Απορια για 42PFL9900D VS 42PFL9732D

το απογευμα θα ερθει:Banane0:
θα ανεβασω φωτο

Kαι φωτό ανέβασε και ''ακουσέ'' ....:operator: την καλά μήπως παρουσιάζει εκείνον τον περίεργο θόρυβο που λένε οι φίλοι συμφουρίτες πως έχει η 32αρα 9632! και ενημέρωσέ μας.

χαχαχαχα
οχι ρε παιδια,απλα δεν προλαβα να την χαρω και εφυγα στο χωριο για να ψηφισω :award:
λιγη υπομονη ακομα
παντως σε τηλεοπτικο σημα δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα γιατι δεν εχω πολυ καλο σημα
σε dvd που δοκιμασα μερικα λεπτα επαθα πλακα,θα προσπαθησω να πάρω κανενα blue ray αυτη την εβδομαδα που παω Λονδινο
παντως εγω θα ειμαι πολυ επιεικης στην κριτικη μου γιατι ειναι η πρωτη μου lcd και δεν εχω μετρο συγκρισης ουτε και εκπαιδευμενο ματι.
Ελπιζω οι πιο ειδικοι να βγαλουν σωστα συμπερασματα και να βοηθησουν οσους σκεφτονται να την αγορασουν

Εγώ πάντως θα την πάρω σε κάνα μήνα (47'').
Δεν υπάρχει κάποια άλλη τηλεόραση αυτή την στιγμή που να πλησιάζει την 9732. :p

αυτή τη στιγμή όχι εκτός από την Χ3000 σε κανα μήνα.Beavis ελπίζω να γράψεις το review πριν φύγεις!!!

H X3000 θα είναι καλύτερη απ' την 9732??? Αμφιβάλω αν θα καταφέρει η Sony να βγάλει καλύτερη LCD απ' την Philips. Η Sony έχει πατώσει τελευταία, παρόλο που πολλοί συνεχίζουν να την υποστηρίζουν.

Την πλησίασαν???? Η Philips την έχει περάσει εδώ και καιρό... Μην μιλήσω και για τις άλλες εταιρίες. Στον πάτο έχει φτάσει η Sony. Τα σκάτωσε με το PS3, τα σκάτωσε και με τις LCD. Και να φανταστείς ότι εγώ για Sony πήγαινα. Συν του ότι δεν μου πολυάρεσε η Philips, καθώς είχα αρνητική εμπειρία με 2 video πριν 6-7 χρόνια. Αλλά παρόλα αυτά, αγόρασα 1 Philips πριν 1 μήνα και πάω για 2ρη για να αντικαταστήσω και την καλή TV (Sony CRT). ;)

Edit: ΟΚ... υπερβάλω για τον πάτο... αλλά η εταιρία έχει χάσει τις πρώτες θέσεις που καταλάμβανε παλιά... μόνο το όνομα έχει πια. :(

Last edited:
είναι άσχημη η D3000?V3000?X3000?όλα τα νέα μοντέλα είναι φοβερά!!Και με το ps3 ναι τα κανε χάλια αλλά το διόρθωσε!!!έχουν οργιάσει φήμες για PS3 40GB με 399$!!!!

Εγώ πάντως είχα δει D3000 δίπλα σε 9831 να παίζουν το ίδιο σήμα (1080i), και το αποτέλεσμα ΔΕΝ κολάκευε την 9831 (την οποία και ήθελα να πάρω - μετά από αυτό που είδα ακόμα ψάχνω τι να πάρω...)

Για την V3000 και V2000, μπορώ να σου πω ότι είναι χειρότερες απ' τις Philips, αφού τις έχουν ξαδέρφια μου. Για τις άλλες δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Πάντως όλες τις Sony που είδα στο Media Markt, ήταν χειρότερες από αρκετές TV γνωστών εταιριών. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βγάζει καλές TV. Αλλά όπως προείπα, δεν είναι πια στην κορυφή, αλλά κρατιέται καλά κυρίως λόγο ονόματος, αλλά και λόγο τιμών. ;)

Τι διόρθωσε??? Πανάκριβο είναι και δεν το αγοράζει η πλειοψηφία. Το PS και PS2 ήταν κλάσης ανώτερα. ;)

Η 9731 έχει πάρει βραβείο EISA. ;)
Σημείωση, ότι η 9831 είναι παλιό μοντέλο (και ακριβό για αυτά που προσφέρει), και δεν υπάρχει πια στο site της Philips. ;)

ΥΓ: Φυσικά, γούστα είναι αυτά. Για παράδειγμα, εγώ δεν πάω καθόλου τις TV τις Pioneer και τις θεωρώ απ' τις χειρότερες που υπάρχουν (και απ' τις Sony). Φυσικά αυτό δεν πάει να πει ότι όποιος τις πάρει είναι βλάκας ή ότι είναι τελείως μάπα. Αλλά για τα γούστα μου, είναι τελείως μάπα. Είναι υποκειμενικά αυτά τα πράγματα... τι να κάνουμε??? :p
Πάντως, γεγονός είναι ότι η Sony έχει χάσει μερίδιο αγοράς, γιατί έχει πάψει να βγάζει τις τρομερές TV, όπως έκανε παλιά με τις CRT. Κρίμα πάντως. :(