Ας κουοτάρω τον εαυτό μου μήπως και..
Και των pm?
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να απαντήσει κανείς σε αυτήν την ερώτηση.
1. Η "τυπική":
Ο κανονισμός μιλάει για "συνεχιζόμενες παραβάσεις των όρων χρήσης". Δεν είναι απαραίτητο να αφορούν ένα και μόνο γεγονός. Οπότε συστάσεις υπήρξαν πολλές.
Εδώ κάνεις μια ερμηνείατου κανονισμού. Η οποία μας λέει οτι ισχύει κάποιο ποιντ συστεμ συμπεριφοράς των μελών σε βάθος χρόνου; Δεν θα έπρεπε να αναφέρεται ρητά τότε στους κανονισμούς; Και τελοσπάντων εφόσον δεν αναφέρεται δεν θάπρεπε νάχει κάπου συζητηθεί η θέσπισή του; Και εφόσον ισχύει σιωπηρώς και τηρούνται "αρχεία" κατά την κρίση των κρινόντων, δεν θάπρεπε και ο χρήστης να γνωρίζει πόσους βαθμούς ποινής έχει "μαζέψει" για να ξέρει και τι γίνεται; Οι βαθμοί ισχύουν σε τι βάθος χρόνου; Πότε μηδενίζονται;
2. Η "ερμηνευτική":
Οι συστάσεις έχουν σκοπό να υπενθυμίσουν στο μέλος τους όρους χρήσης. Όταν ένα μέλος έχει υπόψη του τον συγκεκριμένο κανονισμό και τον παραβαίνει συνειδητά, οι συστάσεις αρχίζουν να χάνουν το νόημά τους.
Όταν κάποιος είναι εν θερμώ, πιθανόν να πεί και κάτι που αντιβαίνει στους κανονισμούς. Το "συνειδητά" ψιλοξεχειλώνει. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει κατα τη γνώμη μου να υπάρξει θέσπιση ενιαίας φόρμας "επίπληξης" ή ακόμη πιο κομψά "σύστασης" .Θα αποστέλεται στον παραβάτη και συνάμα θα κοινοποιείται στο φόρουμ. Τόκανε νομίζω χθές-προχθές ο send στην εκτός και μου άρεσε: "Κύριοι σβήστηκε ένα μήνυμα και στον συντάκτη του απεστάλη ήδη η πρώτη σύσταση". Καθαρά και ξάστερα για όλους :Διαχείριση και χρήστες
3. Η "ουσιαστική":
Οι συστάσεις χάνουν εντελώς το νόημά τους όταν το συγκεκριμένο μέλος αποτελεί μέρος της ιστορίας αυτού του τόπου, έχει επανειλημμένως υποστηρίξει τον συγκεκριμένο κανονισμό, αλλά παρ' όλα αυτά, υποστηρίζει ότι δεν ισχύει για τον ίδιο επειδή και η άλλη πλευρά αντέδρασε αντίστοιχα.
Συγχώρεσέ με, δεν μπορώ να γνωρίζω τι συζητήθηκε, δεν μπορώ να πάρω θέση
Γράφω,χωρίς να έχω διαβάσει τις απαντήσεις του Σπύρου.
Σπύρο δεν αναφέρομαι στο pm σου με τον Λευτέρη.
Ζητάω τα pm έχοντας "πιαστεί" από αυτά που έγραψε ο kosh σε κάποιο post-δεν θυμάμαι το νήμα-λέγοντας ότι αντάλλαξε με τον Μπέλλο άσχημα ή κάπως έτσι pm.
Το αν ήταν "πριν" ή "μετά" kosh,εσύ το γνωρίζεις καλύτερα και αφού γράφεις "μετά" και ο Μπέλλος δεν το αντικρούει,δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω.
-Δεν έχει "κυκλοφορήσει" κανένα pm.
-O "καιγόμενος" δεν ήταν "μέρος της ομορφιάς που έγινε" κύριε Λυμπερόπουλε.Για την ακρίβεια,δεν πήρα χαμπάρι.
-Δεν έχω κανένα πρόβλημα να δημοσιεύσω τα pm μου αφού δεν ντρέπομαι για κανένα από αυτά,είτε αυτά είναι εισερχόμενα είτε εξερχόμενα.
Αν θέλω να βρίσω κάποιον,θα το κάνω δημόσια και ας μπαναριστώ στη συνέχεια...
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να απαντήσει κανείς σε αυτήν την ερώτηση.
