Απορία περί Ban.......

Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

Αυτα δεν φαινονται σε μας τα μελη Πανο. Ειναι notes για την διαχειριση. Μην μπερδευουμε τα θεματα.

Sorry, δεν το ήξερα Νίκο :slapface:
Thanks για την επισήμανση πάντως :grinning-smiley-043

Λυπάμαι αλλά δεν αντιλήφθηκα το Ban του Σπύρου παρά μόνο εντελώς τυχαία εχθές βράδυ αργά και κατόπιν εορτής... Περιμένω να διαβάσω σε pm και τα περιβόητα ποστς...
Από ότι έχω αντιληφθεί, και δεν νομίζω να το αλλάξουν τα ποστς αυτό, ο Μπέλλος προσέβαλε τον Σούρλα, άσχετα με τα προηγηθέντα, στον επαγγελματικό του τομέα. Αυτό είναι πολύ σοβαρό για κάποιον που ασχολείται επαγγελματικά με την υγεία των ανθρώπινων σωμάτων και ψυχών, (με την ιατρική έννοια). Ο Σπύρος απάντησε αυστηρά και πιθανά επέστρεψε την προσβολή, (αν μπορεί να επιστραφεί κάτι τέτοιο). Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή, αφού η διαχειριστική ομάδα δεν πρόλαβε να συμμαζέψει το ποστ του Βαγγέλη, από την κοινή θέα, όπως συνηθίζει και σύμφωνα πάντα με τους κανονισμούς κλπ...

Πρόλαβε όμως να σβήσει το ποστ όπου ο Βαγγέλης απολογείται για τα λεχθέντα από μεριάς του. Και πολύ κακώς το έπραξε γιατί εμπόδισε έτσι την φυσική εκτόνωση του ζητήματος και έδωσε λαβή να υποθέσουν κάποια μέλη και το χειρότερο ό ίδιος ο θιγόμενος για "στημένο παιχνίδι".
Εγώ δεν θέλω να συμμεριστώ αυτή την άποψη, όμως αυτό το χρεώνεται τουλάχιστον σαν σοβαρό λάθος η διαχείριση.

Στην συνέχεια ήρθε το μπαν το οποίο δεν το κατανοώ καθόλου μα καθόλου και φυσικά δεν συμφωνώ. Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό πάρθηκε αυτή η απόφαση....
Ούτε καν με ποια πλειοψηφία, κάτι που νομίζω πρέπει να ανακοινώνεται στη λήψη εξαιρετικά σοβαρών αποφάσεων όπως το μπαν ενός μέλους.
Δεν θέλω να προκαλέσω νέο γύρο συζητήσεων καθώς όλα έχουν πια λεχθεί, απλώς λέω την γνώμη μου για να καταγραφεί κι αυτή μαζί με τις υπόλοιπες. Και δεν υποτιμώ την δυσκολία που συνεπάγεται η διαχείριση ενός φόρουμ.

Γενικά δεν συμφωνώ στη λύση "μπανάρισμα" παρά μόνο σε περιπτώσεις κακοήθειας που στόχο έχουν το ίδιο το φόρουμ.

Οι διενέξεις ανάμεσα στα μέλη το πολύ πολύ να δικαιολογούν κάποιες διαγραφές μηνυμάτων αλλά και εδώ προσεκτικά. Το politically correct κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο φόρουμ το θεωρώ υπερβολικό. Ίσως δεν πρέπει να στερούμε την δυνατότητα από τα ίδια τα μέλη να επιλύουν τις όποιες διαφορές τους αναμεταξύ τους και δημόσια κι ας ξεφεύγει λίγο το πράγμα. Τις περισσότερες φορές αυτές οι διενέξεις έχουν αίσιο τέλος.

Αυτά κι ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: Απορία περί Ban.......

Οι διενέξεις ανάμεσα στα μέλη το πολύ πολύ να δικαιολογούν κάποιες διαγραφές μηνυμάτων αλλά και εδώ προσεκτικά. Το politically correct κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο φόρουμ το θεωρώ υπερβολικό. Ίσως δεν πρέπει να στερούμε την δυνατότητα από τα ίδια τα μέλη να επιλύουν τις όποιες διαφορές τους αναμεταξύ τους και δημόσια κι ας ξεφεύγει λίγο το πράγμα. Τις περισσότερες φορές αυτές οι διενέξεις έχουν αίσιο τέλος.

Αυτά κι ευχαριστώ!

