Απαράδεκτη η εικόνα των LCD.....

Re: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

Συγνωμη αυτο το παραμυθι με το γκρι σκουρο και τα ψευτικα χρωματα πρεπει καποια στιγμη να τελειωσει. Πλεον υπαρχουν LCD που φτανουν η ξεπερνουν τις πλασμα σε μαυρο και χρωματικη ακριβεια. Απλως κοστιζουν κατι παραπανω.

Accurate colour points, error-free decoding, excellent blacks and D65 greyscale... all these elements are crucial to natural-looking colour reproduction. By getting these right, the Sony KDL40W3000 delivered the best picture I've seen on an LCD TV to date. If you have no need for the MotionFlow technology found on the X3000/ X3500 (review pending), then this Sony KDL40W3000 will come highly recommended.

http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W3000/Conclusion.php

Επισης γιατι αναφερουν ολοι τις Kuro οταν μιλανε για πλασμα? Καλο ειναι να συγκρινουμε ιδιας τιμης τηλεορασεις αλλιως συγκρινουμε μηλα με αχλαδια.

ΥΓ. Αληθεια οι πλασμα LG η οι Hitachi (με το πανελ ALIS) εχουν μαυρο η γκρι σκουρο? -bye-

Απάντηση: Re: ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ LCD...

ΥΓ. Αληθεια οι πλασμα LG η οι Hitachi (με το πανελ ALIS) εχουν μαυρο η γκρι σκουρο? -bye-

Γιάννη, μαύρο σε LCD είδα, και μάλιστα πολύ καλό... Samsung 46F... και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι.. Αν δεν έπαιρνα την KURO αυτή τη χτύπαγα ευχαρίστως.
Μια πολύ μικρή επιφύλαξη γιατί θα ήθελα να τη δώ και σε δωμάτιο με σβυστά φώτα για να είμαι 100% σίγουρος αλλά αυτό που είδα μου άρεσε πάρα πολύ. Και όχι μόνο στο μαύρο, γενικά μιλάω, η overall εικόνα της.

Κ εγω βλεπω πολυ καλο μαυρο στην D3000 σε σκοταδι.

Οταν ειναι σβυστη :flipout:

Εγω χρησιμοποιω τη σκηνη του van helsing στην lcd μου για να διαβαζω οταν κοιμαται η συζυγος. Φωτιζεται ομοιομορφα το δωματιο.

Οταν εμφανιζεται ο Κυριος Χαιντ ξυπναει και μου λεει να κλεισω τα φωτα

Όλα ξεκινούν από το πώς θέλει να βλέπει ο καθένας

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...

Θέλεις να βλέπεις μόνο HD και να παίζεις PS3 όπου πραγματικά η εικόνα είναι εξαιρετική; Παίρνεις LCD και καθαρίζεις.
Οι αναλύσεις εμένα δεν μου λένε τίποτα - αυτό που βλέπω μόνο. Και όταν είδα HD στην KURO έπαθα πλάκα.

Μάλλον το ένα αναιρεί το άλλο, με τελικό συμπέρασμα ότι με την plasma τα έχεις όλα άψογα.

Περιτό να πω οτι εικόνα σαν της KURO δεν έχω δει από καμία τηλεόραση - σκοτώνει. :violent-smiley-030:

'Αλλος ένας που το λέει. Δεν μπορεί, κάτι σημαίνει αυτό...

Σημαντική βοήθεια για τον προβληματισμό μου πάντως...

Φιλικά,
Σωτήρης

............................................................................
'Αλλος ένας που το λέει. Δεν μπορεί, κάτι σημαίνει αυτό.........

Και για μενα ειπαν κανα δυο οτι ισως να τρεχουν τα λεφτα απ τα μπατζακια μου και οσο και να τα ψαχνω 15-20 ευρω εχουν μεσα .....

Και για μενα ειπαν κανα δυο οτι ισως να τρεχουν τα λεφτα απ τα μπατζακια μου και οσο και να τα ψαχνω 15-20 ευρω εχουν μεσα .....

