την καταναλωση του ρευματος.

Το να έχει εξαερισμό και να μην τον ανάβει, τότε είναι σαν να μην τον έχει

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γε

Οχι, αλλα να λεμε ετσι απλα "βαλε αυτο και κανε εκεινο" σε εναν επιχειρηματια ειναι ευκολο. Φυσικα κι εγω γνωριζω μαγαζια με πολυ καλο εξαερισμο και αλλα με κακο. Προτιμω τα πρωτα.

Παντως, για να ξερουμε τι λεμε, εδω μιλαμε για πολλες δεκαδες χιλιαδες . Γνωριζω πως για το +Soda της Ερμου (για οποιον ειχε παει) ειχαν ξοδευτει καπου 100εκ δρχ για εξαερισμο, ΤΟΤΕ. Περιπου το 2000.

Τί σχέση έχει αυτό ρε Κώστα?

Γιατί τα μπερδεύτε όλα και τα κάνετε ίσιωμα?

Αλέξη απλά ένα παραλληλισμό έκανα.
Αφού σε μια καφετέρια – κέντρο διασκέδασης κ.λ.π το πόσο είναι
πολύ μεγάλο φαντάσου τότε γιατί ποσό μιλάμε για ένα
Εργοστάσιο..

Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία και Γερμανία (κι εσύ Ψωροκώστα

Αν απαγορευτεί το κάπνισμα και εφαρμοστεί το μέτρο κανονικά
και παντού, δεν θα έχουν καμμία χασούρα. Με την λογική σας
όλα τα BAR και εστιατόρια στις χώρες που έχει εφαρμοστεί θα είχαν
κλείσει.

Το καλοκαίρι που βρέθηκα στην Σκωτία που ισχύει το μέτρο εδώ και
μήνες δεν μειώθηκε η δουλειά στα μαγαζιά διασκέδασης καθόλου.

Το αποδέχθηκαν όλοι και τέλος ........ και η ατμόσφαιρα στα μαγαζιά
ήταν απλά ΤΕΛΕΙΑ.:7SFGSFG:

Άντε βρε, καλό ταξίδι. Εμένα με έστειλαν Ιταλία (post 162) -bye-

Άντε βρε, καλό ταξίδι. Εμένα με έστειλαν Ιταλία (post 162) -bye-

ΟΚ

Θα σε δω στο πλοιο:antlers:

εγω ειμαι υπερ της απαγορευσης του καπνισματος στον χωρο εργασιας.Στα κεντρα κλπ.ας ντουμανιαζουν ,οποιος δεν του αρεσει ας μην πηγαινει,ουτως οι αλλως οι ελληνες στην πλειοψηφια δυστυχως ντουμανιαζουν,εγω ταχω κοψει κατι δεκαετιες γιατι δεν μπορω ν'αναπνευσω, αλλα δεν πιστευω οτι πρεπει να επιβαλλω στον αλλο το δικο μου στην συγκεκριμενη περιπτωση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία κα

Οχι, αλλα να λεμε ετσι απλα "βαλε αυτο και κανε εκεινο" σε εναν επιχειρηματια ειναι ευκολο. Φυσικα κι εγω γνωριζω μαγαζια με πολυ καλο εξαερισμο και αλλα με κακο. Προτιμω τα πρωτα.

Παντως, για να ξερουμε τι λεμε, εδω μιλαμε για πολλες δεκαδες χιλιαδες . Γνωριζω πως για το +Soda της Ερμου (για οποιον ειχε παει) ειχαν ξοδευτει καπου 100εκ δρχ για εξαερισμο, ΤΟΤΕ. Περιπου το 2000.

αμα θελουμε υπάρχουν λυσεις. Ποιος δημιουργεί τον καπνό? Ο καπνιστής. Κοστίζει ο εξαερισμός?

4 o καφές στον μη καπνιστή, 6 στον καπνιστή :jester:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απαγόρευση του καπνίσματος σε Γαλλία κα

Και τι ειναι 100 εκ για ενα τετοιο μαγαζι (δεν εχω παει αλλα το εχω ακουστα)...σε ποσο καιρο θα κανει αποσβεση αυτου του ποσου ?...και τελικα απο ολο το κοσμο μονο εμεις ειμαστε οι αχρηστοι ? Στις αλλες χωρες πως τα μαγαζια βαζουν συστημα εξαερισμου...

Εδω θα μου πεις δεν εχουν ουτε εξοδο κινδυνου μερικα μαγαζια...ε λοιπον να ξηλωθουν οι επιχειρηματιες να βαλουν συστημα εξαερισμου....συγνωμη κιολας..μονο εισοδο ξερουν να βαζουν ?