Eχεις δικιο τελικα.Και επειδη μετανιωσα αισχρα που δεν σου απαντησα αλλα εγραψα ενα ποστ που απευθυνοταν προς την διαχειριστικη ομαδα γιαυτο στο σχολιο σου οτι το κεφαλι μου εχει γινει τετραγωνο απο την τηλεθεαση σου απαντω οτι ευτυχως που ειναι ετσι για να εχω τετραγωνη λογικη.

Γιατι αν ηθελα να ειμαι η να σκεφτομαι σαν εσενα ...θα ειχα γεννηθει στρουθοκαμηλος.

Στο κλαμπ μπήκα να τσακωθώ και είμαι πορρωμένος
κι έτσι αστυνόμευση ζητώ σαν κολασμένος.

Να πατήσω τρίγωνο ????

mini-wink-glasses.gif

Πρόλαβε όμως να σβήσει το ποστ όπου ο Βαγγέλης απολογείται για τα λεχθέντα από μεριάς του. Και πολύ κακώς το έπραξε γιατί εμπόδισε έτσι την φυσική εκτόνωση του ζητήματος και έδωσε λαβή να υποθέσουν κάποια μέλη και το χειρότερο ό ίδιος ο θιγόμενος για "στημένο παιχνίδι".

Βαγγέλη, επειδή δεν θυμάμαι αν το είχα αναφέρει, το απολογητικό μήνυμα του Βαγγέλη εστάλη στο Σπύρο αμέσως μετά τη διαγραφή των μηνυμάτων. Το θεώρησα προφανή υποχρέωσή μου.

Ίσως δεν πρέπει να στερούμε την δυνατότητα από τα ίδια τα μέλη να επιλύουν τις όποιες διαφορές τους αναμεταξύ τους και δημόσια κι ας ξεφεύγει λίγο το πράγμα.

Διαφωνώ στο ότι Τις περισσότερες φορές αυτές οι διενέξεις έχουν αίσιο τέλος. Ειδικά τον τελευταίο καιρό έχω ακριβώς την αντίθετη εντύπωση. Βέβαια, αν κάποιο από τα μέλη του Σωματείου το φέρει σαν θέμα, θα το ξαναδούμε. Μέχρι τότε, όμως, υπάρχει κανονισμός και θα πρέπει να γίνει σεβαστός.

Eιλικρινά δεν χρειαζεται να επανέλθουμε,αλλά δεν κατάλαβα καλά..
Το ότι εστάλη το απολογητικό μηνυμα με συνοδά και προκατειλημένα σχόλια του Γ.Δ.και μάλιστα χωρίς κάν ´κατανομή τών ύβρεων´είναι η αλήθεια..Αρα μή αντικεμενική αξιολόγηση όπως ένας ουδέτερος Γ.Δ. θά οφειλε.
Επομένως παρακαλώ πολύ να μήν λεγεται η μισή αλήθεια...
Αλλως τε τά συμπεράσματα έχουν ήδη εξαχθεί......................................

Τελικά το μπανάρισμα του Σωκρατίδη είναι κρατικό μυστικό ή περιμένουμε τον Νίμιτς να μας πει?

Πάντως αν και είδα τα ποστς μόλις πριν λίγο συνεχίζω να μην καταλαβαίνω το μπαν του Σπύρου.

Μακάρι να μπορούσα να πω "τέλος καλό όλα καλά".....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορία περί Ban.......

Eχεις δικιο τελικα.Και επειδη μετανιωσα αισχρα που δεν σου απαντησα αλλα εγραψα ενα ποστ που απευθυνοταν προς την διαχειριστικη ομαδα γιαυτο στο σχολιο σου οτι το κεφαλι μου εχει γινει τετραγωνο απο την τηλεθεαση σου απαντω οτι ευτυχως που ειναι ετσι για να εχω τετραγωνη λογικη.

Γιατι αν ηθελα να ειμαι η να σκεφτομαι σαν εσενα ...θα ειχα γεννηθει στρουθοκαμηλος.

Εννοούσα ότι έχεις συχνά πυκνά "τετραγωνισμένες" απόψεις.

Και καλά έκανες και δεν μου απάντησες γιατί μάλλον γλίτωσες από κανα μπαν.

Σόρυ για το οφ τοπικ.

εχμμμ....

μιας που έχω αναλάβει τον άχαρο ρόλο του Νίμιτς :computer: κύριε Γ.Δ, ο Βασίλης πότε επιστρέφει μαζί μας ?