Έλα τώρα βρε αδερφέ... Άσε τους να λένε... Εσύ ξέρεις πόσα έχουν οι τσέπες σου...

(Τα χάρτινα τα μέτρησες; :ernaehrung004:)

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως για τα λεφτά (1.700 €) που έδωσα για την Samsung μου LE40M86DBX είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Απλά θα ήθελα στις γρήγορες σκηνές να μην αργούσαν να αλλάζουν τα Pixel χρωματισμούς. Βέβαια σε τέτοια περίπτωση πιστεύω πως μια 100hz θα ηταν ότι καλύτερο αλλά δε το σήκωνε η τσέπη μου.

Όσον αφορά σήμα SD (TV), γνώμη μου είναι πως χάλια θα είναι όπως και να το δείς εκτός και αν βλέπετε το ΣΚΑΙ και κάνετε συγκρίσεις με το MEGA με είδωλο. Υπάρχουν και περιοχές στην Ελλάδα που ότι δέκτη να έχει η TV πάλι χάλια θα δείχνει.

FULL HD & XBOX παίζουν απίστευτα και δεν θέλουν τα μάτια μου κάτι περισσότερο.

NOVA και που το πληρώνουμε πολύ είναι. Θέλουμε και ποιότητα ? Έλεος δηλαδή.

Πάντως σε λίγα χρονάκια με HD κανάλια θα είναι μια χαρά η Samsung μου και ούτε θα θέλω να την αλλάξω γιατί απλά θα αρχίσω να βλέπω χειρότερα οπότε το FULL HD που δείχνει με καλύπτει μέχρι να πάρω σύνταξη (αν πάρουμε ποτέ) και βάλε.

Πάντως όταν συγκρίμετε διαφορετικής μάρκας "μήλα" πριν ξεκινήσετε την διαδικασία κοιτάξτε δύο πράγματα.
1) να είναι και τα 2 μήλα
2) να είναι στην ίδια κατηγορία χρημάτων.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας που με διαβάσατε.

παρουσιαση τηλεορασεων

κοιτωντας την παρουσιαση υπο μορφη βιντεο διαφορων προιοντων στο cnet.co.uk θα ηθελα να ρωτησω τους διαχειριστες, υπαρχει δυνατοτητα να γινει κατι αναλογο στο avforum? να αναλαβει μια ομαδα να παρουσιαζει καποια τηλεοραση με τον αναλογο σχολιασμο...και να το ανεβαζει σε βιντεο εδω? πιστευω οτι θα ητανε πολυ ενδιαφερον ενα τετοιου ειδους παρουσιαση.

Αγορά LCD....Απογοήτευση :(

Καλησπέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους!
Επειτα απο καιρό και με τις πτώσεις τιμών των LCD και αλλαγών γενεών και χαρακτηριστικών αποφάσισα να αντικαταστήσω την 29'' Philips CRT μου με μια 32'' LCD. Mιας και εργένης και ο χώρος μου είναι μικρός (θέαση 2.0-2.5μ),είπα να πάρω κάτι οικονομικό,μέχρι στο άμεσο μέλλον να αγοραστεί μια 37-40'' Full HD.
Οι τρόποι σύνδεσης της τηλεόρασης μου μέχρι σήμερα ήταν :
α)Κλασσική T.V. (10 %)
β)Δορυφορική μέσω ενός Dreambox 7000S (55 %)
γ)DVD (15 %)
δ)Xbox 1 (15 %)
ε)Με χρήση ενός "μικρού" Media Center PC (5 %)
Ετσι κατέληξα σε μια LG32LC41 που σαν χαρακτηριστικά δεν ήταν άσχημη (5000:1, 5 ms) και που την είδα και σε λειτουργία αναλογικής τηλεόρασης και μου φάνηκε ΟΚ.

