Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ερώτηση κρίσεως προς γνώστες: Τα ελεύθερα κανάλια που προσφέρει το Ote Tv είναι κάτι τελειωμένα, πιο χάλια πεθαίνεις, όσοι έχετε otetv με αντιλαμβάνεστε..... Αξίζει τον κόπο να μπω στην διαδικασία λήψης των καναλιών του HotBird (με την επιπλέον ταλαιπωρία νέας εγκατάστασης κλπ. κλπ.) ή να κάνω υπομονή μέχρι τον Eurobird 9B? Με ενδιαφέρουν κατά κύριο λόγο τα μουσικά free to air του Hotbird, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες τώρα.....
Ευχαριστώ!

Και εγώ έχω Οτε tv.Απλά έβαλα δυο ακόμα LNB που δεν κοστίζουν και τα τρελα λεφτά,και βλέπω ότι καλύτερο Ελεύθερο Κανάλι υπάρχει σε Astra και Hotbird.Με τον Kaon του ΟΤΕ βεβαίως ΟΛΑ αυτά.Το λέω γιατί υπάρχουν και δεκτες που δεν πιάνουν παρα μονο έναν Δορυφόρο,και αυτόν μισό.Ο Νοών Νοείτο...
Τώρα για να βάλεις και τον Hotbird απλά βάζεις ένα ακόμα Lnb,DiseqC διακόπτη και Βάση και είσαι έτοιμος.Κανένα 20αρικο όλα μαζί.Το κανεις και μονος σου.Αν χρειαστείς Βοήθεια όλο και καποιος από το Φόρουμ θα σε βοηθήσει

Και εγώ έχω Οτε tv.Απλά έβαλα δυο ακόμα LNB που δεν κοστίζουν και τα τρελα λεφτά,και βλέπω ότι καλύτερο Ελεύθερο Κανάλι υπάρχει σε Astra και Hotbird.Με τον Kaon του ΟΤΕ βεβαίως ΟΛΑ αυτά.Το λέω γιατί υπάρχουν και δεκτες που δεν πιάνουν παρα μονο έναν Δορυφόρο,και αυτόν μισό.Ο Νοών Νοείτο...
Τώρα για να βάλεις και τον Hotbird απλά βάζεις ένα ακόμα Lnb,DiseqC διακόπτη και Βάση και είσαι έτοιμος.Κανένα 20αρικο όλα μαζί.Το κανεις και μονος σου.Αν χρειαστείς Βοήθεια όλο και καποιος από το Φόρουμ θα σε βοηθήσει

Εντάξει, καλά είναι τα diseqc και η δυνατότητα καναλιών αλλά μη τρελένεστε κιόλας, 200 κανάλια χωράει όλα κι όλα και η διαχείρισή τους είναι το λιγότερο προβληματική. Αυτός που θέλει ελεύθερα κανάλια από πολλούς δορυφόρους εκ των πραγμάτων θα πάρει χωριστό δέκτη. Αν ο Pace της Nova παίρνει 0 στην δυνατότητα διαχείρισης επιπλέον καναλιών, του ΟΤΕ παίρνει 3. Γενικότερα οι δέκτες αυτοί είναι για να βλέπεις το συγκεκριμένο πακέτο, δεν είναι δέκτες γενικής χρήσης.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

πάντως o KAON τα Γερμανικά κανάλια του Astra μου τα δείχνει χωρίς Πρόβλημα.Όπως και τα ελευθερα HD όλων των Δορυφόρων.Κάτι που ο Pace της Nova δεν μπορεί σε καμια περίπτωση να κάνει,οποτε δεν καταλαβαίνω τι εννοείς λέγοντας ότι οι δεκτες αυτοί είναι μονο για το συγκεκριμένο πακέτο,βάζοντας και τους δυο δεκτες στο ίδιο επίπεδο.ο PACE είναι σίγουρα μονο για το Πακέτο της Nova,αλλα με τον KAON του ΟΤΕ βλέπεις και τα Ελευθερα Κανάλια άλλων Δορυφόρων.Και όσο για την χωρητικότητα,πάνω από 200 Κανάλια ελευθερα ποιος βλέπει;
Εμενα προσωπικά μου φτάνει για όλα τα Γερμανικά Κανάλια,και τα αξιόλογα Ελευθερα του Hotbird και Eurobird.

Katsavidakias@ Ο φιλος αναφερεται μονο για την χωρητικοτητα σε καναλια που εχει ο δεκτης!!!Τοσο καιρο δεν καταλαβαινω την πωρωση σου για το μπουκετο του ΟΤΕ και την υπερασπιση με ζηλο σε οτιδηποτε αρνητικο αναφερεται ή υπαρχει!!!Και εγω το εχω κ εγω γουσταρω που σ'αυτα τα λεφτα βλεπω οτι βλεπω,αλλα οκ.....!!!!Για εσενα μπορει να ειναι υπερβολη τα 200 συνολικα καναλια για καποιον αλλον οχι!!!Και δν εβαλε καν τον pace στην ιδια μοιρα με τον ΚΑΟΝ!!!

