Για την V3000 και V2000, μπορώ να σου πω ότι είναι χειρότερες απ' τις Philips, αφού τις έχουν ξαδέρφια μου. Για τις άλλες δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Πάντως όλες τις Sony που είδα στο Media Markt, ήταν χειρότερες από αρκετές TV γνωστών εταιριών. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βγάζει καλές TV. Αλλά όπως προείπα, δεν είναι πια στην κορυφή, αλλά κρατιέται καλά κυρίως λόγο ονόματος, αλλά και λόγο τιμών.
Τι διόρθωσε??? Πανάκριβο είναι και δεν το αγοράζει η πλειοψηφία. Το PS και PS2 ήταν κλάσης ανώτερα.
Η 9731 έχει πάρει βραβείο EISA.

Σημείωση, ότι η 9831 είναι παλιό μοντέλο (και ακριβό για αυτά που προσφέρει), και δεν υπάρχει πια στο site της Philips.
ΥΓ: Φυσικά, γούστα είναι αυτά. Για παράδειγμα, εγώ δεν πάω καθόλου τις TV τις Pioneer και τις θεωρώ απ' τις χειρότερες που υπάρχουν (και απ' τις Sony). Φυσικά αυτό δεν πάει να πει ότι όποιος τις πάρει είναι βλάκας ή ότι είναι τελείως μάπα. Αλλά για τα γούστα μου, είναι τελείως μάπα. Είναι υποκειμενικά αυτά τα πράγματα... τι να κάνουμε???

Πάντως, γεγονός είναι ότι η Sony έχει χάσει μερίδιο αγοράς, γιατί έχει πάψει να βγάζει τις τρομερές TV, όπως έκανε παλιά με τις CRT. Κρίμα πάντως.