katsabidakias
Senior Member
- 18 August 2011
- 506
Re: Απορίες για ΟΤΕ TV
Και εγώ έχω Οτε tv.Απλά έβαλα δυο ακόμα LNB που δεν κοστίζουν και τα τρελα λεφτά,και βλέπω ότι καλύτερο Ελεύθερο Κανάλι υπάρχει σε Astra και Hotbird.Με τον Kaon του ΟΤΕ βεβαίως ΟΛΑ αυτά.Το λέω γιατί υπάρχουν και δεκτες που δεν πιάνουν παρα μονο έναν Δορυφόρο,και αυτόν μισό.Ο Νοών Νοείτο...
Τώρα για να βάλεις και τον Hotbird απλά βάζεις ένα ακόμα Lnb,DiseqC διακόπτη και Βάση και είσαι έτοιμος.Κανένα 20αρικο όλα μαζί.Το κανεις και μονος σου.Αν χρειαστείς Βοήθεια όλο και καποιος από το Φόρουμ θα σε βοηθήσει
Ερώτηση κρίσεως προς γνώστες: Τα ελεύθερα κανάλια που προσφέρει το Ote Tv είναι κάτι τελειωμένα, πιο χάλια πεθαίνεις, όσοι έχετε otetv με αντιλαμβάνεστε..... Αξίζει τον κόπο να μπω στην διαδικασία λήψης των καναλιών του HotBird (με την επιπλέον ταλαιπωρία νέας εγκατάστασης κλπ. κλπ.) ή να κάνω υπομονή μέχρι τον Eurobird 9B? Με ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο τα μουσικά free to air του Hotbird, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες τώρα.....
Ευχαριστώ!
Και εγώ έχω Οτε tv.Απλά έβαλα δυο ακόμα LNB που δεν κοστίζουν και τα τρελα λεφτά,και βλέπω ότι καλύτερο Ελεύθερο Κανάλι υπάρχει σε Astra και Hotbird.Με τον Kaon του ΟΤΕ βεβαίως ΟΛΑ αυτά.Το λέω γιατί υπάρχουν και δεκτες που δεν πιάνουν παρα μονο έναν Δορυφόρο,και αυτόν μισό.Ο Νοών Νοείτο...
Τώρα για να βάλεις και τον Hotbird απλά βάζεις ένα ακόμα Lnb,DiseqC διακόπτη και Βάση και είσαι έτοιμος.Κανένα 20αρικο όλα μαζί.Το κανεις και μονος σου.Αν χρειαστείς Βοήθεια όλο και καποιος από το Φόρουμ θα σε βοηθήσει