Δε ξέρω αν φτάνουν τα 200, μπορεί και να φτάνουν, μπορεί και όχι, αλλά γενικότερα ο τρόπος εισαγωγής (χειροκίνητα μία μία συχνότητα) και διαχείρισής τους δεν είναι και ο πιο εύκολος.

Έχει καταφέρει κανείς να πιάσει το ΟΠΑΠ ΤV μέσω του ιδιοκτησιακού ΚΑΟΝ;

Δε ξέρω αν φτάνουν τα 200, μπορεί και να φτάνουν, μπορεί και όχι, αλλά γενικότερα ο τρόπος εισαγωγής (χειροκίνητα μία μία συχνότητα) και διαχείρισής τους δεν είναι και ο πιο εύκολος.

Στον Astra γίνετε Αυτόματη Σάρωση όλων των Συχνοτήτων με τα κανάλια που έχουν ενδιαφέρον.Δεν χρειάζεται εισαγωγή χειροκίνητα μία μία η συχνότητα

Katsavidakias@ Ο φιλος αναφερεται μονο για την χωρητικοτητα σε καναλια που εχει ο δεκτης!!!Τοσο καιρο δεν καταλαβαινω την πωρωση σου για το μπουκετο του ΟΤΕ και την υπερασπιση με ζηλο σε οτιδηποτε αρνητικο αναφερεται ή υπαρχει!!!Και εγω το εχω κ εγω γουσταρω που σ'αυτα τα λεφτα βλεπω οτι βλεπω,αλλα οκ.....!!!!Για εσενα μπορει να ειναι υπερβολη τα 200 συνολικα καναλια για καποιον αλλον οχι!!!Και δν εβαλε καν τον pace στην ιδια μοιρα με τον ΚΑΟΝ!!!

εντύπωση σου.Άλλο να έχεις την Δυνατότητα να προσθέσεις ακόμα και 200 Κανάλια οποιοδήποτε Δορυφόρου θέλεις στον Δεκτη Πακέτου,και άλλο να μην υπάρχει αυτό καν σαν δυνατότητα.Συνδρομητές της Nova που δουλεύουν δυο Δεκτες για δυο Δορυφόρους,γνωρίζουν πολύ καλά την Διαφορα.Εσένα μπορεί να μην σου φαίνεται λόγος Σοβαρός,για άλλους όμως είναι.Ξέρω άτομα που έφυγαν από Nova για αυτόν ακριβώς τον Λόγο.

Last edited by a moderator:

Φιλε μου για ονομα του θεου,που ειδες να συγκρινω τα 0 καναλια του Pace με τα 200 του ΚΑΟΝ????

Φιλε μου για ονομα του θεου,που ειδες να συγκρινω τα 0 καναλια του Pace με τα 200 του ΚΑΟΝ????

φιλε αστο καλύτερα.Λάθος κατάλαβες κάποια πράγματα,όπως λάθος κατάλαβες και την (πωρωση(sic!)μου για το μπουκετο του ΟΤΕ).Επειδή όμως γράφω σαν συνδρομητής του ΟΤΕ και σαν Τεχνικός Δορυφορικών από το 1989,επέτρεψε μου να λέω και εγώ την γνώμη μου χωρίς να πετάγονται κάθε τρεις και λίγο κάποιοι που ενοχλούνται επειδή λέμε κάποιες Αλήθειες.Kαι να τα χώνω και στην Nova,αλλα και στον ΟΤΕ για οτιδήποτε στραβό αντιληφθώ.
Ας το λήξουμε εδώ.Αρκετά βγήκαμε εκτος θέματος.Peace:music-smiley-005:

Last edited:
Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Στον Astra γίνετε Αυτόματη Σάρωση όλων των Συχνοτήτων με τα κανάλια που έχουν ενδιαφέρον.Δεν χρειάζεται εισαγωγή χειροκίνητα μία μία η συχνότητα

Ελεύθερα κανάλια δεν έχει μόνο ο Astra. Απορώ γιατί επιμένεις. Είπαμε, αν παίρνει 0 ο Pace, ο Καον παίρνει 3, άντε 4 το πολύ. Μη θέλουμε να τον παρουσιάζουμε και ως 10, γιατί δεν είναι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ελεύθερα κανάλια δεν έχει μόνο ο Astra. Απορώ γιατί επιμένεις. Είπαμε, αν παίρνει 0 ο Pace, ο Καον παίρνει 3, άντε 4 το πολύ. Μη θέλουμε να τον παρουσιάζουμε και ως 10, γιατί δεν είναι.

