Απαράδεκτη η εικόνα των LCD.....

Re: Απάντηση: Re: LCD my @ss....

PETRAN, welcome to the club !!!
Ξέρεις πόσο καιρό λέω να πάρω μια flat να ξεφορτωθώ το μπαούλο που έχω κι όλο αναβολή στην αναβολή είμαι;
icon9.gif

εγω ξερω τουλαχιστον τεσσερα ατομα, που θελουν να αγορασουν φλατ και
ειναι με τα λεφτα στο χερι,εχουν γυρισει εκθεσεις-μαγαζια-σπιτια και που δεν εχουν παει,και καθε φορα γυρνανε απραγοι γιατι οπως μου λενε ,δεν ειναι ευχαριστημενοι απο αυτα που βλεπουν.Προσωπικα ουτε που το σκεφτομαι προς το παρον απ'αυτη την εικονα που βλεπω.Απ'την αλλη μερια,υπαρχει παρα πολυς κοσμος εχουν παρει και ειναι μια χαρα ευχαριστημενοι.Πηγα σ'ενα φιλο προσφατα εχει παρει 3(!!!) παρακαλω LCD Philips.και ειναι ενθουσιασμενος.
Εκανα το ΒανΧελσινγκ τεστ ,θολουρα σκετη.Δεν πα να προσπαθουσα να φτιαξω την εικονα,τιποτα.Ο αλλος δεν εβλεπε κανενα προβλημα!!!!!!!!!
τι να συζηταμε βρε παιδια.........-bye-

Re: Απάντηση: Απαράδεκτη η εικόνα των LCD.....

να εκφρασω και εγω την εμπειρια μου.

Sony crt 32fq86e και toshiba 32wl66z, και οι δυο συνδεδεμενες με denon 2910 και παιξαν την ιδια σκηνη (αν εχει σημασια ,μονομαχος, η αρχικη μαχη στα δεντρα).
Η LCD ζωγραφιζε στα παντα!!!!!!!!! Τελεια και παυλα.

Πεστα ρε φιλε γιατι θα μας τρελανουν εδω μεσα.

Δεν καταλαβαινετε αγαπητοι φιλοι οτι δεν εχει νοημα να μιλαμε γενικα για κακη εικονα LCD? Ειναι ολες οι LCD οι ιδιες? :slapface:

Πηγα σ'ενα φιλο προσφατα εχει παρει 3(!!!) παρακαλω LCD Philips.και ειναι ενθουσιασμενος.
Εκανα το ΒανΧελσινγκ τεστ ,θολουρα σκετη.Δεν πα να προσπαθουσα να φτιαξω την εικονα,τιποτα.Ο αλλος δεν εβλεπε κανενα προβλημα!!!!!!!!!.

Ποια μοντελα ηταν? Τι μοντελο ηταν το DVD player? Με τι καλωδιο ηταν συνδεδεμενο? Το DVD ηταν γνησιο η απο κανενα πλανωδιο πωλητη? :damnyou:

YΓ. Μηπως θελουν καθαρισμα τα γυαλια σου?-bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: LCD my @ss....

εγω ξερω τουλαχιστον τεσσερα ατομα, που θελουν να αγορασουν φλατ και
ειναι με τα λεφτα στο χερι,εχουν γυρισει εκθεσεις-μαγαζια-σπιτια και που δεν εχουν παει,και καθε φορα γυρνανε απραγοι γιατι οπως μου λενε ,δεν ειναι ευχαριστημενοι απο αυτα που βλεπουν.Προσωπικα ουτε που το σκεφτομαι προς το παρον απ'αυτη την εικονα που βλεπω.Απ'την αλλη μερια,υπαρχει παρα πολυς κοσμος εχουν παρει και ειναι μια χαρα ευχαριστημενοι.Πηγα σ'ενα φιλο προσφατα εχει παρει 3(!!!) παρακαλω LCD Philips.και ειναι ενθουσιασμενος.
Εκανα το ΒανΧελσινγκ τεστ ,θολουρα σκετη.Δεν πα να προσπαθουσα να φτιαξω την εικονα,τιποτα.Ο αλλος δεν εβλεπε κανενα προβλημα!!!!!!!!!
τι να συζηταμε βρε παιδια.........-bye-

Πέστα και εσύ γιατί θα μας τρελλάνουν και οι άλλοι....
Ρε σείς, σαν το lost γίναμε..Δυο στρατόπεδα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LCD my @ss....