1. Η "τυπική":
Ο κανονισμός μιλάει για "συνεχιζόμενες παραβάσεις των όρων χρήσης". Δεν είναι απαραίτητο να αφορούν ένα και μόνο γεγονός. Οπότε συστάσεις υπήρξαν πολλές.
2. Η "ερμηνευτική":
Οι συστάσεις έχουν σκοπό να υπενθυμίσουν στο μέλος τους όρους χρήσης. Όταν ένα μέλος έχει υπόψη του τον συγκεκριμένο κανονισμό και τον παραβαίνει συνειδητά, οι συστάσεις αρχίζουν να χάνουν το νόημά τους.
3. Η "ουσιαστική":
Οι συστάσεις χάνουν εντελώς το νόημά τους όταν το συγκεκριμένο μέλος αποτελεί μέρος της ιστορίας αυτού του τόπου, έχει επανειλημμένως υποστηρίξει τον συγκεκριμένο κανονισμό, αλλά παρ' όλα αυτά, υποστηρίζει ότι δεν ισχύει για τον ίδιο επειδή και η άλλη πλευρά αντέδρασε αντίστοιχα.
Τέλος εάν κάποιοι επιχειρήσουν να με ξανααποκλείσουν παρακαλώ να με ενημερώσουν εκ των προτέρων γιατί θα ήθελα να μάζεψω και την ´πραμάτειά μου´.
Την επομένη ο νεόκοπος Γ.Δ. μου έστειλε πιμι στο οποιο εξίσωνε πλήρως τά δυο μηνύματα .Τοτε κατάλαβα ότι υπήρχε προγραφή εναντίον μου-γεγονός γνωστό άλλως τε σε πολλά μέλη του φόρουμ μιας και θεωρούμαι ´αντιπολίτευση´.
Όταν ο νεόκοπος Γ.Δ. μου τηλεφωνησε μου ανέφερε ότι κατόπιν poll απεφασίσθη η απαγόρευσις εισόδου μου…
Μου είπε ότι ΑΦΟΡΜΗ υπήρξε το σχόλιο μου στον κυριο Μπέλλο και ότι στο πιμι δεν δέχθηκα την απαιτησή του να δεχτώ το λαθος μου…
Του ανέφερα ότι η λέξη ΑΦΟΡΜΗ παραπέμπει σε εκδικητικη συμπεριφορά και ότι εάν είναι να ζητήσω συγνωμη θα την ζητήσω από τον Μπέλλο και όχι απ´αυτόν…
Τον ρώτησα επίσης να μου αναφέρει την πραγματική αιτία.
Το μονον που μου ανέφερε είναι ότι είχα μπεί στο θέμα της ´φιλανθρωπιας ´του Κ.Μελίδη και ότι είχα εκφράσει την αντιθεσή μου…Υπενθυμισα ότι δεν ημουν ο μονος και μάλιστα τον παρεπεμψα στο πόστ 179 του θεματος που αποτελεί κατ´εμέ προτροπή προς ρατσιστική βία-άλλο η προτροπή σε βία και άλλο η έκφρασις ιδεών- και παραμένει πάντα εκει και ´κοσμεί´το φόρουμ.
Αλλα δεν μπόρεσε να μου καταλογίσει…
Του ειπα επίσης ότι κακώς έσβησε την συγνωμη του κυρίου Μπέλλου απο το thread γιατί αυτό θα με διευκόλυνε να γράψω και εγώ ότι αποσύρω τους χαρακτηρισμούς.
Ανέφερε επίσης ότι ο κυριος Μπέλλος προκληθηκε στο επίμαχο thread πολλές φορές.
Ψευδέστατο οσον αφορά εμένα τουλάχιστον η λέξις πολλές..
Αληθεια πόθεν αντλει ο νεοκοπος Γ.Δ. την εξουσία να αποφαίνεται από ένα προσωπικό p.m. στο οποιο υπήρξε μονομερής και υποκειμενικός ,ότι για όλη την φασαρία ευθυνομαι εγώ..
Ουδαμού ερώτησε δημοσίως την γνώμη μου για το συμβάν σε τονο ουδέτερο και όχι προκλητικά μονομερή…
Επίσης ενημερώθηκα από ένα μέλος πού διακρίνεται και για την εξυπνάδα του αλλά και για την ικανότητα κατανοήσεως ,ότι εζητησε και έλαβε τά δύο επιμαχα πόστ τα οποία καί τού απεστάλησαν το μέν του κυρίου Μπέλλου ´καθαρό´και το δικό μου με bold….
Πολλοι γνωρίζουν ότι ουδέποτε χρησιμοποιώ bold..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.