Παραλαμβάνω την LCD,την συνδέω και πραγματικά μ'αρεσε η χρήση της με το Media Center (μέσω VGA)...Δοκιμάζω το dreambox ... Και...Τι να πω...Πραγματικά κατάλαβα γιατί μουρμουράτε όλοι εσείς για την άθλια ποιότητα του Νοβ@..Πιξελιαρίσματα τρελλά,χρώματα καμία σχέση με την Philips...Μόνο όσα κανάλια εκπέμπουν σε 720χ576 ήταν ικανοποιητικά... Το ίδιο συνέβη και με το DVD...O ήχος της γενικά ασθενικός λές και συγκρίνεις Στερεοφωνικό με mp3 και ηχειάκια...(Η Philips έχει πολύ καλά ηχεία και ενσωματωμένο subwoofer που δίνει πολύ ογκο ) Αλλά αυτό πες οκ τα συνδέω με τον ενισχυτή μου Sony 940 και ψεμπερδεύω..
Τα τηλεοπτικά κανάλια όμως ? Η δορυφορική ?? Το dvd ?? Ολα πάνε στράφι για χάρη της νέας τεχνολογίας ??? Τι να πω βρε παιδιά απογοητεύτηκα ... Τέτοιος είναι ο συμβιβασμός ? Αγοράζεις μια LCD και πετάς οτι συσκευές έχεις που συνδέονται με Scart ?
Μόνο στην σύνδεση με το PC μέσω VGA υπερτερεί και πλέον μπορείς να χαρείς πράγματα..

Η ερώτηση μου είναι , αν είχα πάρει μια καλύτερη LCD (δεν ξέρω,αν ισχύει το 14 μέρες αντικατάσταση προιόντος λόγω μη ικανοποίησης) θα άλλαζε κάτι ή απλά συμβιβαζόμαστε με τα παραπάνω ?

Ολα τα σχόλια/εμπειρίες σας δεκτά...Ευχαριστώ και πάλι,
Νάσος

Απάντηση: Αγορά LCD....Απογοήτευση :(

απο την δικη μου εμπειρια το scart εχει πεθανει,φιλε μου,δηλ.δεν μπορω ουτε να το φανταστω πλεον.
απο componet και πανω,για 720p τουλαχιστον

Re: Αγορά LCD....Απογοήτευση :(

Δεν ξερω γιατι τοσο απογοητευση μιας και ηταν εκλογη σου και προφανως την ειδες και live .

Λογικο ειναι ομως οτι σε τετοια κατηγορια τιμης δεν μπορεις να βρεις ......την Καρλα Μπρουνι σου ειδικα αν εχει προηγηθει μια Σεγκολεν ποιο πριν .

Οσο για τον ηχο , στις διαφορες LCD plasma συνηθως αποτελει μια αναγκαιοτητα και οχι στοιχειο που να τις κανη να ξεχωριζουν οποτε μη ζητας και πολλα σ αυτον τον τομεα .

εαν το dvdp που εχεις εχει hdmi, χρησιμοποιησε το.
θα εκπλαγεις.
Αν δεν εχει, με κανα 100ρικο παιρνεις ενα.

στην ερωτηση σου, αν αλλζε κατι στην περιπτωση που επελεγες αλλη, θαρρω πως οχι, τιποτε δεν θα αλλαζε (συνταρακτικο)

Ρε παιδια, τοσες φορες το'χουμε πει...

Standard Definition ----------------> CRT

High Definition-------------------> LCD/Plasma

Tην καλυτερη τηλεοραση του κοσμου να παρεις, σε σημα τηλεοπτικο, δορυφορικο ή DVD θα απογοητευτεις οικτρα σε σχεση με την παλια σου CRT.

Η λυση της συνδεσης HDMI που αναφερθηκε παραπανω και του upscaling απλα θα μετριασει το κακο.

Εγω διαφωνω με τους παραπανω. Υπαρχουν LCD που παιζουν πολυ καλα ακομη και αυτα για τα οποια παραπονιεσαι. Απλως κοστιζουν πολυ περισσοτερα απο οσα εδωσες.

Για πλασμα δεν το συζητω καν. Με 1000 ευρουλακια παιρνεις μια που δειχνει παπαδες.