Φίλε rivers οι φωτογραφίες ειναι πολυ ωραίες.
Εμένα αυτή η εικόνα απο επίγειο τηλεοπτικό σήμα μου φαίνεται σουπερ!!!! Αν πραγματικά δείχνει έτσι τι να πω? Αύριο πάω να την αγοράσω !! Δηλαδή ρε παιδιά συγνώμη τι καλίτερη εικόνα θα πάρετε απο το Mega?

Πες φίλε ποια τηλεόραση είναι αυτή, πόσο τη πήρες, το σήμα σου είναι απο απλή κεραία και τέλος (ΠΟΛΥ σοβαρό, τόσο ώστε να υπάρχει και ειδικό ποστ!!) ποδόσφαιρο πως φαίνεται??

Last edited:

και τέλος (ΠΟΛΥ σοβαρό, τόσο ώστε να υπάρχει και ειδικό ποστ!!) ποδόσφαιρο πως φαίνεται??

Το ποιο σημαντικό!!! :Banane0: :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαράδεκτη η εικόνα των LCD.....

Πεστα ρε φιλε γιατι θα μας τρελανουν εδω μεσα.

Δεν καταλαβαινετε αγαπητοι φιλοι οτι δεν εχει νοημα να μιλαμε γενικα για κακη εικονα LCD? Ειναι ολες οι LCD οι ιδιες? :slapface:

Ποια μοντελα ηταν? Τι μοντελο ηταν το DVD player? Με τι καλωδιο ηταν συνδεδεμενο? Το DVD ηταν γνησιο η απο κανενα πλανωδιο πωλητη? :damnyou:

YΓ. Μηπως θελουν καθαρισμα τα γυαλια σου?-bye-

οτι και να λες....... δεν σε ακουν ......

οποιος θελει να βλεπει αναλυση 600 χ 400 σε καδρο 1900 χ 1080 η και λιγοτερο 1250 χ 750 και δεν ειναι ευχαριστημενος τοτε ειναι μαζοχας αφου θελει να βλεπει σε τεοια αναλυση ......

σε τελικη αναλυση ειναι απλα τα πραγματα !!!!!!!!

να το πω πιο απλα ...... δεν γεμιζει ρε παιδια το ρημαδι το καδρο των 1250 χ 750 για παραδειγμα με το σημα των 600 χ 400 πως να το κανουμε ;;;;;;;

εγω προχτες ημουν σε μεγαλο καταστημα και την εικονα που εβλεπα σχεδον απο το 80 % των συσκευων ηταν φοβερη !!!!!!!! ολες επαιζαν σε 720 ρ σημα απο δορυφορο .......

αν θελω να βλεπω Ντριμ σιοου και παλιες Ελληνικες ταινιες και ειδησεις θα κρατησω το μπαουλο .......
που εχει αναλυση 600 χ 400 νομιζω.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαράδεκτη η εικόνα των LCD.....

να το πω πιο απλα ...... δεν γεμιζει ρε παιδια το ρημαδι το καδρο των 1250 χ 750 για παραδειγμα με το σημα των 600 χ 400 πως να το κανουμε ;;;;;

100 φόρες του το είπες! :grandpa:
Δεν καταλαβαίνουν τίποτε… :damnyou:
Άδικος ο κόπος σου… -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαράδεκτη η εικόνα των LCD.....

100 φόρες του το είπες! :grandpa:
Δεν καταλαβαίνουν τίποτε… :damnyou:
Άδικος ο κόπος σου… -bye-

:flipout: :flipout: :flipout:

δεν θα κανουμε πολεμο !!!!!! :grandpa:

καιο εγω μπαουλο εχω ακομα 21 ιντζων και εχω ξετρελαθει με κατι λεπτουλες .......

μονο που η αγορα νεας τηλ, θα γινει αρκετα πιο περα διοτι θα μετακομισω πλεον μονιμα Ελλαδα τελος καλοκαιριου .......