Εσύ απλά βλέπεις το όλο θέμα από την άποψη του Συνδρομητή εντός Ελληνικής Επικρατειας,που δεν τον ενδιαφέρουν τα Γερμανικά Ελευθερα Κανάλια ενώ εγώ από αυτήν του Αποδημου,που όλο και κάποιο μέλος της Οικογενειας του θέλει να βλέπει και τα Γερμανικά Κανάλια.Και αυτό για τον Συνδρομητή Nova γίνετε μονο αν έχει και δεύτερο Δεκτη,μονο για τα ελευθερα Κανάλια του Astra.Πολύ απλό.
Επίσης δεν είπα ποτε ότι είναι άριστος Δεκτης ο Kaon,απλά είναι καλύτερος από τον Pace.P(e)ace λοιπόν.:fahne90:

Κολλάς στην υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης. Εγώ λέω πως αν σε ενδιαφέρουν γενικά τα ελεύθερα κανάλια, δε κάνει κανείς από τους δύο δέκτες. Το 3 είναι καλύτερο από το 0, αλλά δε παύει να είναι χάλι.

Κάποιος που ενδιαφέρεται γενικότερα για ελεύθερα κανάλια θέλει υποστήριξη για diseqc 1.1/1.2/usals, θέλει δυνατότητα πολλών καναλιών και πολλών αγαπημένων κτλ. Πράγματα που κάνουν δέκτες των 100 ευρώ, οπότε δε μπορούμε να δικαιολογούμε ούτε τον Kaon ούτε τον Pace. Και οι δύο είναι δέκτες για να βλέπεις ένα συγκεκριμένο πακέτο και μόνον.

Επεξεργασία:
Εκείνη η νομοθεσία που υποχρέωνε το δεύτερο πακέτο που θα έβγαινε στην αγορά να έχει υποστήριξη για τον εξοπλισμό του προϋπάρχοντος πακέτου τι απέγινε;

Απο σημερα και εγω συνδρομητης στον Οτε.Τρια πραγματακια να επισημανω(ή μαλλον να ρωτησω) μονο.

1.Υπαρχει καποιο καναλι στο πακετο που να δινει dolby 5.1 ηχο?Και ποτε θα διορθωθει αυτο(dream21)?Ρωταω γιατι στη νοβα οταν γυρνουσα σε καποιο hd καναλι(που υποστηριζε dolby),το home cinema μου αυτοματα αλλαζε σε 5.1!Kαι διαπιστωσα απο μια γρηγορη ματια σε καποιο ελευθερο(ελβετικο νομιζω ηταν) hd οτι το συστημα μου αλλαξε αυτοματα σε 5.1 οταν το εβαλα,προφανως γιατι υποστηριζε.

2.Το θεμα με τα αγαπημενα θα διορθωθει ποτε(dream21)?Δλδ,ελεος ακομα και η νοβα το εφτιαξε σχετικα γρηγορα με τον pace.

3.Yπαρχει κουμπι που επιστρεφεις στο τελευταιο που εβλεπες?Γυρισα πτωμα απο την δουλεια και βαρεθηκα να διαβασω το βιβλιο οδηγιων...:o

1.Ίσως το espn hd,αλλά μάλλον είναι dd.Δεν ασχολούμαι με τέτοιου είδους θέματα και δεν μπορώ να σου πω με βεβαιότητα.
2.Πολλοί το περιμένουμε.Αν και περισσότερο περιμένουμε την φιλικότητα προς στον χρήστη του epg.
3.Αν εννοείς στο προηγούμενο κανάλι,είναι το "back".Αν όχι,διευκρίνισε το ....πριν αρχίσει η Μπάρτσα!

3.Αν εννοείς στο προηγούμενο κανάλι,είναι το "back".Αν όχι,διευκρίνισε το ....πριν αρχίσει η Μπάρτσα!
Eννοω αν υπαρχει κουμπι εναλλαγης δυο καναλιων.Οπως ειναι πχ το alt τηλεκοντρολ στον pace.

Pace δεν είχα ποτέ μου,αλλά το κουμπί που σου λέω,σε πηγαίνει στο προηγούμενο κανάλι.
Αν είσαι π.χ στο 101 και πας στο 102 και έπειτα πατάς μόνιμα το "back", θα εναλλάσσεται μεταξύ 101 & 102.
Ελπίζω όσο μπορώ να σε βοήθησα,αλλιώς ας περιμένουμε κάποιον που είχε/έχει τον pace.

Pace δεν είχα ποτέ μου,αλλά το κουμπί που σου λέω,σε πηγαίνει στο προηγούμενο κανάλι.
Αν είσαι π.χ στο 101 και πας στο 102 και έπειτα πατάς μόνιμα το "back", θα εναλλάσσεται μεταξύ 101 & 102.
Ελπίζω όσο μπορώ να σε βοήθησα,αλλιώς ας περιμένουμε κάποιον που είχε/έχει τον pace.
Nαι,αυτο ειναι το βρηκα.Ευχαριστω...