Και τι ειναι 100 εκ για ενα τετοιο μαγαζι (δεν εχω παει αλλα το εχω ακουστα)...σε ποσο καιρο θα κανει αποσβεση αυτου του ποσου ?...και τελικα απο ολο το κοσμο μονο εμεις ειμαστε οι αχρηστοι ? Στις αλλες χωρες πως τα μαγαζια βαζουν συστημα εξαερισμου...

Εδω θα μου πεις δεν εχουν ουτε εξοδο κινδυνου μερικα μαγαζια...ε λοιπον να ξηλωθουν οι επιχειρηματιες να βαλουν συστημα εξαερισμου....συγνωμη κιολας..μονο εισοδο ξερουν να βαζουν ?

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

εγω ειμαι υπερ της απαγορευσης του καπνισματος στον χωρο εργασιας.Στα κεντρα κλπ.ας ντουμανιαζουν ,οποιος δεν του αρεσει ας μην πηγαινει,ουτως οι αλλως οι ελληνες στην πλειοψηφια δυστυχως ντουμανιαζουν,εγω ταχω κοψει κατι δεκαετιες γιατι δεν μπορω ν'αναπνευσω, αλλα δεν πιστευω οτι πρεπει να επιβαλλω στον αλλο το δικο μου στην συγκεκριμενη περιπτωση.

δηλαδή ο καπνιστής πρέπει να σου επιβάλλει την καπνίλα του ....:chinscratch:

Eιμαι υπερ της απαγορευσης του καπνισματος σε κλειστους χωρους, χωρους διασκεδασης , χωρους εργασιας, ειμαι κατα της υστεριας...απογορευση σε ανοικτους χωρους που ειχα διαβασει..σε παραλιες και γενικα καθε τι που φτανει στο αλλο ακρο

Ολα τα παραδειγματα ..αλκοολισμος..πολυσαρκια κλπ ..ειναι υπαρκτα..παιζονται μεγαλα συμφεροντα με τις εταιρειες , τις ασφαλιστικες εταιρειες , το κρατος..αλλα ολα αυτα διαφερουν απο το καπνισμα γιατι κανενα δεν εχει αμεση επιπτωση στον οργανισμου του ΑΛΛΟΥ

Ακομα και η βια πχ λογω μεθης που αναφερθηκε σε τριτους...ακομα και σερ αυτη την περιπτωση δεν μπορουμε να απογορευσουμε το αλκοολ με βαση τις ανεξελεγκτες αντιδρασεις ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ (ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ) ενα ατομο...εκει πια θα μιλαγαμε πραγματικα για χιτλερικες απογορευσεις και ολοκληρωτικο ελεγχο των εαυτων μας και της προσωπικοτητας μας απο καποιους

Το τσιγαρο διαφερει...καπνιζω εγω και αυτοματως ενα ποσοστο βλαβερων ουσιων αποροφαται απο τον οργανισμο του διπλα μου..γινεται ..υπαρχουν ερευνες για αυτο και δεν βρισκω κανενα μα κανενα λογω να επιβαρυνω την υγεια του αλλου με το ετσι θελω και για ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

Last edited:
δηλαδή ο καπνιστής πρέπει να σου επιβάλλει την καπνίλα του ....:chinscratch:

ειναι θεμα αριθμων,αφου οι περισσοτεροι ελληνες δυστυχως καπνιζουν,μεχρι να το κοψουν απο μονοι τους,σε μερη που μπορει κανεις να απεχει ας καπνιζουν,οπως ειπα εχω να παω σε νυχτερινο κεντρο κατι αιωνες η αν παω παω παραπολυ σπανια,μενω λιγο και ξερω οτι μετα θαχω καποιο μικρο αναπνευστικο προβλημα,αυτα τα κανω ηδη τοσο καιρο και ταχω αποδεχτει οπως εχω αποδεχτει τοσα αλλα της ελληνικης πραγματικοτητας......

ειναι θεμα αριθμων,αφου οι περισσοτεροι ελληνες δυστυχως καπνιζουν,μεχρι να το κοψουν απο μονοι τους,σε μερη που μπορει κανεις να απεχει ας καπνιζουν,οπως ειπα εχω να παω σε νυχτερινο κεντρο κατι αιωνες η αν παω παω παραπολυ σπανια,μενω λιγο και ξερω οτι μετα θαχω καποιο μικρο αναπνευστικο προβλημα,αυτα τα κανω ηδη τοσο καιρο και ταχω αποδεχτει οπως εχω αποδεχτει τοσα αλλα της ελληνικης πραγματικοτητας......

Εμεις δεν θελουμε να αποδεχτουμε την Ελληνικη πραγματικοτητα και θα θελαμε να επικρατησει η απαγορευση οπως σε τοσες αλλες χωρες...τοσο ουτοπικο ειναι πια ?

Τι παει να πει ελληνικη πραγματικοτητα ?