οποτε τοτε θα φορτωθω μια φρεσκια .....

Πες φίλε ποια τηλεόραση είναι αυτή, πόσο τη πήρες, το σήμα σου είναι απο απλή κεραία και τέλος (ΠΟΛΥ σοβαρό, τόσο ώστε να υπάρχει και ειδικό ποστ!!) ποδόσφαιρο πως φαίνεται??

Αυτη ειναι εικονα απο Nova μεσω scart. H τηλεοραση ειναι Sony 32S2010 που πηρα πριν λιγο καιρο αλλα επειδη μου φαινεται πλεον μικρη σκεφτομαι να παρω αλλη τηλεοραση πιο μεγαλη (μαλον 40αρα) μεχρι το Πασχα.:slapface:

To ποδοσφαιρο φαινεται αρκετα εως πολυ καλο αλλα εξαρταται απο το καναλι. Συγκεκριμενα να σου πω ενα παραδειγμα. Εβλεπα στο Supersport1 Ελληνικο προταθλημα και η εικονα ηταν πολυ καλη , γυρναω στο ημιχρονο στο SSport 3 που ειχε Ισπανικο προταθλημα και τρελαθηκα. H εικονα ηταν θολη , ειχε σπασιματα και γενικα μαυρα χαλια. Οπως καταλαβαινεις ηταν θεμα σηματος , bit-rate κτλ. παντως θεμα τηλεορασης δεν ηταν.
Παντως χθες εβλεπα NBA και η εικονα ηταν αψογη κατι που μου εκανε εντυπωση γιατι λογω μετατροπης απο NTSC σε PAL συνηθως η εικονα ηταν μετρια. Μαλον το εχουν γυρισει σε HD το NBA οι Αμερικανοι οποτε η μετατροπη εγινε πιο ποιοτικη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LCD my @ss....

Αυτη ειναι εικονα απο Nova μεσω scart. H τηλεοραση ειναι Sony 32S2010 που πηρα πριν λιγο καιρο αλλα επειδη μου φαινεται πλεον μικρη σκεφτομαι να παρω αλλη τηλεοραση πιο μεγαλη (μαλον 40αρα) μεχρι το Πασχα.:slapface:

To ποδοσφαιρο φαινεται αρκετα εως πολυ καλο αλλα εξαρταται απο το καναλι. Συγκεκριμενα να σου πω ενα παραδειγμα. Εβλεπα στο Supersport1 Ελληνικο προταθλημα και η εικονα ηταν πολυ καλη , γυρναω στο ημιχρονο στο SSport 3 που ειχε Ισπανικο προταθλημα και τρελαθηκα. H εικονα ηταν θολη , ειχε σπασιματα και γενικα μαυρα χαλια. Οπως καταλαβαινεις ηταν θεμα σηματος , bit-rate κτλ. παντως θεμα τηλεορασης δεν ηταν.
Παντως χθες εβλεπα NBA και η εικονα ηταν αψογη κατι που μου εκανε εντυπωση γιατι λογω μετατροπης απο NTSC σε PAL συνηθως η εικονα ηταν μετρια. Μαλον το εχουν γυρισει σε HD το NBA οι Αμερικανοι οποτε η μετατροπη εγινε πιο ποιοτικη.
Πάντως το να λες ότι βλέπεις πολύ καλά μέσω νόβα είναι κάτι πρωτόγνωρο......:flipout:
Αν δεις κάτι free to air τότε θα καταλάβεις ότι τόσο καιρό δεν έβλεπες καλό σήμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LCD my @ss....

Πάντως το να λες ότι βλέπεις πολύ καλά μέσω νόβα είναι κάτι πρωτόγνωρο......:flipout:
Αν δεις κάτι free to air τότε θα καταλάβεις ότι τόσο καιρό δεν έβλεπες καλό σήμα.

Και εγω βριζω την Nova αλλα τελευταια εχω παρατηρησει μια βελτιωση της εικονας σε ορισμενα καναλια , κυριως στο Alter και Filmnet 3.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LCD my @ss....

Και εγω βριζω την Nova αλλα τελευταια εχω παρατηρησει μια βελτιωση της εικονας σε ορισμενα καναλια , κυριως στο Alter και Filmnet 3.
To filmnet3 είναι το μόνο κανάλι που εκπέμπει σε μεγαλύτερη ανάλυση.
Απο εκεί κ πέρα είναι :violent-smiley-011:

Και εγω νομιζα βρε παιδια οτι ξελαμπικαρει το ματι μου στις τσοντες του Filmnet 3 και για αυτο τα βλεπω καλλιτερα

Απάντηση: Re: LCD my @ss....

Ολοι ευχαριστημένοι??? Δεν νομίζω. Η εικόνα των CRT οθονών υπολογιστών είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερη από αυτήν των TFT. Βέβαια κι εγώ, λόγω όγκου, TFT έχω σπίτι μου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει καλύτερη εικόνα από τις CRT.Mάλλον ξεχνάς πως φαίνονται οι χαρακτήρες σε μια TFT , και την τεχνολογία clear type ώστε να μειωθεί το έντονο pixel-άρισμά τους.:chinscratch:

Eδω θα διαφωνήσω! Εχω δύο υπολογιστές στο σπίτι με οθόνες LCD TFT.
O ένας με οθόνη NOKIA 530L πενταετίας και ο άλλος με LG Flatron L1730S
Και οι δύο οθόνες έχουν μακράν καλύτερη εικόνα από οποιαδήποτε CRT είχα στο παρελθόν: EIZO, Sony, CTX, Q monitor.

Εγώ έχω μια 32'' philips crt (9527/12). Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της εικόνας σε όλα τα επίπεδα. Το μόνο που με χαλάει είναι το ότι είναι μικρή, αν και βλέπω από τα 2,5-3 μέτρα.

Οπότε αν θέλουμε μεγαλύτερη οθόνη από 32'' οι "πλακέ" τηλεοράσεις είναι μονόδρομος. Και συνήθως θέλουμε, αφού πλέον τα περισσότερα σπίτια φτιάχνονται με τεράστια σαλόνια και δωμάτια σπιρτόκουτα.

Είχα μπει κι εγώ στο τριπάκι της αλλαγής του "μπαούλου" μου, οπότε όποτε είχα ευκαιρία στα μαγαζιά τις χάζευα.
Συγκριτικά με το budget μου δε μπορούσα να βρω κάποια που να μου αρέσει. Σίγουρα δε μπορείς να βγάλεις άκρη στα μαγαζιά, αλλά ποιος είμαι εγώ που θα θυσιαστώ για το καλό της αγοράς? Ας αγοράσουν οι άλλοι στα τυφλά, εγώ γουρούνι στο σακκί δε παίρνω!

Αυτές που μου αρέσανε θυμάμαι ότι κοστίζανε ακριβά. Πχ τώρα νομίζω ότι είναι πολλά λεφτά τα 2000 χιλιάρικα περίπου για 32'' τηλεόραση (είδα κάτι μοντελάκια προχτές).
Επίσης, αν υποθέσουμε ότι εκμεταλλευόμαστε τη δυνατότητα των νέων τεχνολογιών για περισσότερες ίντσες, εκεί πάλι έχουμε μπέρδεμα. Γιατί πρώτα-πρώτα οι περισσότερες ίντσες κοστίζουν πολύ περισσότερο, αλλά και γιατί οι περισσότερες τηλεοράσεις με περισσότερες από 32 ίντσες έχουν (IMHO) προβλήματα στην κίνηση.
Πάλι, εκτός από τις πολύ ακριβές.
πχ, ο ξάδερφος και γείτονας πήγε και πήρε την LG 37...κάτι...55. Ωραία ευκρίνεια αλλά εγώ απλά δε μπορώ να δω ταινία δράσης, πάει καρέ-καρέ! Την έχει 2 μήνες και η τιμή της έπεσε καμιά 500 ευρώ! (άλλο θέμα κι αυτό).

Νομίζω ότι αυτό τον καιρό οι τηλεοράσεις plasma είναι τα καλύτερα bargains. Δίνουν πολλές ίντσες με λίγα χρήματα παίζουν καλά σε τηλεοπτικό σήμα και αξιοπρεπέστατα σε DVD.

Εκτός και αν βλέπουμε μόνο δελφίνια, αεροπλάνα και HD trailers ταινιών...

ΥΓ: Αλλά αν αποφασίσω ότι έχω περισσότερο χρόνο για τη θέαση ταινιών δε πρόκειται να πάρω μεγάλη τηλεόραση. Θα πάρω μια 26'', θα τη βάλω κοντά μου και εκεί που θα ήταν το μπαούλο θα βαράει κάποιος Epson....ή optoma... (τι έγινε? ήρθε ο 1080 ο έπσονας? ακόμα? αγγελίες για τους 600ρηδες δε βλέπω)

Σαν να διάβασα τις σκέψεις μου όσον αφορά την αγορά τηλεόρασης...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Στέργιο!!!:ernaehrung004:

ΑN δεν έχεις παλιά CRT (καινούργιο σπίτι...εργένικο :grandpa: ), AN δέν έχεις τον χώρο για να βάλεις καινούργια CRT, ΑΝ περιμένεις το δώρο για να δώσεις max 1500 ( μισθός και ..κατι ακόμα) , ΑΝ η απόσταση είναι 3 με 3,5 και ΑΝ διαβάζεις το forum ……ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ?? (εκτός από αυτά που σκέφτηκαν οι αθυρόστομοι:flipout: )

Υ.Γ. θα παίζει α) με PC β) με PC γ) με τηλεοπτικό ! :music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαράδεκτη η εικόνα των LCD.....

ΑN δεν έχεις παλιά CRT (καινούργιο σπίτι...εργένικο :grandpa: ), AN δέν έχεις τον χώρο για να βάλεις καινούργια CRT, ΑΝ περιμένεις το δώρο για να δώσεις max 1500 ( μισθός και ..κατι ακόμα) , ΑΝ η απόσταση είναι 3 με 3,5 και ΑΝ διαβάζεις το forum ……ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ?? (εκτός από αυτά που σκέφτηκαν οι αθυρόστομοι:flipout: )

Υ.Γ. θα παίζει α) με PC β) με PC γ) με τηλεοπτικό ! :music-smiley-005:

Λοιπόν, παίρνεις μια 26-27'' LCD με 600 ευρώ.

Με άλλα 200 ευρώ παίρνεις μια πολυθρόνα τύπου "lazy-boy" και την τοποθετείς πιο κοντά, περίπου στα 2 μέτρα.

Σωστός? -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απαράδεκτη η εικόνα των LCD.....

:violent-smiley-030:
πολυθρόνα τύπου "lazy-boy"
Σωστός? -bye-

μπα... εδώ προσπαθούμε να το κάνουμε λιγο ποιο desigνατο αν είναι να το γεμίσω με τα μπαούλα και τις φλοκάτες βάζω και bluesky 20φευγα.

......ΝΕΧΤ !

Γιατί πρώτα-πρώτα οι περισσότερες ίντσες κοστίζουν πολύ περισσότερο, αλλά και γιατί οι περισσότερες τηλεοράσεις με περισσότερες από 32 ίντσες έχουν (IMHO) προβλήματα στην κίνηση.
Πάλι, εκτός από τις πολύ ακριβές.
πχ, ο ξάδερφος και γείτονας πήγε και πήρε την LG 37...κάτι...55. Ωραία ευκρίνεια αλλά εγώ απλά δε μπορώ να δω ταινία δράσης, πάει καρέ-καρέ! Την έχει 2 μήνες και η τιμή της έπεσε καμιά 500 ευρώ! (άλλο θέμα κι αυτό).

Aν θελεις LCD χωρις προβλημα στην κινηση τοτε σου συστηνω Sony σειρα S (S2010) η V (V2000). Την πρωτη την εχω εγω και την δευτερη φιλος μου (την 40αρα). Ακομη και στις πιο γρηγορες σκηνες κανενα απολυτως προβλημα.
Επισης εχει τυχει να δω την Philips 32PF9631D με τηλεοπτικο σημα και ηταν αψογη.
Τωρα αν η LG 37LZ55 δεν εχει καλη εικονα ειναι λογικο αφου ηταν η φθηνωτερη 37αρα της αγορας εδω και μερικους μηνες.